דיון פדיחות!!!!!!

jonar

New member
דיון פדיחות!!!!!!

אוקי סתם בשביל הכייף החלטתי לעשות דיון פדיחות!!!!! אז אני אתחיל..... פעם אחת יצאנו לטיול בשל"ח ישבתי על איזה סלע או משהו ולידי ישבה ילדה מהקטע פתאום בלי התראה מראש אני שומע קחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! (קול שאומר שמשהו נקרע פה!!!) אני מסתכל למטה ורואה חור ענק במפשעה..... ואז הילדה שמולי מתפרצת מצחוק......אני לא מבין למה היא צחקה אותי זה לא הצחיק!!!!
לכל המטומטמים שעומדים לשאול שאלה מטומטמת: כן לבשתי תחתונים!!!!

וואי, רעיון ענק!!

הפדיחה שלי היא: פעם ראיתי מישהי בתחנה המרכזית מירושלים, וראיתי אותה מאחורה, אז רצתי לכיוונה והיא הסתובבה וחיבקתי אותה...(ידידה שלא ראיתי שנים!!) ואז היא צעקה "אונס..אונס..." באמצע התחנה המרכזית, והיא כבר הוציאה גז או מה שזה לא יהיה, וברור שעזבתי אותה, אבל היא המשיכה לצעוק "אונס, אונס..." ואני מרוב פחד התחלתי לברוח, וכל התחנה הסתכלה עלי, ואז תפסו אותי שטי שוטרים וניסיתי להסביר להם, והם לא הקשיבו לי (!!) אז לקחו אותי לתחנת משטרה, וחקרו אותי, והסברתי להם את הסיפור, והם אמרו שהיא הגישה תלונה וטוענת שאני שלחתי ידיים... בכל מקרה ישבתי שם כמעט יום וחצי, עד ששוטר מבית שמש (לא זוכר איך קוראים לו) החליט להביא את הבחורה הזאת לעימות פנים מול פנים... והביאו אותה וניסיתי להסביר לה שתחשוב בהגיון, בסוף היא ביטלה את התלונה, ואז אני רציתי להגיש נגדה תביעה על עוגמת נפש ופיצויים, אבל ההורים שלי אמרו שאני יעזוב את זה... בכל מקרה, אני חושב שזאת הפדיחה הכי גדולה בחיים שלי, באמת מזל שלא פתחו לי תיק פלילי והאמינו לי בסוף... בדרך כלל בתיקי אונס והטרדה מינית מאמינים יותר לבת מאשר לבן... וואי, אתם לא יודעים איזה פדיחות זה היה!! הייתי בתא מאסר עם אזיקים והכל.... אתם לא יודעים איך השוטרים התנצלו אחרי זה, הם הרגישו ממש מטומטמים... אבל חפיף, זאת הייתה חוויה שאני לא אשכח בחיים... ודוגרי אף אחד, אבל אף אחד עד עכשיו לא ידע מזה... רק אני, ההורים שלי והשוטר... וזה קרה השנה... לקחו אותי לעיר דוד.. ומאז למדתי מסקנה, תמיד תשים לב אם אתה מחבק אדם שאתה באמת מכיר... נקודה למחשבה, לא?

שמתי לב שפיספסתי את הפואנטה....

מאחורה היא הייתה נראית בול כמו חברה שלי ורציתי להפתיע אותה... בסוף מדברר שזאת לא ידידה שלי...

tanya666

New member
כמה זמן לקח לך להמציא את זה?

חחחחחחחחחחח היא צועקת שעה "אונס" ולא ראתה שזה אתה?! היא כבר הוציאה גז מדמיד ועדיין לא ראתה שזה אתה?! הדברים האלה קוראים תוך שניות, אם היא כבר צועקת אונס, הדבר הבא שהיא עושה זה מסתובבת אליך ומהפחד ומתיזה עליך את הגז מדמיע הזה. או שהיא צעקה אונס עם הגב אליך? ומוציאה את הגז וממשיכה להיות עם הגב אליך, ולא מזהה אותך?? טוב, אם אתה רוצה לקרוא לזה פאדיחה ש"באמת" קרתה לך. אוקיייי סורי אם הרסתי....

לא ראית מה כתבתי??

אני חשבתי שזאת ידידה שלי, זאת לא הייתה היא... ומישהו אמר שזה לא לקח שניות??? היא צעקה אונס אונס והוציאה את הגז..... ועד שהיא עשתה את זה כבר עזבתי אותה, ואם את מכירה את התחנה המרכזית, אז זה היה ליד האוכל, ושם יש פול אנשים, וכולם כבר הסתכלו עלי והלכו לקרוא לשוטרים..... בקיצור, אל תקראי לאנשים שקרנים עד שאת לא בודקת את כל הפרטים... סורי אם לא הצלחת להוציא אותי שקרן מהעסק!!

tanya666

New member
תחליט

מקודם חשבת שזאת חברה שלך, ועכשיו אתה כותב שחשבת שזאת ידידה שלך.... ומן הסתם, כל אחד אחר, במצב כזה לא היה בורח, כי אם הוא בא אל מישהי שהוא מכיר, הוא לא יברח... אני הגבתי לך ככה, כי זה ממש לא היה נשמע לי הגיוני... ועל הקטע של השניות, אמרתי שזה לוקח שניות שהיא כבר הייתה מסתובבת אליך ורואה מי אתה!

