דיון-מישה ברטון.

דיון-מישה ברטון.

מדי זמן,כשיפורסמו בכלי התקשורת רכילויות,ביקורות או שמועות על כוכב מסוים,אני אפתח דיון לגבי אותו שחקן,בתקווה שנוכל ליצור דיון מעניין לגבי מה אתם חושבים על אותו שחקן,על הדמות שלו,המראה,הלבוש,פשוט הכל. עקב כל מה שעומד לקרות בסוף העונה ה-3 והספקולציות וההשערות של כולכם תופסות את כל הפורום,הנחתי שמסודר יותר שנעשה את זה כאן
אני מאוד אשמח אם תשתפו פעולה

מישה ברטון

לדעתי מישה היא בחורה מאוד יפה, אבל היא לא השחקנית הכי טובה בעולם (בלשון המעטה), רוב הסצנות והדיאלוגים שלה נעשים בצורה רובוטית לחלוטין. אני לא מרגישה אותה מעבירה רגשות, במשחק שלה, אני מרגישה שהיא פשוט עומדת שם... אני זוכרת שג'וש אפילו אמר פעם שהם ליהקו את הקסאט לתוכנית הם עשו מאות אודישנים לדמויות של ריאן וסת' אבל ג'וש אהב את ה"לוק" של מישה ברטון והיא קיבלה את התפקיד מבלי להבחן אפילו. ואולי זו הסיבה שהמשחק שלה נראה כמו שהוא נראה, אני לא חושבת שמישה ברטון היא שחקנית רצינית ובטח לא שחקנית מוכשרת, אני חושבת שהיא מה שנקרא "IT GIRL" היא מה שחם עכשיו, כמו ג'סיקה סימפסון או פאריס הילטון, שמתפרסמת בעיקר בגלל המראה שלה וגם בגלל חיי החברה הסוערים שלה. בעוד כמה שנים אנחנו נשאל את עצמנו, מישה ברטון ? מי זאת מישה ברטון ? לגבי מריסה- מלבד המשחק הגרוע של מישה, מריסה היא אולי הדמות הכי מתוסבכת ומעצבנת שקיימת, כל דבר אפשרי קרה לה, פשוט כל דבר !!! וגם כל שנה היא עושה את אותם טעויות ונכנסת לאותם מצבים הרסנים, היא פשוט אף פעם לא לומדת והדמות שלה מעולם לא מתפתחת !!! וזה כבר מתחיל לעצבן ויותר מכך זה הופך את הדמות שלה לדמות שמאוד קשה להזדהות איתה, או לגלות איזה סימפטיה אליה. אני לא יודעת מה הסיבה שג'וש מחליט לשפוך את כל הדרמות על מריסה, אבל זה יוצר תוכנית מאוד לא מאוזנת. לסאמר למשל לא קורה כלום - אבל פשוט כלום !!! ואילו למריסה קורה הכול. עכשיו, אני יודעת שמריסה היא הדמות הדרמטית וסאמר אמורה להיות האתנחתא הקומית אבל אם מסתכלים על סת' וראיין למשל, אז נכון שראיין מקבל את רוב הדרמה, אבל גם לסת' יש גם קצת דרמה, ככה שיש איזון מסויים בדרמה של הבנים. אבל אצל הבנות יש חוסר איזון אדיר לדעתי. לגבי ריאן ומריסה- הסיבה היחידה שעוד יש לי סימפטיה מסויימת למריסה היא בגלל שמאיזה שהיא סיבה (לגמרי לא ברורה) ריאן,(שהוא הדמות האהובה עליי והסיבה היחידה שאני צופה בתוכנית) מאוהב בה, שהיא עם ראיין והיא לא מוצפת במלא דרמות טיפשיות והיא גורמת לו להיות מאושר אני אוהבת אותה. אבל שהיא לא עם ראיין, או לחליפין עם ראיין ועושה שטויות (מתחברת עם אוליבר/טריי/ג'וני/בורחת מהבית/מסבכת את ראיין בצרות וכ"ו) אין גבול לרמת התיעוב שאני חשה כלפיה.

NoaHK

New member
המממ...

