דיון-מישה ברטון.

Aviad1987

New member
יכול להיות שזה ../images/Emo58.gif קטלני...

היה כתוב בפנאי פלוס שמישה ברטון לא תמשיך לעונה הרביעית של האו סי. כנראה שזה פותר לנו את הסוף.

קאטי22

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כתוב את זה בהרבה עיתונים גם בחו"ל

אני מקווה שזה נכון, היא הכי פחות תחסר לי.

למען האמת,../images/Emo58.gifעונה 4

עם עונה שתתרכז רובה בקייטלין, אני ממש לא בטוח שאני אצפה בסדרה כמו פעם.
נו באמת, סאמר סת' וריאן בתפקיד יותר משני, כשקייטלין היא המלכה?

ליאוריש

New member
כמה אפשר לסמוך על עיתון רכילותי

במדינה שלנו רוב הדברים מועתקים מחו"ל וחלקם הגדול לא נכונים בחלק מן הפעמים.

וואי! (מוכנס לטאגליינס../images/Emo88.gif)

טוב,לא ציפיתי לכזו התערבות והתעניינות.. רובכם כאן לא חובבי מישה וזו זכותכם המלאה. שמחתי לדעת שאפשר ליצור כאן דיונים שכאלו,מחכה לכם בדיוק עוד אחד כזה למעלה,ממרומי הנעיצה

אחרי שבאמת קראתי כאן את כ-ל התגובות

מסתבר שרובכם חושבים שמישה היא לא יותר מקישוט נחמד על מסך הטלוויזיה בימי חמישי בתור החברה של ריאן אטווד. רובכם גם חושבים שזמן המסך והעלילות הניתנות לה הן לא עלילות לבת 17-18 טיפוסית ואף מופרכות מדיי. ועכשיו תורי
בתור אחת שדי אוהבת את מישה,לדעתי היא שחקנית טובה,לא שחקנית מדהימה,אלא טובה ובזה זה מסתכם. על היופי שלה אין ויכוח-הבחורה מדהימה ומיוחדת. אני לעומת כמה מכאן לא ראיתי אותה בעוד תפקידים חוץ מOC אז אני לא יכולה להעריך את כשרון המשחק שלה,כי אני מכירה אותה רק כמריסה קופר,דרמה קווין של אורנג' קאונטי. רק כשאני אראה אותה בתפקידים נוספים אני באמת אוכל לשפוט. משחקת כמו רובוט? לדעתי לא בדיוק,אמנם היא לא בדיוק מראה רגש,אבל בין להראות רגש -בערך- לבין לא להראות רגש בכלל,כרובוט,יש הבדל. הדמות שלה כמריסה היא ממש ממש דמות מתוסבכת ומסכנה (וגם דמות שלא ממש חושבת למען האמת) ה-כ-ל קורה לה,בזמן שהדמויות האחרות יושבות ומתכננות את החנוכריסמס הבא. לדעתי הרחיקו לכת בעניין הזה. בתור מריסה כבת זוג של ריאן-אני פשוט לא מסוגלת לעמוד בפני הסצינות שלהם ביחד. בסצינות האלו לדעתי היא משחקת בצורה נורא מתוקה ולי לפחות,ניתנת התחושה של זוג מאוהב. למרות כל השטויות שהיא עשתה עם אוליבר,טריי,ג'וני וכו'..הפרידות שלה מריאן,הריבים המטופשים,עדיין,כשהם ביחד,אין דבר יותר יפה בסדרה בעיניי.

וואי עוד מעריצה של ריאן ומריסה

ייאיי ,ידעתי שחייבת להיות עוד אחת כמוני
איך אפשר לא לאהוב אותם ביחד ? הם כאלה מקסימים. ריאן ומריסה לנצח

למעלה