דיון- סקר, עירום ליד ילדים

MiMamiMexicana

New member
דיון- סקר, עירום ליד ילדים

נא לא לקדם הודעה זאת או כל הודעה שמשורשרת אליה או כאלו שמשורשרות להודעות משורשרות
בקיצור, אין לקדם כל חלק משירשור זה!
אין כל כוונה ליצור שירשורפלצת, על אף הנושא הרגיש (אולי) אז אני מבקשת לשמור על נועם ולכבד כל הודעה גם אם גישתה שונה משלכן, הכוונה היא ללמוד על גישות ודיעות שונות בנושא
תודה! אספר למה זה מעניין אותי, בילדותי עירום תמיד היה דבר טבעי מאוד, אומנם לא זוכרת את שנות הילדות הקטנות (בהקשר הזה) אבל עד היום בעצם אני חופשי מתלבשת ליד אמא שלי והיא לידי ואפילו ליד סבתא שלי, גדלתי לבד עם אמא שלי, מגיל 8 לערך, אף פעם לא דובר על עירום כמשהו רע או אסור אבל כן כפרטי וצנוע, בכל מקרה, אני מניחה שיש הבדל בין אמא-בת לבין אמא-בן אבא- בת לבין אבא- בן ולכן עולות בי תהיות, כי לי יש בן, אני כמובן מתלבשת חופשי לידו ואף מתקלחת מידי כמה זמן איתו הילדון לא מביאה עיניין ב"איברים מוצנעים" חוץ מ"קיקי" כמובן (עדיין יונק) וגם זה כבר מזמן לא, הוא כן יודע ושם לב להבדלים בין בנים לבנות אבל זה בכלל הגיע מזה שהוא ביקש לעשות קקי בעמידה והסברתי שקקי עושים בישיבה והוספתי שגם בנות עושות פיפי בישיבה כי הן בנות, אז הוא אמר "אמא בולבול" בקיצור משם הגיע ההסבר שאמא בת ויש לה פות ולכן עושה פיפי בשישיבה ולבנים יש בולבול ויכולים לעשות פיפי בעמידה, מעבר לזה הוא לא התעניין בנושא, כשרואה אותי מתלבשת זה לגמרי טבעי והוא לא מתייחס לגוף שלי (רק לפופיק ולבטן התופחת) אז אני תוהה עד איזה גיל זה ייחשב טבעי, אני יודעת שיש גישות בעיניין, אז איך זה אצלכם? מה המחשבות שלכן בעיניין? מבחינתי אמרתי שנפסיק כשלא יפסיק ליהיות נוח עם זה, נגיד לפני המון שנים שמרתי על אחיינים שלי הגדול היה בן 5+ והקטן בן 2+ הילד הגדול ביקש להתקלח לבד ורק קרא לי להוציא אותו מהמקלחת, כמובן שלקטן לא הייתה כל בעיה עם העיניין, אז אני אומרת שברגע שהבן שלי תיהיה לו בעיה עם הפרטיות שלו או עם העירום שלי אז נפסיק בלי להגדיר גיל מסויים, אני בנוסף אני תוהה עד איזה גיל אני אלווה אותו לשירותים? ואם אנחנו לבד בקניון (מה שקורה לרוב) אז עד איזה גיל הוא יוכל להכנס איתי לשרותי נשים? אני מודה כשאני רואה ילדים גדולים (נגיד מעל 8) בשירותי נשים זה מוזר לי מאוד מצד שני גם מוזר לי לשלוח את הילד שלי לבד לשרותים ציבוריים.
מה הגישה שלכם בעיניין?
עד איזה גיל התקלחתם/התלבשתם ליד הילדים?
האם מבחינתכם יש הבדל בין אם מדובר בהורה וילד מאותו המין וממין שונה? האם הגישה שונה בכל מקרה?
האם לדעתכן נושא עירום בתוך פרטיות המשפחה זה משהו שבכלל אפשר לקבוע מה "מותר" ומה "אסור" מה "נכון" ומה "לא נכון"?

