דיון לגבי כף רגל

avorly

New member
דיון לגבי כף רגל

אקדים ואומר- כל הצעה ו/או הארה תתקבל בברכה. מטופלת בת 50, נשואה. בסוף הבוהן הראשונה בצידה (על קו עמוד השדרה) הופיע גרד, כמו פצעון אך אין פצעון. על מה לדעתכם יכול הדבר להצביע?

avorly

New member
3......2............1.............

מק
...
....... למה אין התייחסות?!

elley

New member
avorly...

את יותר מכולם צריכה לדעת שזה ממש לא מספיק מידע... איזה צבע הבוהן ככלל? ושאר הרגל? וטמפרטורה? הגיע בעקבות שימוש בנעל חדשה? יש עור יבש מסביב? יבלות? מעבר לזה:
האם יש כאבי ראש? צוואר?
האם עוברת תקופה של "רפלקסיה" (מחשבות על נושא מסוים לעומק, "טחינה" שלו, עד רמה של "חור בראש"?)
רגל ימין או שמאל? תביאי עוד מידע ויאללה, סולחה !

avorly

New member
אז ככה....

צבע- רגיל. יובש בקצה העליון של האצבע. טמפרטורה- רגילה. לה תמיד חם ברגליים. רגל שמאל הנקודה עצמה- אדומה, כואבת ומגרדת.

אiהבת

New member
כיוון למחשבה..

מהנתונים שנתת, אכתוב איך אני מצליבה את הדברים. 1. רגל שמאל = צד נשי 2. המיקום אזור האויר בוהן מס' 1= ראש, מחשבה, מערכת הבלוטות ההורמונליות. 3. גרד/כאב = הגוף אומר שים לב לאזור או במילים אחרות הגוף רוצה למקד אותך לשימת לב לאותו אזור [ אולי כדי להגיד משהו לא זורם כמו שצריך] 4. צבע אדום = זרימת דם כלי דם 5. יובש = אדמה באויר [מחשבות שחוזרות על עצמן או קיבעון סטטיות, היעדר זרימה מחשבתית] היות והמיקום הוא אצבע מס' 1 וגיל המטופלת הוא 50 והינה אשה כיוון המחשבה שלי הוא אולי לשים לב סביב תהליכי גיל המעבר אולי מחשבות על כך אולי תהליכים פיזיים בכל הקשור במערכת ההורמונלית ובגיל המעבר.

אiהבת

New member
כדי לפרט יותר ..

ולדעת אם אני בכיוון ,צריכה את כל הנתונים[התבוננות ומגע] או אולי צילום שלם של כף הרגל.

csh018

New member
עפ"י תיאור של המיקום כנראה שמדובר בT1-T3

חוליות שמעצבבות את מע' הנשימה? האם יש בעייה שם?? שיעול או משהו כלוא להצליב עם מצב החזה, אולי קושי בויתורים.....כל הקשור והמתחבר למערכת הנשימה. עפ"י התופעה זה פלישה של אש לרוח ומכאן בעיות של ריכוז, אולי מיגרנות, גם קרוב לאזור של סינוסיטיס. שווה לבדוק ולשאול בהצלחה אורלי וגם..... שלומי

avorly

New member
שלומי- |4ו|

באמת שהפעם הארת (ולא, אין פה שגיאה) את עיני
אכן המטופלת סובלת משיעול טורדני כמו שתארת, ואני הסתכלתי רק בראייה סינית ולא חיפשתי את ההקשר ההוליסטי. שטב-

למעלה