תראי מה כתבתי שניות אחרי שכתבתי....

שכתבתי את הפדיחה..... אבל לא משנה... את יודעת מה אני לא יריב איתך..... את לא רוצה להאמין אל תאמיני... ושחיבקתי איתה היא הייתה עם הפנים אלי, תראי כתבתי "היא הסתובבה ואז חיבקתי אותה", בלי להסתכל אפילו על הפנים, ברגע שראיתי שהיא צועקת אונס אונס והסתכלתי על הפנים וראיתי שזאת לא היא, וראיתי שהיא מוציאה את הגז, ברחתי... בכל מקרה, יש דבר שנקרא דו"ח מעצר, אם אני ימצא אותו, אני יראה לך אותו...

tanya666

New member
חחחחחחחחחח מי רב איתך?!

אני רק כתבתי את דעתי על זה, זה הכל, לי זה לא היה נשמע הגיוני לפי כמה סימנים שהזכרתי..זהו. רק שעדיין לא ענית על זה שאמרת שהתחלה חשבת שזאת חברה שלך ובגלל זה רצת להפתיע אותה ואחר כך כתבת שחשבת שזאת ידידה שלך ממזמן (משו כזה) ... בקטע הזה, בכלל לא מובן, תחליט את מי חשבת שראית. זהו, ולריב?! מי רצה בכלל?!

אַמִיר

New member
איך היא יכולה להיות חברה שלו

אם הוא רשם בהתחלה שהוא לא ראה אותה הרבה זמן... הוא התכוון לחברה טובה או משהו כזה.. ולא לחברה במובן של אהבה וכל זה

tanya666

New member
כי זה מה שהוא אמר

יש הבדל בין להגיד "ידיה שלא ראיתי הרבה זמן" ל"חברה" שלי. טוב מה, הוא יכול לענות בעצמו.

מצטער שלא עניתי.......

פשוט לא הייתי באיזור..... עכשיו תקשיבי, באמת, תעשי לי טובה, חברה=ידידה, פשוט לא יודע... מרוב התלהבות לכתוב את הפדיחה לא שמתי לב......

ואו...שימי לב מה הוא כתב

אחר כך-הוא כתב שהוא שכח לכתוב שמסתבר שזו סתם אחת ולא חברה\ידידה שלו או לא משנה מה.

tanya666

New member
לא הוא לא

זה בסדר, הוא יכול להגן בעצמו על הסיפור.... ובאמת....מה אנחנו פותחים דיון על פאדיחה שלו ... טוב...אם הוא רוצה שזה יהיה פאדיחה, אז שיהיה...

tanya666

New member
עזוב

רואים שאתה לא מבין על מה אתה מדבר. ודי כבר עם זה, כבר אין לי כוח לדבר על זה.

חחח...ווואיי..../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

אהמ...בחנוכה הלכתי עם חברה שלי לחכות לבש"לית שלנו במרכז..היא היתה צריכה לבוא לבקר..פחח..ואז קרה יל בערך מה שקרה לך,רק שהיא לא צעקה "אונס,אונס.."פחח..מאז נהינו חברות..חח..שאני קולטת אותה ברחוב אני אל יכולה להפסיק לצחווק..

shiroosh999

New member
חחח.. ../images/Emo85.gif

אני מגלה דברים על אח שלי בפורומ הזה...
פדיחה?!?!? וואי יש לי אחת..... פעם אחת בזמן שהייתי בארה"ב דרך משלחת בחופש הגדול, ודיברתי מול המארחים שלי בעברית על כמה מעצבן שלא נוח לי בלילה... והאוכל חרא במקומ שהם ארחו אותנו.. לא ידעתי שהם מדברים עברית...

SavageGirl1

New member
קרה לי אותו דבר..עם הדראפ"ים מפולין

הבאתי להם שאלונים לעבודת גמר שאני עושה...ו-2 בנות אמרו כזה משהו על זה שכתבתי: questioneer במקום questionnaire (וואט אבררר), אז אמרתי לרותם ועוד כמה חברות שהיו לידי: "הנה גם אלה עכשיו יצחקו על השגיאה שכתבתי" ופתאום הן צוחקות ואומרות לי בעברית: "איזה חמודה-לא צחקנו על מה שכתבת"..ואז התחילו לחרטט אותי
חח בכל אופן זה היה לא נעיםם כי לא ידענו שהן יודעות עברית.. ואגב קרו לנו כמה קטעים כאלה עם הדראפי"ם!

למעלה