It girl? מישה בארטון התחילה לשחק בתיאטרון בגיל 9, שיחקה ביותר מעשרים תוכניות טלוויזיה וסרטים - רובם עצמאיים, חלקם זכו למועמדויות בפסטיבל סאנדאנס ובעוד פסטיבלים. זה שהתפקיד שהיא הכי ידועה בזכותו זה מריסה קופר לא אומר שהיא לא הייתה קיימת לפני, למעשה היא נחשבה לאחת השחקניות ילדות המוכשרות יותר. לדעתי הבעיה היא בדמות ובתסריט - בזמן שהפוגות קומיות שנונות לא נחסכות מסת', סאמר ולפעמים אפילו ראיין, לדמות של מריסה אין אפילו את ההזדמנות להוכיח שהיא אינטיליגנטית או מצחיקה - בתסריט היא לא- ויותר מזה , העלילה מכניסה אותי לסיטואציות קיצוניות משהו לילדה בת 17, והדרך שהדמות מתמודדת עם הדברים האלו (אחריות התסריטאים) היא לא אמינה ולרוב מעצבנת ומטופשת. אני חושבת שהדמות של מריסה עושה עוול ליכולת המשחק ולאינטיליגנציה של מישה בארטון. ולשים אותה באותה קטגוריה כמו ג'סיקה סימפסון ופאריס הילטון? אתם שוכחים שמדובר בבחורה שבגיל 12 כבר שיחקה במחזות על במות וקוראת שייקספיר. אני לא חושבת שפאריס הילטון יודעת מי זה שייקספיר.

עצם העובדה שמישה

משחקת מגיל 9 לא הופך אותה ליותר מוכשרת בעיני, רוב הילדים שחקנים מלוהקים לתפקידים ע"פ המראה שלהם או מידת הנוחות לעבוד איתם. גם העובדה שקורות החיים שלה ארוכים יותר משאר חברי הקאסט לא עושים רושם עליי, כי כמו שציינת היא עובדת מגיל צעיר. אני חושבת שצריך גם לזכור שמישה מעבר להיותה שחקנית, היא גם דוגמנית מאוד עסוקה (לטעמי היא צריכה להשאר בדוגמנות - היא פשוט שחקנית גרועה) וברבים מהסרטים והסדרות שהיא הופיעה בהם היא לוהקה בעיקר בגלל המראה שלה, יש לה מין "לוק" כזה שעובד בהוליווד. ראיתי כמה מהסרטים שהיא השתתפה בהן בתור ילדה- בסרט אבודות והוזות (אחד הסרטים היותר טיפשיים ומטומטמים שראיתי בחיי) היא לא אומרת הרבה, היא רק עומדת שם ונראית עצובה (כמו הרבה מהצנות שלה באוסי). בסרט החוש השישי היתה לה סצנה דיי קצרה וגם שם היא לא ממש שיחקה, מה שאני זוכרת בעיקר מהסצנה הזאת זה את הסצנה שהיא מקיאה ונראית מפחידה (שוב, זה לא המשחק זה ה"לוק), היה גם איזה סרט שהיא עשתה עם יו גרנט (שכחתי את השם) שהוא מראיין אותה או משהו כזה והיא אומרת שהיא עבדה עם ליאונרדו והוא שואל, דה וינצ'י ? והיא עונה, די קרפיו !! שפה אני חושבת שניתן לראות באופן ברור את המשחק הגרוע שלה, אין הבעה של רגשות, אין כלום !! היא כמו רובוט...ושוב אני נחושה בדעתי - מישה מלוהקת רק בגלל הלוק שלה !!! אני מסכימה איתך לחלוטין לגבי מריסה קופר, כמו שציינתי בהודעה שלי, למריסה פשוט קורה הכול, היא לקחה מנת יתר, ההורים שלה התגרשו, היא היתה מכורה לאלכוהל, היא כמעט נאנסה, היא ירתה באח של החבר שלה, היא סולקה מבית הספר, החבר הכי טוב שלה נהרג באופן טרגי... שלא נדבר על העלילות הטיפשיות שהיא היתה צריכה להתמודד איתם, כמו העובדה שפתאום הפכו אותה ללסבית (כמה טיפשי !!! ) ואני לא אזכיר עוד דברים ע"מ לא לכתוב ספוילרים בהודעה. זאת הסיבה שאני שונאת את 2 הבנות באוסי, גם את סאמר וגם את מריסה, אני שונאת את מריסה בגלל ה"אובר דרמטיות" ואת סאמר בגלל החוסר בדרמה ובתוכן או עומק לדמות שלה (היא פשוט נורא משעממת). אני עדיין חושבת שמישה היא כמו פריס וג'סיקה, לא אכפת לי שהיא קראה שיקספיר בגיל 12, עם ההדרכה הנכונה גם הבחורה הכי טיפשה ורדודה יכולה לעשות אותו דבר.

NoaHK

New member
../images/Emo13.gif

היי, לכל אחד יש זכות לדעה (גם היא לא נכונה...
) אבל אני לא מאמינה שאפשר לשים את מישה בארטון באותה קטגוריה עם פריס הילטון. פריס בכלל למדה בתיכון?[ חוצמזה מישה בריטית. ואמריקאים פי אלף יותר טיפשים מבריטים. טוב לא פי אלף, אבל פי... 3. וגם מישה היא השחקנית הכי צעירה. היא עדיין לא מרירה וצינית כמו שאר הקאסט.