ליהיא 5

New member
אצלנו

אני חושבת שהגישה שלי היא שמרנית, אפילו מאוד. אני גדלתי בבית שמרן (לא דתי).
כיום הבן שלי בן 4, אף פעם לא התקלחתי לידו, התלבשתי לידו אולי עד גיל שנתיים, כיום הוא יודע שאמא מתלבשת, הוא יוצא מהחדר.
לדעתי יש הבדל בין ילד והורה מאותו המין, אבל יחד עם זאת אני למשל לא זוכרת את עצמי מתלבשת ליד אמא שלי, ובעצם לא לפני אף אחד אחר, רק בפרטיות. אמא שלי כן מסוגלת להתלבש לידי, ולי לא נעים להסתכל ואני מסיטה את המבט. אין לי "בעיה" שאביו של בני יתלבש או יתקלח לידו, אבל אם היה מדובר בבת, לא הייתי מסכימה.
נושא עירום כמובן משתנה ממשפחה למשפחה, יש לי חברה שהיתה יוצאת בגיל העשרה מן האמבטיה עם תחתונים וחזיה והיתה חולפת ליד אביה בלי בעיה. אצלם זה היה לגיטימי.

mAmA MiSiSiPi

New member
נכון לעכשיו זה לא אישיו

אנחנו לא מייחסים לזה הרבה חשיבות מלבד השייכות למי יש מה ולמי מותר לגעת{ענייני פרטיות} הילדים מתקלחים ביחד הילדים מתקלחים עם אבא הילדים מתקלחים איתי {רק לי ולבעלי לא יוצא להתקלח ביחד
} הילדים =בנות שנתיים וחצי ובן חמש כמעט וחצי בטח שזה משהו שאפשר לקבוע במיוחד ששני ההורים באים משני בתים שונים. ***אני ואחותי היינו צופות באבי מתקלח הוא היה מתקלח בדלת פתוחה והיינו יושבות מולו במסדרון והוא היה שר אופרה עם הסבון אני זוכרת אותו שר ורוקד ,אני לא זוכרת איך נראה הגוף שלו בעירום והיינו יותר גדולות מה הגיל של ילדי היום.

עונה

כרגע הגדולה בת 5.5 ואני עדיין מסתובבת לידה ערומה. אבא-לא. לא נראה לי שאפסיק מתישהו כי אני בהחלט מנסה להעביר מסר שעירום הוא דבר טבעי וכל עוד יש לי רק בנות, אין לי בעיה להסתובב ככה בבית. ליד אחייניות שלי ושאר האנשים-לא. אין לדעתי נכון או לא נכון, זה עניין אישי. אני בהחלט חושבת שזה כן יכול להשפיע על חיבור לגוף ולכל העניין של המיניות.

ליאת של עדי

New member
מנהל
אצלנו

-אין לי ממש גישה. כרגע מתקלחת לפעמים עם הגדול. הוא יודע איזה איבר יש לבן ולבת. -עדיין מתקלחת ומתלבשת לידו בגיל שנתיים וחצי ולא ניראה לי שזה הולך להשתנות בקרוב -מעבר לאינדיבידואליות משפחתית, יש איזשהוא גיל שבו להתקלח יחד לא ניראה לי מתאים (מין נגדי)

תשובות

יש לי שתי בנות, בראייתי זה מאד שונה אם זה אמא-בת או אבא-בת. בכל אופן אצלנו לא מסתובבים ערומים בבית, מקסימום יכול להיות בתחתונים/תחתונים וחזיה אבל לרוב זה לא קורה. היום אני מתקלחת ומתלבשת חופשי ליד הבנות (בת עוד מעט 6 ובת 10 חודשים), לפעמים גם עם אחת מהן ואין לי עם זה שום בעיה. אבא - לא. אם אפשר לקבוע מה מותר ונכון ולהפך? בוודאי שאפשר, תלוי הגדרה של כל משפחה.

שחר292

New member
בדיוק אתמול הייתה על זה שיחה בתכנית של מיכל

דליות ב 103 FM , היא דיברה על זה שבגיל הזה אין שום משמעות לאיברי המין שבעצם בשבילם זה כמו אוזן/פה/יד וכד'. זה מאוד טבעי בשבילם ורק בשלב מאוחר יותר (אני מניחה שסביב גיל 3-4) אולי מסבירים להם על זה שהגוף שלהם הוא פרטי שלהם וכד'... אבל אין לזה משמעות מינית מן הסתם. ולסקר שלך:
אני זורמת. הוא כרגע קטן, אני מתלבשת לידו, כשאנחנו לבד בבית ואני בשירותים אז הדלת כמובן פתוחה...מנסה לשדר לו שהגוף הוא דבר טבעי ושלא צריך להתבייש בו.
אנחנו מתקלחים יחד לעיתים די רחוקות (פשוט כי אני ובן זוגי מתקלחים יותר מאוחר בדרך כלל), די נדיר, אבל אין לי בעיה עם זה. לדעתי אין ממש הבדל בין המינים. אני מניחה שיש גיל שזה קצת יותר מוזר..אף פעם לא ממש התעמקתי בזה כי אנחנו עדיין לא שם...(בן 2.3 ש')

