דיון - פרק 7-04 ../images/Emo58.gif
מה לעשות, אני לא מסוגלת לראות פרק מבלי לחשוב על דברים שאני פשוט חייבת לדון עליהם עם אנשים מביני עניין...האם זה באמת כל כך רע?
את פרקי העונה השביעית ראיתי רק פעם אחת לפני כן, ולכן לראות אותם בשנית בהקרנות זאת חוויה בשבילי. אני אומנם יודעת מה הולך לקרות, אבל זה משאיר אותי פנויה לשים לב לפרטים קטנים יותר שברחו ממני בצפייה הראשונה. הפרק הזה לדוגמה, הפתיע אותי לטובה בצפייה השנייה. משום מה זכרתי את הפרק בתור לא מי יודע מה, הדבר היחיד שזכרתי ממנו הייתה הסצינה בין דניאל וטיאלק בחדר הכושר (כשטיאלק מועד ודניאל תופס אותו, המבטים שהם מחליפים כל כך חזקים שזה ממש מפחיד). צפיה שנייה בפרק (בהקרנה ביום חמישי האחרון למי שעדיין לא הבין מאיפה הבאתי את הנושא הזה פתאום) הפתיעה אותי לטובה - הפרק הזה טוב, אפילו טוב מאוד. נכון, הנושא לא בהכרח מרתק (בעיני לפחות), אבל הפרק חזק ודרמטי מאוד, ומשוחק להפליא ע"י כריסטופר ומייקל. הם יכלו להדרדר ברמת הקיטשיות, אבל הם לא עשו זאת. הם נשארו נאמנים לדמויות עד כמה שניתן (ג'ק כרגיל לא יודע מה לעשות במצבים כאלה, דניאל מנסה להיות התומך, גאוותו של טיאלק גורמת לו לדחות את האנשים שמנסים לעזור). אפילו קיבלנו הצצה קטנה אל תוך אישיותו של דניאל בסוף הפרק, כשהוא אמר לטיאלק שהוא מעולם לא באמת הרגיש שייך, עד עכשיו (באמת שלא היה לי שמץ של מושג שדניאל הרגיש ככה, זה נותן נקודת מבט מעניינת לדמות שלו, ולמה הוא בחר ללכת בדרך של התעלות). אז הפרק דרמטי ביותר, המשחק חזק, יש לנו מוסר השכל בסוף... וכמה פרטים קטנים במהלך הפרק (כי הרי אני לא אהיה "מעריצה" אובססיבית עם תעודות אם אני לא התעכב על כל פרט קטן ולא רלוונטי
) אז הנה שני דברים קטנים. א. הבן של טיאלק עולה לי על העצבים. באמת. הוא היה ילד קטן וחמוד בפעם הראשונה שראינו אותו, אבל מאז הוא גדל להיות קרציה לא קטנה. אני יודעת, ככה ילדים קטנים מתנהגים, אבל עדיין, הוא עולה לי על העצבים. אני יודעת, אני צריכה לפרט יותר ולהסביר למה הוא גורם לי להרגיש ככה, אבל אני לא ממש יכולה לשים את האצבע על העניין. אני פשוט מרגישה ככה. האם זאת רק אני?! ב. החבר של טיאלק (זה שהם קראו לו ונשבה ביחד עם טיאלק) - מישהו זוכר להגיד לי מיהו בדיוק? הסימן שלו על המצח מחוק, זה נראה כאילו הוא צרב אותו או משהו כזה...אני זוכרת שהדמות השתתפה בעבר אבל אני לא זוכרת מיהו בדיוק והאם דובר על זה שהוא צרב את הסמל על המצח. זאת פעולה שמעולם לא ראינו אצל אף ג'אפה, אפילו טיאלק נשאר עם הסמל המוזהב של אפופיס.
מה לעשות, אני לא מסוגלת לראות פרק מבלי לחשוב על דברים שאני פשוט חייבת לדון עליהם עם אנשים מביני עניין...האם זה באמת כל כך רע?