דיון-עוגנים

דיון-עוגנים

בהשראת דיון המטרות-מה הם העוגנים שלכם? מי שרוצה שיסביר איזו מחשבה מובילה אותו לעוגנים הללו לי יש שלושהה עוגנים 1.בכל פעם שאני שומעת את הצלצול -תחשבו על זה.אני מבלה בממוצע כשבע שעות ביום בבית הספר (לעיטים יותר) בהתחשב במספר החלומות שאנו חולמים בלילה-סיכוי גדול הואשלפחות חלום אחד בשבוע (אם לא בלילה)-ייתקיים בסביבת בית ספר. 2.אוכל-פעולה כ"כ טבעית שאדם נורמאלי עושה שלוש פעמים ביום-גם היא מועמדת צפוייה להכנס לחלום 3.כמובן כל התעוררות,מחשבה על חצלולים,והבחנה בדברים מוזזרים

Bluescale

New member
:) הגבתי לגבי עוגנים לא מזמן

עוגנים צריכים להיות דברים שמופיעים אצלך בחלום במובן הישיר - אם את שומעת את צלצול הבית-ספר בחלום כל הזמן - אז זה עוגן. עם זאת, אם את חולמת על בית-ספר, אז העוגן הוא בית-ספר. את יכולה לעשות בדיקת מציאות או פשוט להבחין בעוגן בכל צורה שהיא. העוגנים החודשיים שלי: 1. צבא (כן כן המילואים מתקרבים שוב פעם) 2. אישתי (אבל אני לא משתמש בעוגן הזה כי אני רואה אותה כל הזמן ברוך השם) 3. רכיבה (על הכל - אפילו נהיגה). העוגנים השבועיים שלי: 1 ו 2 נשארים 3. בריחה - בורח מאנשים שרודפים אחרי או ממשהו לא מוגדר.

ליזי133

New member
אז ככה:

1. כל פעם שאני נזכרת... זה לא כ"כ יעיל בחלום אבל לא נורא...
2.כל פעם שאני רואה משהו מוזר אבל יש לי בעיה עם עוגנים אחרים כי אין לי דפוס חוזר בחלום 3. וכמובן כל פעם שאני מתעוררת

makron2

New member
עוגנים...

עוגן הוא בעקרון *סימן חלום שחוזר על עצמו הרבה בחלומות - כמו שציינו לפניי. סימן חלום הוא *מספיק כדיי לנצל אותו על מנת להגיע לחצלול - וסימן חלום יכול להיות *כל דבר שיכול להתרחש רק בעולם החלומות ובכל חלום יש כאלה. יש לנצל את סימני החלום כדיי לאמן את עצמנו לזהות שמדובר בחלום עקב ההבחנה בהם,אני אישית מעדיף להשתמש בהם במיילד כדיי לשפר את המודעות אליהם. טיטו הבת - לדעתי את מדבר על תזכורות לביצוע בדיקות מציאות במהלך היום,זה משהו שונה. אימון לילה כמו מיילד/ויילד ועוד משלים את בדיקות המציאות במהלך היום.

למעלה