tulitp

New member
בדיוק היום נקרעתי מצחוק על איך שיוצא לי

להסתובב לפעמים בבית... אני חולה על מקלחת בבוקר- זה קדוש עבורי ברמות קשות, אני לא יכולה להתחיל את הבוקר בלי.. אבל זה לא מקלחת של הרבה זמן- פשוט מקלחת סטנדרטית. ומעצם ההתנהלות בבית: פעוט בול בגיל של לירון וגורציק בן חודשיים וחצי, יוצא לי לא מעט להית מוקפצת מהמקלחת עם ציצי בחוץ, במקרה הטוב
אם לא עירום מלא
בשביל, למלא עוד חלב אורז או להוסיף עוד חמוציות, או לרוץ להוציא את הגור מהמיטה או להניק, או אלד הכלבים שלנו בדרך להקיא בחוץ או רוצה להכנס הביתה. אצלנו בבית עירום לא אישו.. אני מתקלחת בכיף עם דלת פתוחה- ככה שומעת הכי טוב, לגדולציק אין התעסקות עם איברי, רק הציצי כאיבר אכילה.. אני חושבת ומקווה שארגיש מתי לא יהיה להם נוח עם העירום שלי או שלהם.

המשך ...

הנסיכה בת 3.5 ואנחנו עדיין לא מרגישים צורך לא להיות ערומים לידה. שנינו מתלבשים ומתקלחים בנוכחותה (וגם איתה, אחרי חוג השחיה). השינוי היחיד שחל בנוהגי הלבוש (הערום) שלנו הוא שהפסקתי לישון ערומה. אמנם היא לא ישנה איתנו, אבל היא מתעוררת מדי לילה לעשות פיפי וזקוקה ועזרה שלנו לשם כך. כשהייתי ניגשת אליה ערומה, היא תמיד רצתה לגעת לי בחזה / בפטמות, מה שאני לא אוהבת. מכיוון ששעות הלילה לא מתאימות לדעתי לסדנאות חינוך, העדפתי לישון לבושה (חלק עליון בלבד). בחשבה שניה, היה שינוי נוסף - בעלי אמנם ייגש אליה כשהוא ערום, אבל הוא ממעט להסתובב לידה ללא תחתונים (למשל - מקפיד ללבוש תחתונים בזמן שהוא מצחצח שיניים / מתגלח בבוקר, אם היא נוכחת). זה בגלל שהיא ניסתה לגעת כל הזמן. זה הרגיש נכון יותר להתלבש, מאשר להציב את הגבול הזה. להבדיל מהבן שלך, הנסיכה מאוד מתעניינת באברי המין שלנו ושל כל הסובבים אותה. זה התחיל כבר בגיל שנה וחצי, אולי בגלל הגמילה המוקדמת שלה. היא בוחנת, משווה, שואלת שאלות וקובעות עובדות ("כשאני אהיה אמא, גם אני רוצה שערות בפיפי"). זה לא מפריע לנו, זה לא שונה בעיניי מלהתעניין באיברים אחרים בגוף. אני מניחה שנפסיק כשנרגיש שזה מפריע לה, אם כי כרגע לא ברור לי למה שזה יתחיל להפריע לה, אם זה מה שהיא מכירה מאז ומתמיד.

