דיון על ג`ניפר לופז

Gorilla

New member
דיון על ג`ניפר לופז ../images/Emo40.gif

אני פותח דיון על ג`ניפר לופז כל אחד/ת מוזמן/ת להביע דעה. אני חושב שהיא אף פעם לא הייתה שחקנית אני אפילו לא אומר טובה או רעה כי אין לה כישורי משחק. לא ממש חשוב אם היא הייתה שחקנית קודם או זמרת העובדה היא שהקריירה שלה הצליחה בעיקר בזכות האופנה הלטינית שכבשה את ארה"ב, ולא בגלל כישורי משחק או שירה מיוחדים. עד היום לא יצא לי לראות סרט שהיא כיכבה בו שאפשר לומר שהוא מוצלח או לפחות טוב.

libi k

New member
אממ ../images/Emo11.gif

אני דיי מסכימה איתך היא שחקנית לא משהו (וזמרת עוד יותר גרועה ,היא גם כל הזמן שרה פליי בק). לא היו לה סרטים שהיא שיחקה שם בצורה מופלאה,אבל היה לה סרט אחד שהיא שיחקה שם דיי בסדר. אנ לא זוכרת עכשיו את שם הסרט ,זה היה סרט עם שון פן,אם מישהו ראה הוא יבין למה אני מיתכוונת. כל השאר ממש סתמי......

libi k

New member
יחסית לשאר הסרטים זה לא היה ....

עד כדי כך.....דעתי לפחות!

חולוני

New member
אין לה כישרון

לא משחק. לא מוזיקלי. וגם לא אופנתי ( מה קשור ? היא עכשיו באופנה או משהו כזה..) היא הייתה צריכה להשאר מה מה שהייתה בהתחלה, רקדנית, בזה עוד יש לה איכשהוא כישרון. חוץ מזה כלום. מעצבן אותי אנשים שנדחפים לתחום שאין להם כשרון בו. ג´ניפר לופז נדחפה למוזיקה. ומדונה נדחפה למשחק. ומדונה שחקנית עוד יותר גרועה מלופז. ראיתי כמה סרטים שלה, ופשוט צחקתי על חוסר הכשרון שלה. בקיצור, מה עושה את ג´ניפר לופז למצליחה בכל התחומים זה רק דבר אחד - התחת. שתגיד תודה לאלוהים שקיבלה תחת כזה כי בלעדיו היא הייתה היום קופאית בסופר בקווינס, ניו יורק.

einzuc

New member
זהו? לא הספיקו לך ההשמצות

בפורום מדונה? אתה מביא את ההשמצות האלו גם לכאן? לא נמאס לך? בסדר, הבנו שאתה שונא את מדונה, ואת ג´ניפר לופז והבנו שכל מה שאתה שומע זה רוק. אז תפסיק לרדת על אנשים אחרים, אני רוצה לראות אותך משחק אפילו עשירית מאיך שמדונה וג´ניפר משחקות ואז נראה אותך מדבר... ועד שלא תקבל איזה תפקיד ראשי בסרטי הוליווד... אל תדבר, כי היית מת שיהיה לך כישרון כמו לשתי הבנות האלה... -עינת-

Chot

New member
כמה מגוחך

"אל תדבר, כי היית מת שיהיה לך כישרון כמו לשתי הבנות האלה..." את מתכוונת- שהוא היה מת שיהיו לו יחצנים ומפיקים מוזיקליים כמו של הבנות האלה? מדונה לא משחקת כזה טוב. בסה"כ אויטה היה נחמד אבל בזה זה נגמר. חוצמזה- מי צריך תפקיד ראשי בסרט הוליוודו שאפשר לשחק בסרט.. הממ.. איכותי? אגב, אני בכלל לא שונאת את מדונה. נהפוך הוא- אני ממש אוהבת את הדיסק הכחול שלה (ray of ligh), אבל ג´ניפר לופז?! בחייאת- אנשים בוגרים באמת מאזינים למוזיקה שלה? תגידו, שמעתם פעם על -יצירה אישית-?

kirk hammet

New member
בקשר למדונה

מדונה הסכימה להתפשט בסרטים שלה , זה גם נתן לה תפקידים.

היא לא משהו אבל.....