סבבה ../images/Emo13.gif

אני באופן אישי לא מסכימה עם דעתך. אני לא חושבת שזה נכון להגיד שאמריקאים יותר טיפשים מהבריטים, בכל מדינה יש ויש... נכון שמישה היא הכי צעירה מכל הקאסט, אבל כמו שאמרת היא משחקת מגיל 9 כלומר יש לה נסיון בבזינס של 12 שנים, בעוד שבן מקנזי למשל, שהוא הכי מבוגר מבין הקאסט הצעיר התחיל את הקריירה רק בגיל 23 ויש לו 4 שנות נסיון בביזניס. אז אם כבר מישהו צריך להיות מריר זו אולי היא... אבל אני לא חושבת שאף אחד מהקאסט מריר יותר או פחות מאחרים, יש פשוט מוכשרים יותר ומוכשרים פחות.

ליאוריש

New member
מריסה מריסה מישה מישה

את האמת אין לי כל כך הרבה דברים חיוביים לומר עליה. כשחקנית היא באמת סבירה ולא יותר יש לה כמה רגעים טובים אבל יחסית לקאסט היא נמנית עם החלשים. אני יותר טיפוס של סת'אמר אבל יש לי חיבה קצת למישה בכל זאת היא בחורה יפה (חח לא כמו רייצ'ל) אבל עדיין בחורה יפה זו סידרת טלוויזיה צריך גם קצת יופי. אבל מישה לדעתי קופצת קצת על עגלת הטיפשות של חברותיה או לא חברותיה לא יודע מה המצב שלהן כרגע כל הפריס ניקול והבלטות האחרות... חושבת שאולי מגיע לה הכל שאולי היא יודעת הכל אני מקווה שלפי השמועות שלה וזה שהיא לא תעזוב כי תמיד אם מישהו עוזב מתוך הקאסט הראשי אפילו אם הוא לא הכי חשוב שם, זה משפיע לרעה על הסדרה וגורם לנפילות ולסוף . נקווה לטוב מה אני אומר.

Im All That

New member
ממש לא!!!

למה כששאנן עזבה את בוורלי ומכושפות זה גרם לנפילתם?!? אני לא חושבת!!! ומישה היא שחקנית מצויינת אתם סתם אומרים את זה כי הדמות שלה מעצבנת!!!!

תמיר1991

New member
את משווה את מישה בארטון לשאנן

דוהרטי?! בתור מכור לשעבר לבוורלי ומכור בהווה לאו.סי, מישה הייתה מתה להגיע לרמת משחק הזו... מישה משחקת כמו רובוטית, כמו שאמרו כאן כבר. למרות שהדמות של טיילור ממש מזכירה דווקא את הדמות של דונה בבברלי, היכולות משחק של מישה בארטון הן אלו שמזכירות לי את טורי ספלינג. תמיר.

Im All That

New member
אני לא השוואתי ביניהן!!!

היא אמרה שכל סדרה שהוציאה את אחת הדמויות הראשיות שלה נפלה ואני הסברתי לה שזה לא נכון!!

Aviad1987

New member
כאילו מי זאת שאנון דוהרטי

לא שאני משבח את מישה אבל המשחק שלה השתפר מאוד מהעונה הראשונה לעונה השניה והשלישית. היא כולה ילדה, תנו לה זמן...

תמיר1991

New member
אני נותן לה זמן, אבל עדיין אי אפשר

להשוות אותה לשאנן, שחקנית ראשית בשתיים מהסדרות היותר מצליחות ומוכרות בארה"ב. תמיר.

TheLost

New member
אממ.

אחרי ששאנון עזבה את "מכושפות" הסדרה אמנם לא נפלה. היא נפלה סדרה אחרי. זה שהמשיכו אותה עוד 4 שנים - זה כי אמריקאים מטומטמים. ובנוגע לבוורלי, ברור שזה לא יפול, יש שם עוד כמה... 9 שחקנים ראשיים חוץ מברנדה? הקאסט התחלף שם כל הזמן וזה לא השפיע על זה כי היו מספיק פנים אחרות. כאן, לעומת זאת, כל הסדרה בנויה על ה-4 המופלאים: ריאן, מריסה, סת' וסאמר. הרבה אי אפשר לומר כרגע, אחרי הכל, בכלל לא בטוח שמריסה עפה, אבל בהנחה שכן- צריך לקוות שהכותבים יוכלו להביא לנו משהו טוב ותחליף מספק למערכת היחסים של ריאן ומריסה. לפי דעתי, משחק טוב או לא, בלי מריסה זה לא יהיה OC.

תמיר1991

New member
לא אוהב.

לא אותה, לא את מריסה. היא לא מגיעה לקרסוליים של רייצ'ל בילסון [וסאמר] וחבל שנותנים יותר מקום למריסה מאשר לסאמר בסדרה. תמיר.

למעלה