אצלנו אין אישיו

נראה לי שלכולנו יש איזו נטיה נודיסטית מוסתרת במידה זו או אחרת.
אני מתקלחת עם וליד הילדים, כך גם אבא, אנחנו מחליפים בגדים בנוכחותם, ולרוב הם רשאים להכנס כשאני בשירותים, בתנאי שדפקו וביקשו רשות. עד לא מזמן בכלל לא סגרתי את דלת השירותים כשהייתי איתם לבד בבית. נפסיק כשהם יראו אי נוחות או שהעניין שלהם בגוף שלי יגרום לי אי נוחות. כרגע אין לי בעיה כזאת. לגבי שירותים ציבוריים - אל תשכחי שהילד שלך מאוד קטן כרגע. כשיגיע הגיל שתתני לו להתקלח לגמרי לבד וללכת לבי"ס לגמרי לבד ולחבר / לחוג לגמרי לבד, אז כבר לא יראה לך מוזר לתת לו להכנס לשירותים ציבוריים לבד. כרגע- בוודאי שזה מוזר.

MiMamiMexicana

New member
האמת? הופתעתי

אני רואה בזה טבעי לגמרי ובאמת, מישהי כתבה שאצל חברה שלה כשהיו נערות החברה הסתובבה עם תחתונים וחזיה ליד אביה, תכלס? זה נירא לי ממש טבעי, אם חושבים על זהף נגיד הבא בתור היא בת, ממש לא יהיה לי איכפת שהאיש ייסתובב בבית בבוקסר כמו שהוא עושה כיום, בקיצור, זה היה נירא לי שהדרך שלי חריגה למדי ופחדתי שבשלב כלשהו זה יהפוך לאישיו מול חברים או משהו, נגיד כמו שהיה לפני כמה זמן כתבה על ילדה בת 8 או אולי יותר שסיפרה שהיא מתקלחת עם אביה והוא נעצר
דווקא נחמד לשמוע שעירום נחשב לטבעי ומקובל ולא טאבו כמו שחשבתי =) אגב, במקסיקו הייתי הולכת למרכז הספורט היהודי ושם יש מלתחות (משהו ענק) ובו כל הנשים, או רובם מסתובבות חופשי בלי מגבת, מקבלות מסאג'ים, מתאפרות והכל בעירום ובטבעיות, כמובן שגם במלתחה של הגברים אותו דבר, אפילו יש חדרי סאונה ענקיים שכמובן נכנסים ערומים, בקיצור שם בתוך המשפחה כמובן עירום נחשב לטבעי לגמרי ושמומה היה לי הרושם שדווקא בארץ הנושא קצת יותר טאבו ולא מקובל

karinns

New member
אצלנו

שני בנים (בן שנתיים ותשע ובן חצי שנה). אני כבר לא מתקלחת איתם ערומה (אולי עם חזיה ותחתונים עם ממש הכרחי) אבל הם כן מתקלחים עם אבא. זה פשוט כבר לא נוח לי. זה לא שנשאלתי שאלות אבל לי כבר לא נוח. לעומת זאת אני כן אתלבש לידם וכך גם בעלי. אין לי שום בעיה עם עירום בבית. מאוד חשוב לי להעביר לילדים שלי שזה דבר טבעי ושהם יכולים וצריכים להרגיש נוח עם הגוף שלהם. אצלי בבית תמיד הנושא היה מאוד חופשי. אני לא זוכרת את אבא שלי מתלבש לידי אבל את אמא שלי כן (למרות שלי לא היה נוח עם זה ותמיד העדפתי להסיט מבט). בגלל נושא המקלחות אני חושבת שיש הבדל בין הורה וילד באותו מין וממין שונה. בקשר לשאלה שלך לגבי שירותים בקניון: אני לא זוכרת איפה ראיתי את זה אבל נדמה לי שעד גיל 5 אין בעיה להכניס בנים לשירותי/מלתחות נשים.

kramerkaren

New member
אצלינו

גילאי ילדים בת 10, בן 7, בת 2.5 הדברים השתנו אצלינו בשנה שנתיים האחרונות - עד אז היה למעשה עירום חופשי (לא ממש מסתובבים בבית בעירום, אבל מתלבשים אחד מול השני, מתקלחים יחד או לכל הפחות - היו מצבים שיושבים על השירותים כשאחד ההורים מתקלח ולומדים ככה למבחן בחשבון, למשל) אני מתלבשת ליד הילדים, תומר יתקלח עם אבא, רוני איתי. נעם כבר לא. בעלי לא מרגיש נוח ערום ליד הגדולה יותר (נגיד מהשנה האחרונה) והיא, שכחלק מהאופי שלה מאוד לא מודעת או מוטרדת, היה צריך להסביר לה את הנושא של צניעות. היא סופסוף הפנימה, כשהגישה שלי אומרת שברגע שמתחילים להתפתח, אז אפשר בהחלט להיות פחות חשוף. הגדולים הפסיקו להתקלח ביחד, שניהם כן מתקלחים עם הקטנה. כלומר - השינוי הגדול היה כשהגדולה התחילה להתפתח...

