דיון- סטוצים...

יפתח 15

New member
דיון- סטוצים...

טוב- בשבועיים האחרונים, משום מה יוצא לי להיות הרבה פעמים בסטוצים של לילה אחד, לכל היותר שניים. בהתחלה זה נחמד, בלי שום התחייבות וכאלה... אבל- אני מתחיל להגעיל את עצמי בעניין הזה, כל פעם עם מישהי אחרת ולא להיות מחוייב למישהי אחת. מה אתם חושבים על סטוצים?

תות15

New member
בנאדם..

סטוצ זה זיון ללילה.. אני מניח שזה לא מה שהיה לך.. נכון?

תות15

New member
מה ליד?

דבר ברור גבר.. התנשקת איתן? התחרמנתן? הן עשו לך ביד? מה בדיוק?

EarthWind

New member
כל עוד...../images/Emo179.gif

כל עוד אתה לא נפגע והן לא נפגעות - אתה לא צריך להרגיש רע עם זה. בלי מחויבות זה בהחלט יכול להיות נחמד. אתה לא יכול להכריח את עצמך למערכת יחסים של מחוייבות כל עוד זה לא באופן טבעי, לדעתי. אתה אמור להרגיש צורך למערכת יחסים מחוייבת , ואם אתה לא מרגיש כך אז אין טעם לענות את עצמך.

sh53

New member
נושא בהחלט מעניין ואפשר ללמוד הרבה

גם מדברים שאחרים חוו, אפשר עדיין ללמוד. רק חבל שהפורום מתנהג כמו גנון

sh53

New member
אני לא מוחקת את ההודעה

כי ההודעה מאוד רלוונטית לפורום ואפשר ללמוד ממנה רבות. מי שההודעה לא "נעימה" לו לעין, לא חייב להגיב. כולנו בני אדם שונים ומה שמתאים לאחד לא יתאים לשני, ומה שיתאים לשני לא בהכרח יתאים לראשון. בבקשה לשמור על רמת הפורום. צר לי שאני כותבת את זה, אבל זה מתבקש.

sh53

New member
מה אני חושבת על סטוצים?

יש אנשים שזה דווקא מתאים להם (הם אחרי משבר אהבה ולא מתאימה להם אהבה חדשה, אין להם את היכולת או הזמן להשקיע עכשיו באהבה, הם לא בנויים לקשר ארוך טווח כי אחרי כמה זמן זה משעמם אותם וכו') ויש אנשים שזה לא מתאים להם ומרגישים בקשר לסטוצ'ים את מה שאמרת. לשאלה אם אתה נכלל בקבוצה שסטוצים מתאימים להם או בקבוצה שסטוצ'ים לא מתאימים להם, אני מניחה שהזמן יתן לך את התשובה. אני מניחה שלא ענו לך בפורום, כי אולי לא כולם יצא להם לחוות יחסים אינטימיים שבינו לבינה, אולי חוו נשיקות גנובות, חיבוקים, לטיפות וכו', אבל אולי לא הגיעו למצב של אינטימיות ממש (אני חושבת שרוב הפורום עדיין בשלב של להכיר את הצד השני, בשלב הגישושים, שלב הנבוכות, שלב הסקרנות וכו'). אני חושבת שאתה לא צריך להגעל ממה שעשית - היית סקרן לגבי בחורה מסויימת, ניסית, רצית להבין מה זה בחורה, רצית לראות גוף של בחורה מקרוב, קצת להרגיש, קצת לעבור את שלב הביישנות (אולי אתה מרגיש פחות ביישן עם מישהי שפחות מושכת אותך, אולי עם מישהי שאתה תהיה ממש דלוק עליך תתרגש יותר ואתה פוחד מה יקרה בתחום האינטימי איתה?). אני חושבת שעשית נכון - אתה בגיל של לחוות דברים, הסקרנות זה בך, לא הייתי מציעה לך להיות עם מישהי, להיות חבר שלה 10 שנים ואח"כ להתחתן (זה קורה במציאות), ואולי יום אחד אחרי שתתחתן תרגיש אולי פספת משהו, גם אם יהיה לך הכי טוב עם אותה בחורה, יכול להיות שתרגיש - למה הייתי רק עם בחורה אחת בחיים שלי? לא אומרת שכל מי שהיה עם בחורה אחת בחיים, זה מה שהוא ירגיש, כך אני הייתי מרגישה במקרה זה (לא אומרת לך עכשיו לרוץ וכל יום להחליף בחורה, אבל לעבור את שלב החוויה בהחלט מומלץ). לסיום - אל תיקח את זה קשה, אז חווית משהו ולא הרגשת איתו הכי טוב, נסה לזכור את הדברים הטובים מהמצב, גם אם הם קטנים, הפק לקחים מה מתאים לך ומה אתה מחפש בקשר ואיזה סוג קשר ומאותו מקום המשך הלאה.

דנטל

New member
בגיל שלך גם אני נגעלתי

בגיל 15, אחרי שהיו לי מזמוזים קלים, הייתי מרגישה כמו מזרן. גם אם נדמה לנו שהגענו לבגרות מינית, בגיל 15 הסבירות היא נמוכה שזה אכן כך. אז יש חשקים ויש חרמנות וזה מסקרן לאללה, אבל בתכלס זה כל כך אינטימי שהדברים האלה לא מספיקים. ההרגשה בהרבה מקרים היא אכן אותה הרגשה שיש לך. בגילך הרגשתי אחרי מזמוז כמו מזרן. עכשיו, מעבר לבגרות מינית צריך גם להיות טיפוס. גם בגילי עדיין לא תמצא אנשים שקופצים ממיטה למיטה כי זה לא מתאים לאופיים. אז נכון שבפסקה הנוכחית אני כבר מדברת על סקס מלא, אבל הרעיון רלבנטי לשאלה שלך. בתור סטוציונרית אני יכולה להגיד לך שאני דווקא במיעוט. רוב האנשים צריכים קשר יותר קבוע, מערכת עם בסיס לפני שמגיעים לסקס, מיעוט של פרטנרים. גם אלה מרגישים רע אחרי סטוץ. נגעלים מעצמם. ולהגיד לך שאף פעם לא נגעלתי מעצמי? לא יכולה. אפילו בתור סטוציונרית היו קטעים שזה כבר היה נראה לי מוגזם והורדתי מינון. כל אחד צריך למצוא לעצמו את ההתנהגות הנכונה שאיתה יחיה הכי טוב עם עצמו. עם זה מגעיל אותך כרגע, חדל! יש לך עוד הרבה חיים לפניך ואתה לא בתחרות עם אף אחד. אין שום סיבה לעשות דברים שאתה לא חי איתם טוב.

למעלה