דיון מאוד חשוב - המקור של השירים!

דיון מאוד חשוב - המקור של השירים!

אוקיי, אחרי שכולם כאן רבו מאיפה העתיקו משינה שירים, ואם הם העתיקו, יש לי רעיון... בוא נעבור דיסק דיסק, שיר שיר, ונראה אם אנחנו מזהים מקור... מקובל עליכם?

darksideonline

New member
זה כל מה שאתם אומרים העתיקו

אז זה רשימת ההעתקות אכזבה מתוך בנים לא בוכים של קורס גברת שרה השכנה והמכונה עשיתם אותם מעתיקנים במשרה מלאה אבל אני לא מכיר עוד שירים

מה שאני יודעת

גברת שרה השכנה - hurricane של בוב דילן(דיי דומה, אותם אקורדים) רכבת לילה לקהיר - night boat to cairo של מדנס (מאד דומה) ריקוד המכונה - one step beyond של מדנס (מאד דומה, עד כדי פחד.. ) אכזבה - בערך דומה ל boys dont cry של הקיור. (לא הקורס..).(שוב, דיי דומה ואותם אקורדים) עכשיו, יש גם כמה שלא כולם מסכימים עליהם אבל לדעתי הם דיי דומים : שלומית בונה סוכה - Cecilia Ann של הפיקסיז (מאד דומה.. תשמעו בעצמכם). תתעורר - Velouria של פיקסיז (לא ממש דומה). איזה איש - Rock Music של הפיקסיז (קצת דומה). אם אני אזכר בעוד משהו אני אודיע.. אבל לדעתי זה לא כזה נורא. אין להקות שבכלל לא מעתיקות.. יעני.. מבינים? וזה גם לא כזה הרבה יחסית לכל השירים שלהם. אז מצידי זה בסדר :)

NO FUCKING WAY !!!!!!!!!!!!!!

משינה לא גנבו כלום מאף אחד.....רוב השירים שלהם זה EM E AM אז הם גונבים מעצמם ?!?!?!?! אם הם היו גונבים משהו מזמן היו עולים עליהם ותובעים אותם ...שלומית בונה סוכה !?!??!?! השתגעתם !?!?!?!?! זה שיר מחג והמנגינה מתאימה למילים !!!!!

אלישי.. שמע את הגרסה של הפיקסיז

זה ממש זהה... תגיד לי כשאתה אונליין באיסיקיו אני אשלח לך. או שתוריד: Pixies - Cecillia Ann

למעלה