down under 1

New member
עונה

אני גדלתי בבית שבלי שום אידאולוגיה מיוחדת, היה ערום מלא של כולם. אני זוכרת את ההורים שלי ערומים ואני היתי הצעירה בבית. אני זוכרת אמבטיה משותפת עם אבא שלי ואני זוכרת שיחות בחדר האמבטיה כשהוא באמבטיה בגיל מבוגר יותר בצורה הכי טבעית. אני זוכרת את אמא שלי מתלבשת ואני זוכרתא ותה מסתובבת בתחתונים... לי זה מעולם לא הפריע ולא העלה שום שאלות, אחותי הגדולה לעומת זאת טוענת שלה לא היה נוח עם זה אבל היא מעולם לא אמרה כלום בתור ילדה כי ככה היה אצלנו בבית. היא תמיד חשבה שהיא לא תאפשר התסובבות כזו בבית שלה והיא בעלת הגבילה את בעלה מגיל צעיר.. אבל הילדים שלה כבר גדולים יותר משלי ועדין יש ערום מצידה ומצידם בבית..
אצלי הגמד כבר למעלה מ 5 וכבר כמה פעמים אמרתי שזהו, אני מתחילה לצמצם, סתם כי לא נעים לי שיזכור את הגלגלי שומן שלי כשיגדל.. אבל זה כל כך לא טבעי לי, במיוחד כשהוא מתחנן שאני העשה איתו אמבטיה וכשהוא מביא את הבגדים שלו להתלבש לידי. ההחלטה מעולם לא נמשכת יותר מחצי יום
והאמת שלאחורה כשהוא התחיל להתלונן על הקוצים ברגליים שלי כשאני מתעצלת להוריד שערות וכל מיני כאלה, פתאום נהיתה לי אדיאולוגיה מאחורי זה. שיהיה לו קנה מידה מציאותי לגוף אנושי. שלא יחפש את הבת זוגם עם ההגוף המשולם ושלא יפתח תסביכים לגבי עצמו. בארצות כמו שוודיה מקובל שכל המשפחה כלל הסבא וסבתא והדודים עושים סאונה בערום ביחד. ואף אחד שם לא חושב שמשהו לא בסדר בזה. כולה ערום.

אצלי הכלל מאד פשוט

כלל האצבע: אם כולם מרגישים עם זה נוח - אין בעיה. אני למשל מרגיש נוח להתקלח עם בן השנתיים וחצי, ולא עם בת התשע. ואני מרגיש מאד נוח להסתובב בעירום בבית (טוב, להסתובב זה קצת גדול. לרוץ קופא מקור מהאמבטיה לחדר השינה, מרחק שלושה מטרים ולקלל את הרגע שלא לקחתי חלוק). אימי שתחיה מתלבשת לפעמים לידי, את אבי לא ראיתי בעירום מאז שהייתי בן 4/5. את סבתא, אגב, ראיתי בחיתולים בגיל 95, ולא חשבתי שהבעיה היא העירום. אליבא דידי, אין הבדל בין המינים. אני לא חש יצר מיני כלפי הילדים שלי, ולא חושב שזוגתי חשה בו. מי שכן ירצה לפגוע מינית ממילא לא מבחין בהבדלים בין בן לבת, מאחר והילד הוא יצור א-מיני בחיצוניותו. ולגבי הנושא בכלל, איש הישר בעיניו יעשה, כל עוד הוא אינו פוגע בילדים.

