MiMamiMexicana
New member
דיון- סקר, עירום ליד ילדים
נא לא לקדם הודעה זאת או כל הודעה שמשורשרת אליה או כאלו שמשורשרות להודעות משורשרות
בקיצור, אין לקדם כל חלק משירשור זה!
אין כל כוונה ליצור שירשורפלצת, על אף הנושא הרגיש (אולי) אז אני מבקשת לשמור על נועם ולכבד כל הודעה גם אם גישתה שונה משלכן, הכוונה היא ללמוד על גישות ודיעות שונות בנושא
תודה! אספר למה זה מעניין אותי, בילדותי עירום תמיד היה דבר טבעי מאוד, אומנם לא זוכרת את שנות הילדות הקטנות (בהקשר הזה) אבל עד היום בעצם אני חופשי מתלבשת ליד אמא שלי והיא לידי ואפילו ליד סבתא שלי, גדלתי לבד עם אמא שלי, מגיל 8 לערך, אף פעם לא דובר על עירום כמשהו רע או אסור אבל כן כפרטי וצנוע, בכל מקרה, אני מניחה שיש הבדל בין אמא-בת לבין אמא-בן אבא- בת לבין אבא- בן ולכן עולות בי תהיות, כי לי יש בן, אני כמובן מתלבשת חופשי לידו ואף מתקלחת מידי כמה זמן איתו הילדון לא מביאה עיניין ב"איברים מוצנעים" חוץ מ"קיקי" כמובן (עדיין יונק) וגם זה כבר מזמן לא, הוא כן יודע ושם לב להבדלים בין בנים לבנות אבל זה בכלל הגיע מזה שהוא ביקש לעשות קקי בעמידה והסברתי שקקי עושים בישיבה והוספתי שגם בנות עושות פיפי בישיבה כי הן בנות, אז הוא אמר "אמא בולבול" בקיצור משם הגיע ההסבר שאמא בת ויש לה פות ולכן עושה פיפי בשישיבה ולבנים יש בולבול ויכולים לעשות פיפי בעמידה, מעבר לזה הוא לא התעניין בנושא, כשרואה אותי מתלבשת זה לגמרי טבעי והוא לא מתייחס לגוף שלי (רק לפופיק ולבטן התופחת) אז אני תוהה עד איזה גיל זה ייחשב טבעי, אני יודעת שיש גישות בעיניין, אז איך זה אצלכם? מה המחשבות שלכן בעיניין? מבחינתי אמרתי שנפסיק כשלא יפסיק ליהיות נוח עם זה, נגיד לפני המון שנים שמרתי על אחיינים שלי הגדול היה בן 5+ והקטן בן 2+ הילד הגדול ביקש להתקלח לבד ורק קרא לי להוציא אותו מהמקלחת, כמובן שלקטן לא הייתה כל בעיה עם העיניין, אז אני אומרת שברגע שהבן שלי תיהיה לו בעיה עם הפרטיות שלו או עם העירום שלי אז נפסיק בלי להגדיר גיל מסויים, אני בנוסף אני תוהה עד איזה גיל אני אלווה אותו לשירותים? ואם אנחנו לבד בקניון (מה שקורה לרוב) אז עד איזה גיל הוא יוכל להכנס איתי לשרותי נשים? אני מודה כשאני רואה ילדים גדולים (נגיד מעל 8) בשירותי נשים זה מוזר לי מאוד מצד שני גם מוזר לי לשלוח את הילד שלי לבד לשרותים ציבוריים.
מה הגישה שלכם בעיניין?
עד איזה גיל התקלחתם/התלבשתם ליד הילדים?
האם מבחינתכם יש הבדל בין אם מדובר בהורה וילד מאותו המין וממין שונה? האם הגישה שונה בכל מקרה?
האם לדעתכן נושא עירום בתוך פרטיות המשפחה זה משהו שבכלל אפשר לקבוע מה "מותר" ומה "אסור" מה "נכון" ומה "לא נכון"?