בשבילי היא ארץ ישראל הישנה.מהי יפה ירקוני עבורכם?
האם היא אייקונית וסמל ישראלי עבור רבים וגם לדעתכם?
האם יפה היתה חלוצה בתחום הפופ והסגנון גם של שירי ילדים בעיניכם?
איזה שירים שלה הכי אהובים עליכם?
נכון, סמל אמיתי של ישראל הצעירהבשבילי היא ארץ ישראל הישנה.
משהו שמסמל את קום המדינה.
וזה השיר שאני אוהב.
זה נראה לי שירים מקום המדינה או משהו כזה
מייצגת בהחלט הרבה דברים טובים. מת על השיר דודו והוא בטופ 80 הכי אהובים עליי משירי יפהזמרת שמייצגת הרבה
היום קצת שוכחים אותה
מייצגת בהחלט הרבה דברים טובים. מת על השיר דודו והוא בטופ 80 הכי אהובים עליי משירי יפה
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
[וואו משובחאז ככה:
יפה ירקוני תמיד ייצגה את החלום האוטופי לבית ומולדת ישראלית ושפיות לערכים, כישרון וביתיות. היא היתה מאד משפחתית בסופו של דבר
בהחלט אייקונית וסמל ישראלי וקשה לתאר במילים את הסימבוליות והסמליות.
כן, היא היתה חלוצה בתחום הפופ ושירי ילדים כיווןן שהיא היתה מאד אמיתית בהגשה ויצא משהו סוער ונשי לצד תמימות וחום עים תום בלב ואהבה למוסיקה באמת. היא לא יכלה לזייף את החיבור לשירי ילדים כי זאת היתה היא והיא שרה מה שהיא.
אני כבר חשפתי את הטופ 80 בפייסבוק שלי אבל אחד השירים הוא
ליל סתיו- מקום 1 בפסטיבל הזמר והפזמון תשכ"ו 1966 ושיר ענק
שירי ילדים יפים ומיוחדים ברמה גבוהה נכוןאז ככה:
יפה ירקוני תמיד ייצגה את החלום האוטופי לבית ומולדת ישראלית ושפיות לערכים, כישרון וביתיות. היא היתה מאד משפחתית בסופו של דבר
בהחלט אייקונית וסמל ישראלי וקשה לתאר במילים את הסימבוליות והסמליות.
כן, היא היתה חלוצה בתחום הפופ ושירי ילדים כיווןן שהיא היתה מאד אמיתית בהגשה ויצא משהו סוער ונשי לצד תמימות וחום עים תום בלב ואהבה למוסיקה באמת. היא לא יכלה לזייף את החיבור לשירי ילדים כי זאת היתה היא והיא שרה מה שהיא.
אני כבר חשפתי את הטופ 80 בפייסבוק שלי אבל אחד השירים הוא
ליל סתיו- מקום 1 בפסטיבל הזמר והפזמון תשכ"ו 1966 ושיר ענק
נכון מאד ויפה תמיד שרה אותם בהנאה ועם הרבה הומור.שירי ילדים יפים ומיוחדים ברמה גבוהה נכון
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.