עונה

אצלינו עירום זה טבעי,אך כשהילד מתחיל לצחקק למראה העירום שלי,זה הסימן להפסיק. ילדי בני 9 ו 7 שני בנים. הם כבר בשלב ההעתעניינות והציחקוק. עכשיו יש תינוקת חדשה שיונקת. החלטתי לא " להתחשב" ואני שולפת להניק ברחבי הבית מתי שצריך.הם עושית הפרדה בין ציצי בזמם הנקה לבין ציצי חשוף בלי קשר. לגבי שרותים ציבורים. אם אבא נימצא אז הוא הולך איתם. יש סיבות רבות לא לשלוח אותם לבד מעבר להיגינה. ולכן אם אני לבד אז זה או לנשים או בחוץ אם זה רק פיפי.

polegra

New member
אצלנו רק לפני שבוע זה הפך לאישיו

אני נוהגת להוריד בגדים וללכת ערומה למקלחת וגם יוצאת ממנה ערומה עד לחדר שינה ואני אוהבת לישון רק עם חולצה וכן הילדים עוברים לישון איתי לפנות בוקר וזה לא הפריע לי מעולם אבל , למרות שדור מגיל צעיר מאוד יודע לדקלם שלבנים יש בולבול ולבנות יש פוט לפני שבוע הוא שאל אותי איפה הפות שלי וניסה להציץ ולבדוק ומאז זה הפך מבחינתי לטאבו הם כן נמצאים בשרותים כשאני שם...אני חושבת שזה מאוד אהוב עליהם כי לא משנה איזה איום ניסתי הם לא משאירים אותי שם לבד ולו שנייה.... אני מקלחת אותם הפולני מקלח אותם, אין להם בעיה עם ערום הם מוכנים מבחינתם להסתובב ערומים כל היום מצד שני פעם ראשונה ביום שישי אצל אבא שלי שדור הוריד חולצה עליונה והגופייה עלתה לו והוא נהיה ממש נבוך מצחקק ואדמדם כי ראו לו את הפופיק :) אנחנו מתייחסים מאוד טבעי לערום כמו שהבנתם (למרות שאת הפולני הם לא ממש ראו בלי בגדים....כי כזה הפולני...הוא גם נשאר עם הנעליים עד לכמה דקות לפני שהוא נרדם..) לא מעודדים אבל גם לא מעירים אלה אם זה חורף וקר ועדיין בבוקר הם מתעקשים ללכת ערומים לעשות PP....שיהנו :) דור כבר מבקש להתקלח לבד - לשים על עצמו סבון ושמפו ואני משאירה אותו אחרי שאני מוציאה את רון להמשיך להתקלח לבד במים אני גם זו שמלבישה אותם אבל דור מבקש להתנגב לבד והפולני כבר כמה חודשים לא מסבן להם אזורים פרטיים וטוסיק...את זה הם עושים לבד כי הוא לא מרגיש בנוח בקיצור - כל עוד זה נוח ל2 הצדדים אני לא רואה עם זה בעיה...ברגע שיש רתיעה מסויימת אז כמובן להפסיק אגב , אני מעולם לא הרגשתי נוח להתפשט ליד אמא שלי סבתא שלי אחותי וכו....הפולני ראה אותי בערום מלא ואמא שלי לא... אחרי הלידה של רון הכל השתנה וכבר לא היה אכפת לי כל כך הרבה אנשים ראו אותי בערום דחפו לי ידיים ב2 הלידות. עמדתי ערומה בחדר מול כמה צוותים שהתחלפו ומול המשפחה שלי כולי צירים...אז באמת כבר איו לי מה לחדש :) טלי

joshjulia

New member
אצלי זה ישתנה עם הילדים לדעתי

כלומר: כרגע יש לי בן אחד בן שנה ועשר, מתפשטת לידו בלי בעיה, אבל לא מתקלחת איתו, בדרך יש בת ורוב הסיכויים שלא תהיה לי בעיה להתפשט לידה עד גיל 120
אצלנו זה לא היה אישיו בבית, אנחנו הבנות (אנחנו 3 בנות) הרגשנו חופשי ליד אמא (עד היום) ואחת ליד השניה הבן הרגיש חופשי עם האבא אבל לא עם אמא או איתנו (מגיל מסוים כמובן) לא הסתובבנו ערומות/ערומים בבית הנקתי ליד אבא שלי ושאלתי אם מפריע לו, לא הפריע לו וגם לא לי (למרות שחשבתי שיפריע) אני לוקחת את הילד איתי לשירותים, מאמינה שזה יהיה עד שיוכל ללכת בעצמו לשירותים, לא רוצה להתחייב על גיל, מאמינה שבגיל 6 אולי לפני הוא גם רוצה שאשב על האסלה כשהוא יושב בסיר, אז לפעמים יושבת בלי להוריד בגדים ולפעמים עושה פיפי לידו.

למעלה