מה אני חושבת על סטוצים?
יש אנשים שזה דווקא מתאים להם (הם אחרי משבר אהבה ולא מתאימה להם אהבה חדשה, אין להם את היכולת או הזמן להשקיע עכשיו באהבה, הם לא בנויים לקשר ארוך טווח כי אחרי כמה זמן זה משעמם אותם וכו') ויש אנשים שזה לא מתאים להם ומרגישים בקשר לסטוצ'ים את מה שאמרת. לשאלה אם אתה נכלל בקבוצה שסטוצים מתאימים להם או בקבוצה שסטוצ'ים לא מתאימים להם, אני מניחה שהזמן יתן לך את התשובה. אני מניחה שלא ענו לך בפורום, כי אולי לא כולם יצא להם לחוות יחסים אינטימיים שבינו לבינה, אולי חוו נשיקות גנובות, חיבוקים, לטיפות וכו', אבל אולי לא הגיעו למצב של אינטימיות ממש (אני חושבת שרוב הפורום עדיין בשלב של להכיר את הצד השני, בשלב הגישושים, שלב הנבוכות, שלב הסקרנות וכו'). אני חושבת שאתה לא צריך להגעל ממה שעשית - היית סקרן לגבי בחורה מסויימת, ניסית, רצית להבין מה זה בחורה, רצית לראות גוף של בחורה מקרוב, קצת להרגיש, קצת לעבור את שלב הביישנות (אולי אתה מרגיש פחות ביישן עם מישהי שפחות מושכת אותך, אולי עם מישהי שאתה תהיה ממש דלוק עליך תתרגש יותר ואתה פוחד מה יקרה בתחום האינטימי איתה?). אני חושבת שעשית נכון - אתה בגיל של לחוות דברים, הסקרנות זה בך, לא הייתי מציעה לך להיות עם מישהי, להיות חבר שלה 10 שנים ואח"כ להתחתן (זה קורה במציאות), ואולי יום אחד אחרי שתתחתן תרגיש אולי פספת משהו, גם אם יהיה לך הכי טוב עם אותה בחורה, יכול להיות שתרגיש - למה הייתי רק עם בחורה אחת בחיים שלי? לא אומרת שכל מי שהיה עם בחורה אחת בחיים, זה מה שהוא ירגיש, כך אני הייתי מרגישה במקרה זה (לא אומרת לך עכשיו לרוץ וכל יום להחליף בחורה, אבל לעבור את שלב החוויה בהחלט מומלץ). לסיום - אל תיקח את זה קשה, אז חווית משהו ולא הרגשת איתו הכי טוב, נסה לזכור את הדברים הטובים מהמצב, גם אם הם קטנים, הפק לקחים מה מתאים לך ומה אתה מחפש בקשר ואיזה סוג קשר ומאותו מקום המשך הלאה.