דיון מעמיק מס´ 1

shiepki

New member
דיון מעמיק מס´ 1

שוטטתי לי לאחרונה בקהילות יאהו בחיפוש אחרי פורומים שונים של בלינק (יש שם המוווון!). ואז נתקלתי בתופעה מזעזעת- פורומים של נאצה לבלינק! דבר ראשון, איזה מין אנשים משקיעים מזמנם בלהקה שהם שונאים? דבר שני, איזה מין אנשים שונאים את בלינק?! שם התחביב שלהם זה לספר לקהל הרחב כמה בלינק הם ה-sell out הכי גדולים בעולם, ומשווים אותם לכל מיני בויבנדים (רחמנא ליצלן!). ניסיתי לכתוב להם איזה תגובה קטנה וחביבה משלי אבל לא הצלחתי. הפואנטה שלי היא... Fuck Them!!!

xero1

New member
כן, יש כל מיני אנשים כאלה

עזוב, הם סקייהנדס כזה (אני מת..), מכל המעדונים האלה, אולי שניים או שלושה אנשים באמת שונאים אותם. תאמין לי שאלו רק הצגות

OPERATi0N_iVY

New member
"עזוב, הם סקינהדס כזה (אני מת..)"?!

אתה טועה! אם הם היו סקינהדס הם לא היו יוצאים נגד בלינק! כפי שאתם לא יודעים - בלינק 182 הייתה בתחילת דרכה להקת WHITE POWER. הלהקה הוקמה עוד בשנת 1986 כאשר רק טום הוא היחיד מחבריה המקוריים בלהקה שנשאר עכשיו. ארבעת החברים (אז הם היו 4) - טום הגיטריסט, מתופף בשם CRUSHER, בסיסט בשם STINK וגיטריסט נוסף שגם היה אז הסולן, שקראו לו BONE, החליטו שהם רוצים לנגן OI! אגרסיבי ולמחות בשירים על המצב בארה"ב של אותה תקופה. הם כתבו שירים על מהגרים שבאו לנצל את מדינתם, על כשלון הדמוקרטיה ועל הדבר שהיה בעיניהם החטא הכי גדול - "ערבוב גזעים". אחרי חודשיים מיום הקמתה של הלהקה, הם כבר הוציאו את ה7 אינץ´ הראשון שלהם, שנקרא "IF DEMOCRACY IS 200 THEN I AM 88" שהכיל 6 שירים בלבד, שביניהם הכי התפרסם "THE BLACK THREAT" שזכה לפופולריות רבה בתחנות הרדיו של המכללות באמריקה "למרות התוכן הגזעני שלו".. הם ניגנו אחר כך 7 הופעות בלבד, במועדונים כמו GILLMAN STREET (במועדון הזה צמחו להקות כמו גרין דיי, אופריישן אייוי, רנסיד ועוד...) ודומיהם הם הוציאו כבר דיסק באורך מלא, בשנת 1988, שנקרא "RISE AGAIN IN 88" ובו כבר נכללו 16 שירים, כאשר 4 מהם הופיעו בתקליט הקודם שלהם. אך לצערם שם חברי הלהקה ולאכזבתם של תומכיהם, זה היה גם התקליט האחרון שלהם. בסוף שנת 1988, כאשר הם נסעו להופיע באירופה, לצד להקות כמו YOUTH DEFENSE LEAGUE, CHAOS 88 ועוד 3 להקות נוספות, במהלך הופעה באנגליה, התנפלו עליהם ועל המעריצים שלהם בקהל אנשי S.H.A.R.P. (SKIN HEADS AGAINST RACIAL PREJUDICE), והקבוצה הקומוניסטית הצעירה של לונדון, ובנוסף סתם כמה פאנקיסטים שיכורים שרק חיפשו קרבן כדי להביא לו מכות, ופרצה מהומה רבה, ונחשו את מי האשימו - את בלינק 88 (כך הם נקראו אז) כמובן!! הביקורת של העיתונים תקפה את הלהקה, אפילו הלייבל שלה - GMM RECORDS, שהביא לנו כל כך הרבה להקות סטריט-פאנק מוצלחות, זרק את הלהקה והם נשארו בלי כלום. זמן קצר לאחר המאורעות, הלהקה הודיעה על החלטתה להתפרק ושההופעה האחרונה שלהם תתקיים בקרוב. הם אפילו בקושי מצאו מקום לערוך אותה, עד כדי כך כולם הפנו להם את גבם. ההופעה האחרונה שלהם נערכה ב22/12/88 במועדון JOE´S GAS STATION בסאן דייגו. כ-5 שנים אח"כ, טום, הגיטריסט, החליט להתחיל את הלהקה שוב פעם, אך הפעם לנגן פאנק-רוק/פופ-פאנק/אימו וללא רעיונות לאומניים או גזעניים (הוא פרש מהארגון שהשתייך אליו בדיוק, וחזר ללמוד לתיכון). הוא ניסה לארגן את אותם החברים אך הם סירבו - BONE היה חולה בסרטן הריאות ושאר החברים ויתרו על קריירה מוזיקלית. בתיכון, טום פגש את מארק, שהפך בהמשך לבסיסט/סולן של הלהקה וגם את סקוט והם הקימו להקה חדשה, שנקראה מעכשיו רק BLINK. אך הם נאלצו להוסיף את המספר 182 בסוף כי הייתה כבר להקת טכנו אירית שנקראה בלינק והיא איימה לתבוע אותם, ולכן הם שינו לBLINK 182. טום הקפיד מאוד להסתיר את עברו כגיטריסט בלהקת WHITE POWER, אך זה דלף איכשהו...

