דיון פוטנציאלי :)

דיון פוטנציאלי :)

איך אתן עם סקס? יכולות (ויודעות) לעשות הפרדה בין רגשות לסקס? נהנות מסקס מזדמן? גם בבוקר שאחרי?

לא מסוגלת

להפריד בין רגשות לסקס לא מסוגלת להיכנס למיטה עם מישהי שאין לי רגש כלפיה סקס בשבילי זה משהו שבא מתוך אהבה וסקס מזדמן רק משאיר לי טעם רע בבוקר שאחרי

alana

New member
been there, done that

סקס מזדמן יכול להיות נהדר. כן, גם בבוקר שאחרי. אני לא מאמינה יותר בלעשות משהו שאתחרט עליו. אם נראה לי שלמחרת בבוקר לא אהיה מסוגלת להודות ששכבתי עם הבחורה הזו, אני לא אכנס איתה למיטה.

יכול להיות

שזה גם פונקציה של גיל של מה שכבר עברתי בחיים לפני 20 שנה חשבתי (ועשיתי) אחרת סקס מזדמן היה רק בשביל הכיף no strings attached היום כבר לא אני זקוקה ליציבות

MARCKO POLO

New member
ממרומי הגיל

אנחנו רואים את הדברים אחרת, יותר בשלים ומגובשים!

alana

New member
אין דבר שאני שונאת

יותר מאנשים שמתנשאים על רקע גיל. יכול להיות שממרומי הגיל את יותר בשלה ומנוסה, ולכן דעתך אחרת. ויכול להיות שאנחנו פשוט לא אותו בנאדם ולכן התגובות שלנו לדברים שונות. דעתי לגיטימית כדעתה, לא משנה בת כמה אני. את הזלזול אפשר לחסוך.

מממ...

האם אני יודעת לעשות את ההפרדה בין רגשות לסקס? למדתי לעשותה אי שם קצת לפני שנות העשרים שלי. יכולה לעשותה? בלי בעיה. האם אני בוחרת לעשותה? לא. סקס נטול רגש אמיתי הוא לא בשבילי וממני והלאה.... מעולם לא עשה לי (באמת) טוב.

למעלה