דיון פרווה

דיון פרווה../images/Emo124.gif

האם אצלכם בחווה יש חומרים מיוחדים להברקת הפרווה אתם מכירים חומרים כאלו!??! הייתם רוצים לשים אותם!?! המדריכה שלי סיפרה לי שכשהיא הייתה רוכבת טקסס ומתחרה (קרוס קאנטרי או קפיצות! לא זוכרת בידיוק!) אז היה חומר מיוחד שהיו מורחים והוא היה מבריק תפרווה אני מזה מתה לכזה דבר יש כאלה בארץ?!?! מה אתם עושים לפרווה לפני תחרויות!?!? שמעתי שיש כאלו ששמים שמן תינוקות מה אתם חשובים על זה?!

S H I L G I

New member
אני לא יודעת אבל..../images/Emo29.gif

יש לנו חומר שנקרא "שושיין" שקונים בהולנד ששמים אותו על הזנב והרעמה וזה נותן להם נפח וברק.

taos

New member
יש בארץ

יש בארץ חומר שמורחים על הסוס לפני תחרות וזה גורם לשיער להבריק פשוט ולא אני לא יודע איפה ניתן להשיג למרות שבעולש אני מאמין שיש לו כמובן במחיר גבוהה

S H I L G I

New member
תחפשי חנות שמיבאת מהולנד אולי.../images/Emo29.gif

תמצאי שם.. או שתבקשי מדורון כשהיא תיסע להולנד או שתסעי להולנד או שתסתפקי בלי זה..

אממ אני יודעת שיש כזה דבר...

מבריקי פרווה וחומרים שעוזרים וגורמים לפרווה להיות נעימה, חלקה ומבריקה.. אבל אני לא משתמשת עם זה לסוס שלי... אני פשוט מברישה את הסוס שלי ממש טוב והוא מבריק מהתערובת שלנו כי היא נותנת לו ברק.. התערובת שהסוסים מקבלים אצלנו ממש מעוללה!! וטובה לסוסים... וגם הפרווה של הסוס של מאווודד נעיממה!!!!! זה כייף לחבק אותו ולהתחכך בו... זה ממש נעים!!

גם מיסי ממש ממש נעימה

ורכה ויש לה ריח טוב של שמפו שלי! אבל הצבע האפור מוריד מהברק באזורים הלבנים היא ממש מבריקה ובאפורים פחות וזה מעצבן אפור=צבע מציק! אני לא שמה עליה ולא רנאה לי שאני אשים אבל זה סתם מעניין אותי כל העסק

שמן תינוקות זה לא לפרווה...

זה לרעמה וזנב... ולא כדאי לשים את זה אם את לא מתכוונת לרחוץ את הסוס/ לפחות אחרי יום כי זה כמו ג'ל אצל בני אדם-מדביק אליו את כל הג'יפע! אבל זה באמת מבריק והבנתי שזה גם טוב לשיער...

טוי בוי

New member
שמן תינוקות שמים רק

על הזנב והרעמה וליד העיניים בפנים ובאף של הסוס ויש כאלו שעושים צורות של ריבועים על התחת של הסוס עם שמן תינוקות אבל שמים בדרך כלל חומרים במזון לחיזוק והברקת הפרווה... וכן יש לנו בחווה שמן תינוקות ועם חומרים נגד גרדות לחיזוק הפרווה כזה...

GrEeNwOmAn

New member
תשובות לדיון של מיסי הצעירה שלנו...

יש אצלנו! באתר סוס יש מקום כדי להזמין חומר להברקה!

אני לא מכירה מוצרים כאלה.

אצלנו בחווה משתמשים בהברשה טובה טובה! לא צריך חומרים.

למעלה