דיון - ניקל וחברים

Duo Maxwell

New member
דיון - ניקל וחברים

מה החברים שלכם אומרים על ניקלבאק? גדולים? טובים? גרועים? או שאולי הם בכלל לא שמעו עליהם? אתם מוזמנים לחפור בנושא.

ורדונה2

New member
גרועים ../images/Emo3.gif

וגם אמא שלי שמעה דרך האוזניות שלי באיזו נסיעה אחת אותם, והיא צעקה לי- "מה זה הדבר הזה שאת שומעת?!". אז השמעתי לה את Hero, HYRM, Savin' Me ועוד כמה שירים מצליחים שקל למכור, והסברתי לה שאלו השירים המלוטשים שכל אחד יאהב, ואת השאר פשוט לומדים לאהוב עם הזמן כשהאוזן מתרגלת. :)

עונההה ../images/Emo192.gif

מה החברים שלכם אומרים על ניקלבאק? חברים שלי בעיקר אוהבים את מוזיקת ההיפ הופ והשחורה העכשווית ובעצם כל מה שהולך במצעדים.. וכמובן יש את החלק שאוהבים האוס וטרקים אבל בעיקר אפחד מהם לא חובב רוק כמוני. ככה שלפעמים כשאני שמה את השירים מהפלאפון בנגן באוטו כולם צועקים עלי להעביר שיר לWHINE UP WALL TO WALL וכאלה
גדולים? יש כמה שאוהבים את HYRM בגלל שזה ישן ורגוע..ולא מזיק לסביבה
טובים? לעעעע אל תסחפו גרועים? אבל שיר אחד אהוב נחשב
אז לא נראה לי גרועים.. וחוץ מזה הרוק אצלהם גרוע לא הלהקה
או שאולי הם בכלל לא שמעו עליהם? איך אפשר שלא ישמעו ואני כל הזמן מנגנת את השירים שלהם בפון
אבל בעלי בזכותי התאהב בהם טוטאלית!!! והוא בכלל לא מהזאנר של רוק ואפילו לא קרוב.. הוא פשוט אוהב את כל הדיסקים שלהם!! בזכותי

עונה

מה החברים שלכם אומרים על ניקלבאק? אממ רוב החברים שלי לא שומעים רוק .. אבל אלו ששומעים אומרים שניקל הם אחד הלהקות הכי טובות שהיו בעולם ..^_^

Ro¥aL

New member
היה לי לא מזמן ויכוח על זה עם חברים שלי

שנה שעברה שהתחלתי רק לאהוב את ניקלבק אז כולם אמרו שהם סבבה של להקה ויש להם שירים נחמדים ואז המלצתי לאנשים לשמוע גם את האלבומים הישנים ואז התחילו לשנוא אותם.. אולי בגלל שהמאסתי עליהם כ"כ את HYRM גררר אני כולזמן רב איתם על זה! אבל נראה לי שהם אומרים את זה בעיקר בשביל לעצבן, לא כי הם באמת חושבים שהם גרועים אבל למדתי לשים זין.. אני פשוט מת על הלהקה הזאת ולא ממש איכפת לי יותר מה הם חושבים וכה.. אני שומע אותם כ"כ הרבה שאין חבר אחד שלא מכיר אותם

למעלה