carousel182

New member
שטויות!!!!

ב1986 טום היה בן 11 והוא התחיל ללמוד גיטרה בתיכון כל הסיפור לא נכון חוץ מהפסקה האחרונה מאיפה השגת את הסיפור הדמיוני הזה????

Alinush182*

New member
חחחחחחחחח......

יפה יפה אהבתי.......
אבל כמה עובדות: מארק היה בלהקה שנקראה Pier 69 ואז הוא היה בלהקה ששמה Of All Things טום היה בלהקה ששמה Big Oily men וטרוויס היה באקוובטס (חחח, אני לא יודעת איך כותבים את זה באנגלית...) וזהו ניראה לי........ וכמו שכתבו לך טום היה בן 11! והוא התחיל לנגן בגיטרה כשהעיפו אותו מהתיכון......

OPERATi0N_iVY

New member
היי - לקחתי את זה מ...

METAL HAMMER השוודי... הם מבינים בדברים האלה... אני סומך עליהם... נראה לכם שהם ישקרו???!?!?!

Ran-182

New member
זה כמו שסהר (punktx) אמרה

מנסים לצחוק עליכם. תחשבו לפני שאתם עונים. לא משהו אישי נגד מישהו, זה רק לטובתכם.

ל-OPERATi0N_iVY

כדי שנאמין תראה לנו את הכתבה באנגלית אם תוכל, או את מספרהגיליון של העיתון, אני יודע איך להשיג אותו...

KamikazA

New member
זה נכון

אופריישן צודק, אני זוכר שפעם הורדתי מהאינטרנט איזה קובץ סרטט ממש ישןן משנות ה80 ורואים שם טום וחבריי הלהקה הקודמת בהופעה בשוודיה...זה הופעה מפורסמת נהרגו שם כמה אנשים בפוגו...גם היה באמ טי וי בראיון עם בלינק שאלה על זה וטום היתחמק...אם סמתם לב שגם יש לטום קעקוע קטן של צלב קרב...זה גם היה דיי מפורס שמארק היה חבר ב KKK

shiepki

New member
איך זה יכול היות

שלילד בן 11 (טום ב-1986) יש דעות כל כך מוצקות בקשר לעולם ולדברים שרוב האנשים מתחילים להבין רק בערך בשנות ה-20-30 לחייהם? ואיך ה-KKK קיבלו חבר בתיכון או יותר צעיר אפילו (מארק לפני בלינק) גם אם אתם אומרים את הדברים האלה בצחוק, לפחות תנסו שיהיה בהם קצת היגיון...

