דיון - ניקלבאק וזכרונות.

Duo Maxwell

New member
דיון - ניקלבאק וזכרונות.

אילו שירים של ניקלבאק מעלים אצלכם זכרונות של... תקופה כלשהי בחייכם? אירועים שחוויתם? אהבות ישנות? מצבים שונים שנקלעתם אליהם בעבר? הדיון הזה נפתח בקומונה, אבל כמעט ולא זכה ליחס. אני מקווה שהפעם יותר אנשים ישתתפו בו, ומי יודע, אולי יצא מזה משהו מעניין :) (בתמונה - צ'אד בתקופת ביה"ס
)

השיר Photograph../images/Emo219.gif

השיר Photograph נורא מרגש עבור. לפעמים גמאני מסתכל על תמונות עם אנשים חשובים לי שהם אינם כבר עוד בחיים, או אנשים שהייתי איתם בקשר טוב פעם והיום קצת פחות ואני מגעגע אליהם. ולשכונה הקודמת שגרתי בה , ששמה הייתה אווירה קצת שונה. כל החיים מתועדים דרך התמונות, וכל תמונה מזכירה לי אירוע אחר ושונה בחיים שלי לפעמים אירוע שהייתי רוצה לחזור אליו ולחוות אותו שוב ולפעמים אירועים לא כל כך אוהבים. לפעמים אני מתגעגע לתקופת ישנות בחיים שלי למשל תקופת היסודי וחטיבת הביינים על החברה שהייתה לי ונפרדנו. השיר הזה מדהים, אחד הטובים של הלהקה לדעתי,בכלל המסר ונושא השיר. תגיבו בהמוניכם ^#$@^&%$&^@#

yoolyool9

New member
אני לא אפרט הרבה כי כבר כתבתי על זה בקומונה

אבל photograph מעלה בי הרבה זיכרונות מהיסודי, דווקא רעים וfar away מעלה בי הרבה מאוד זיכרונות... גם לא כאלה טובים..

shelly bongiovi

New member
כל השירים מעלים בי זכרונות!

חלקם על תקופת הבית ספר, הצבא...ועל האנשים שאני אוהבת. אבל כל השירים כולם מזכירים לי את הזכרון הכי מתוק מהם וזה ההופעות של בון ג'ובי וניקלבאק בשנה שעברה באירופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקווה שניקלבאק יגיעו בטור משלהם מתישהו גם לאירופה.אמן. ואולי אפילו לישראל

shelly bongiovi

New member
בטח התכוונת לג'ון בון ג'ובי../images/Emo9.gif

אם את אוהבת את הלהקה ומעוניינת שיבואו אי פעם לארץ תכנסי לעצומה שבחתימה שלי ותחתמי ותחתימי עוד אנשים שאת מכירה. תודה רבה
שלי

שלי - קניתי את הדיסק החדש אתמול

עלה 60 שקל בתו השמיני , המהדורה הרגילה צריך להתרגל אליו -דיסק מדהים

inbal287

New member
קנית את הדיסק של בונג'?../images/Emo2.gif

הוא באמת טוב ביחס לאחרים שלהם?

הוא טוב,אבל אין על הדיסקים שלה משנות ה90

לדעתי. מהו האלבום אהוב עליך שלהם?

inbal287

New member
These Days ןKTF../images/Emo9.gif... ממש אוהבת את שניהם.

מה שלך? אגב - יש פורום, אתה מוזמן
.

חח לא זוכרת את קוראים לאלבום

בגלל שהאריזה של הדיסק נעלמה לי
אבל אני אהבתי הכי את האלבום שלו שבכריכה יש צילום עם לווינים וגם הדיסק אוסף שלו עם הרגל השקסית שלו בג'ינס עם המזוודה בין הרגליים. דיסק מעולה
[אכככ הלוואי ואני היתי המזוודה ההיא באותו רגע
]

למעלה