KAMIKAZA בן כמה אתה ?
X xero1 New member 1/4/02 #23 כן? אבא שלך היה חבר של מארק? זה אומר שאבא שלך בן 30 או משהו? מאגניבבב... איזה כלי אבא שלך ואיזה וואחד כלי אתה (כי ראית את בלינק, כן). דרך אגב, תוכל בבקשה להסביר לי מה זה בדיוק הKKK הזה שאתה כל הזמן מדבר עליו? פשוט, אתה כלי, ואני רוצה ללמוד ממך.
כן? אבא שלך היה חבר של מארק? זה אומר שאבא שלך בן 30 או משהו? מאגניבבב... איזה כלי אבא שלך ואיזה וואחד כלי אתה (כי ראית את בלינק, כן). דרך אגב, תוכל בבקשה להסביר לי מה זה בדיוק הKKK הזה שאתה כל הזמן מדבר עליו? פשוט, אתה כלי, ואני רוצה ללמוד ממך.
T The Ice god New member 1/4/02 #24 הKKK הם.... הם אנטישאמים ששונעים יהודעים ושחורים הם הוקמו בזמן של MARTHIN LUTHER KING... נ.ב. בן כמה אתה?
הKKK הם.... הם אנטישאמים ששונעים יהודעים ושחורים הם הוקמו בזמן של MARTHIN LUTHER KING... נ.ב. בן כמה אתה?
O OPERATi0N_iVY New member 1/4/02 #25 הם אנטישאמים? אה..כאילו ANTI-SHAM 69? והקלאן הוקם קצת לפני מרטין לותר קינג...
K KamikazA New member 1/4/02 #26 זה היה עוד בתקופה שרק אבא של מארק נולד, ולאחר מכן בגיל 17 הוא נהיה המנהיג שמועות מספרות שסבא של מארק היה בין המקימים
זה היה עוד בתקופה שרק אבא של מארק נולד, ולאחר מכן בגיל 17 הוא נהיה המנהיג שמועות מספרות שסבא של מארק היה בין המקימים
X xero1 New member 1/4/02 #27 שונעים? מוזר ביותר... אני חשבתי ששונאים. כניראה שאני פשוט לא מבין את הדור הצעיר של ימנו. אני? הבן של אבא שלי שהוא חבר של מייק השמן והכלי.
שונעים? מוזר ביותר... אני חשבתי ששונאים. כניראה שאני פשוט לא מבין את הדור הצעיר של ימנו. אני? הבן של אבא שלי שהוא חבר של מייק השמן והכלי.