גם אני לא חושבת שהיא השחקנית הכי מוצלחת שקיימת, אבל היא השתתפה בסרט ג´ק, עם רובין ויליאמס, הסרט הוא על ילד שמתפתח פי 4 יותר מהר, מבחינה פיסית. היא משחקת שם את המורה שמקבלת את ג´ק (רובין ויליאמס) לכיתה. היא הייתה שם דווקא בסדר....... בקשר לקריירת השירה שלה, בהתחלה לא יכולתי להקשיב לה אבל נראה לי שחל איזשהו שיפור... אולי היא בוחרת כותבים ומלחינים יותר טובים מאלה שהיו ממקודם....... :)

Gorilla

New member
בקיצור ג`ניפר לופז ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif

אנגלינה

New member
דעתי בנושא ובקשה לכולם בפורום

לפני שנה וחצי בדיוק הוציאה גניפר לופז את אלבום הבכורה שלה "on the 6" במהלך 18 החודשים שחלפו מאז הפכה גניפר לופז מזמרת מבטיחה ושחקנית אלמונית יחסית לאחת הנשים המפורסמות בעולם. האלבום שלה נימכר עד היום ביותר מ7 מליון עותקים והסינגלים שיצאו מתוכו הפכו ללהיטים מפורסמים. במקביל גם לקחה תעופה קרירית המשחק שלה והיום היא נחשבת לאחת השחקניות המבוקשות בעולם הקולנוע . סרטה תא קטלני הגיע לראש רשימת שוברי הקופות בארצות הברית ועכשיו בעקבותיו גם הסרט שלה " מארגנת החתונות" כמו כןם היא הוציאה דיסק נוסף הניקרא גיי.לו שגם הוא נימכר במספרים עצומים והליהיטים שלו מצליחים ביותר הסרטים בהם גניפר שיחקה: MY FAMILY JACK BLOOD & WINE MONEY TRAIN SELENA ANACONDA U TURN ANTZ OUT OF SIGHT THE CELL THE WEDDING PLANNER כמו כן היא גם שיחקה בסרטי טלויזיה : - HOTEL MALIBU - SECOND CHANCES - NURSES ON THE LINE - IN LIVING COLOR - MY LITTLE GIRL ההצלחות שלה היסטריות והיא באמת הצליחה להוכיח שהיא טובה ומוצלחת והתחת שלה אכן מדהים!!!!!!!!! אבל אני לא בטוחה שתחת יכול למכור כל כך הרבה צירפתי גם תמונה כמו כן בקשה לכל הכותבים בפורום נא לא לכתוב דברים רעים על מדונה אני מבקשת מכולכם זה באמת עסק מוזר אצלי אבל הערצה שלי אל מדונה גדולה מאודדדדדדד ללונדון נסעתי במיוחד בשביל ההופעה המדהימה שלה אז בבקשה נא לא לכתוב שום דבר מבזים על מדונה בפורום הזה יש עוד מלא פורומים אחרים אם ברצונכם תכתבו שם הודעות רעות על מדונה אצתרך למחוק אז בבקשה אני באמת מבקשת בחיוך כבוד למדונה רק בפורום שלי תודה לכולם מראש אנגלינה ששמחה מאוד מהדיונים הנפלאים של כולם ומהתגובות על הסרטים וראוי לציין שתגובות נפלאותתתתתתתתתת .

libi k

New member
אנג´לינה ,אני חייבת איתך שיחה! ../images/Emo24.gif

אני רוצה להגיד לך שאין עכשיו בעולם בן אדם שאני מקנאה לו יותר ממך! (ואני ממש לא טיפוס קנאי)! איזה כיף לך את ראית את ההופעה! אני מדברת מדי יום עם מלא אנשים שראו את הופעה שלה ,חלקם מאנגליה,איטליה,גרמניה וצרפת אבל עוד לא דיברתי עם אף אחד שנסע במיוחד מישראל לראות את הוופעה !ואווו! אני חיבת פרטים על ההופעה אם לא איכפת לך! באיזה תאריך הלכת ? איפה ישבת? ראית מפורסמים שבאו לראות את ההופעה? היא ניגנה טוב בכל הגיטרות? בקיצור אני זקוקה לכל הפרטים שאני יכולה לקבל!
אך בכלל הצלחת להשיג את בכרטיסים? הרי הם נימכרו תוך כמה שעות.... וכמה הוצאת עליהם? נ.ב:אם עדיין לא הבנת אני מעריצה ממש גדולה של מדונה
בקשה ספרי הכל!

אנגלינה

New member
אני אשלח לך היום או מחר

אי מייל מפורט ומלא של כל החוויה אל תדאגי חמודה תשמעי הכל אבל החוויה האמיתית בתוכי גרך אגב בסוף אוגוסט תשודר ההופעה ביס בלווין בשידור חי מאמריקה נכון שזה לא הדבר האמיתי אבל זה גם נחמד:) תמשיכי להעריץ את מדונה היא אחת ויחידה אין ספק...... אנגלינה

JOE KALIBER

New member
למה?

כי אני לא מאמין בתרבות המפגרת הזאת שמביאה עלינו את שירי הMTV שעושים שם רע למוזיקה ושחקניות כמו ג´ניפר לופז שעושות שם רע לקולנוע?

למעלה