עצם העובדה שמישה
משחקת מגיל 9 לא הופך אותה ליותר מוכשרת בעיני, רוב הילדים שחקנים מלוהקים לתפקידים ע"פ המראה שלהם או מידת הנוחות לעבוד איתם. גם העובדה שקורות החיים שלה ארוכים יותר משאר חברי הקאסט לא עושים רושם עליי, כי כמו שציינת היא עובדת מגיל צעיר. אני חושבת שצריך גם לזכור שמישה מעבר להיותה שחקנית, היא גם דוגמנית מאוד עסוקה (לטעמי היא צריכה להשאר בדוגמנות - היא פשוט שחקנית גרועה) וברבים מהסרטים והסדרות שהיא הופיעה בהם היא לוהקה בעיקר בגלל המראה שלה, יש לה מין "לוק" כזה שעובד בהוליווד. ראיתי כמה מהסרטים שהיא השתתפה בהן בתור ילדה- בסרט אבודות והוזות (אחד הסרטים היותר טיפשיים ומטומטמים שראיתי בחיי) היא לא אומרת הרבה, היא רק עומדת שם ונראית עצובה (כמו הרבה מהצנות שלה באוסי). בסרט החוש השישי היתה לה סצנה דיי קצרה וגם שם היא לא ממש שיחקה, מה שאני זוכרת בעיקר מהסצנה הזאת זה את הסצנה שהיא מקיאה ונראית מפחידה (שוב, זה לא המשחק זה ה"לוק), היה גם איזה סרט שהיא עשתה עם יו גרנט (שכחתי את השם) שהוא מראיין אותה או משהו כזה והיא אומרת שהיא עבדה עם ליאונרדו והוא שואל, דה וינצ'י ? והיא עונה, די קרפיו !! שפה אני חושבת שניתן לראות באופן ברור את המשחק הגרוע שלה, אין הבעה של רגשות, אין כלום !! היא כמו רובוט...ושוב אני נחושה בדעתי - מישה מלוהקת רק בגלל הלוק שלה !!! אני מסכימה איתך לחלוטין לגבי מריסה קופר, כמו שציינתי בהודעה שלי, למריסה פשוט קורה הכול, היא לקחה מנת יתר, ההורים שלה התגרשו, היא היתה מכורה לאלכוהל, היא כמעט נאנסה, היא ירתה באח של החבר שלה, היא סולקה מבית הספר, החבר הכי טוב שלה נהרג באופן טרגי... שלא נדבר על העלילות הטיפשיות שהיא היתה צריכה להתמודד איתם, כמו העובדה שפתאום הפכו אותה ללסבית (כמה טיפשי !!! ) ואני לא אזכיר עוד דברים ע"מ לא לכתוב ספוילרים בהודעה. זאת הסיבה שאני שונאת את 2 הבנות באוסי, גם את סאמר וגם את מריסה, אני שונאת את מריסה בגלל ה"אובר דרמטיות" ואת סאמר בגלל החוסר בדרמה ובתוכן או עומק לדמות שלה (היא פשוט נורא משעממת). אני עדיין חושבת שמישה היא כמו פריס וג'סיקה, לא אכפת לי שהיא קראה שיקספיר בגיל 12, עם ההדרכה הנכונה גם הבחורה הכי טיפשה ורדודה יכולה לעשות אותו דבר.