דיון על מדידות

דיון על מדידות

טוב אז ככה אני רוצה שכל אחד ירשום איך הוא מודד את הנחש כי למשל אני לא ממש מצליח כל שיטה תתקבל בברכה נ.ב חזרתי מאילת היה ממש כיף וביקרתי בק"מ 101 היה ממש יפה אבל את רוב הנחשים שם אני יכול לגדל בבית זה רק בעיה של תקציב (ומקום)

o r i 6 6 6

New member
השיטה בה אני משתמש

קח איזה חוט גמיש, כל 10 ס"מ תסמן, ואז תחזיק את הנחש שלא יזוז ותבקש ממישהו אחר שיריץ את החוט על הנחש ויתפתל יחד עם הפיתולים של הנחש ואז תמדוד את היתרה..נגיד יצא לך 7 סימונים ועוד קצת אז תמדוד את העוד קצת הזה של החוט ותוסיף 70 ס"מ זה האורך. לנחשים יותר גדולים אפשר לסמן כל חצי מטר נגיד... בשביל שלא יזוז תחזיק אותו בזנב וליד הראש(בראש לא כדאי הם לא אוהבים את זה). זו השיטה לדעתי הכי מדויקת(שניתקלתי בה) כי הרי אי אפשר לגרום לנחש להתישר לגמרי

salingre

New member
אני קרוב אבל

אני משתמש בשיטה דומה: לוכח חוט דק וגמיש ,מעביר אותו על הנחש ובסוף חותר את הסוף איפה שהנחש נגמר... ומודד את החוט

נחשים קטנים אני פשוט מחזיק צמוד

לבלטות שאני יודע את המידות שלהן ונחשים ענקיים אני עובר עם חוט או נותן להם לזחול לאורך קיר שאחר כך אני יכול למדוד אותו ואז לעשות הערכה די מדוייקת. אבל נחשים זה תמיד בעיה כשרוצים לדעת האורך המדויק.

אני עושה כך..

הנחש תמיד זוחל צמוד לקיר ושהוא ישר לגמרי אני מודד.. את הקינג אני תופס מאחורי הראש ובזנב ושם על סרט מדידה.גם לבואה לפעמים אני עושה את זה..

o r i 6 6 6

New member
סרט מדידה

יעשה שהנחש יראה קצר יותר...אי אפשר לישר את הנחש ואובדים כמה סנטימטרים טובים בשיטה הזו

rea3

New member
זה תלוי איזה גודל הנחש שלי...

הקטנים שלי על הבלטות בריצפה ואת היותר גדולים לפעמיים על סרט מדידה ולפעמיים על הבלטות..אני מודד את הנחשים הקטנים לעיתים קרובות יותר ואת הגדולים פעם ב.....

למעלה