OPERATi0N_iVY

New member
למה אתם מכחישים את האמת?!?! למה?!?!

אם זה כתוב בעיתון מטאל ועוד שוודי, אני אומר שצריך להאמין לזה!!! אז עכשיו אתם מנסים ליפות את האמת רק כדי שהלהקה האהובה עליכם תישאר אותה להקת הכוסונים החמודה?!?! מעריץ אמיתי מקבל את הלהקה שלו כמו שהיא!! עשיתי את אותו הדבר כמוכם לפני שובע, כשנודע לי שקורט קוביין כבר בעצם מת מזמן... ניסיתי להחיות אותו בדמיון שלי...אבל עם הזמן, פריקים קצת יותר גדולים ממני הסבירו לי שזה אפילו יותר מגניב ככה אם סולן של להקה מת, אז השלמתי עם מותו של קורט... ועכשיו אני גאה לספר לכולם שהסולן של נירוונה מת!!! תהיה גם אתם גאים!! ספרו לכולם שבלינק היו נאצים!!! ככה הם עוד ייצאו גברים!! כולם חושבים שהם סתם ילדים חמודים שמנגנים איזה פופ-פאנק מסריח, אבל אתם - תזרקו לכל האחרים את העובדה שבלינק היו נאצים והיו יותר רציניים מהלהקות שהם שומעים, בפנים!! STAY PROUD, DON´T GIVE A SHIT, BLINK EVERYBODY ELSE!!!

firerez

New member
טוב אחיי או מיש לא שם את השטות הזאת

אז עשיתי קצת בדיקות ולא היתה קימת או קימת להקה כזאת בשם WHITE POWER עוד דבר אמרת גם פתאום באמצע שקראו להם blink 88 אז תחליט איך קוראים להם וגם לא קיימת שום להקה או היתה קיימת להקת blink 88 מה שמראה על המצאה לחלוטין גם בתאריכם שרשמת שהם התפרקו ועשו מופע אחר ניראה לי שבלינק האמתיים כבר היו קימים אבל אני לא סגור על זה (מי שהוא שיותר מבין שיגיד לי ) ובקציר רשמת הרבה שטיות אבל נגיד דבר אחד לזכותך בעקבות זה פתחת דיון נרחב לפורום אז על זה אני יכול להודות לך וחוץ מזה שתוק כבר (רן ושירה את מרשים לי לקלל נכון)(תרשו כי זה אחד שרק יהרוס את הפורום הזה ויהפוך אותו לפורום לינקן פראק)(תודה) יא קוף פצלן בבבון בן זונה קוס אימא שלך רוצה לגדל מטאטא על הראש קוראים לזה בכלל מוק לידיעתך ולפני שאני יתחוף לך את המטאטט דרך התחת אז תסתום

KamikazA

New member
תחפש

האתרים שוודים, יש שם הרבה על המיקרה שמתו כמה אנשים בפוגו אפילו ממשלת שוודיה תבעה את בלינק כי הם היו יותר מידי אגרסיבים והם הסיתו בהופעות את המעריצים נגד היהודים והיו מיקרים רבים של טווח אגב אתמול עשיתי את התיספורת המגניבה הזאת שניראת כמו מטאטא שיש לפריקים בלינק הם פאנק אמיתי! יותר חזק מכל להקות הפאנק הכבד! הם הכי כבדים!

The Ice god

New member
איזה יצורים אתם!!!!!!../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif

איזה יצורים אתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1. אתה באמת קצת דפוק ראש מטאטא אבל לדעתי עם BLINK 182 היו מקירים אותך הם היו חושבים שאתה איזה מתרומם איך אני יודע את זה? בגלל שאבא שלי היה חבר טוב של מארק והוא לא היה נאצי או חבר בKKK 2.המטאטא שלכם זה לא מוק זה MOHAWK 3.מישהו חוץ מימני באמת ראה את בלינק?!?!?!?!

KamikazA

New member
לא לא לא

קוראים לזה מטאטא, נו זה מאגניב והוא היה חבר ב KKK הוא גם ישב בכלא כמה זמן בגלל שהוא כמה אנשים היכו כושים

למעלה