דיון כוחות

דיון כוחות

איזה כוח היה הכי מקורי בסידרה? איזה כוח היה הכי בנאלי? איזה כוח הייתם רוצים שהיה לכם?איזה כוח הייתם מצפים לראות?

רינת4

New member
אז ככה

בתור חובבת מד"ב, אני לא חושבת שהיה איזה שהוא כוח שנראה לי מקורי. אני מרגישה שאת הכל בתכ'לס כבר ראיתי מהבחינה הזו. אבל כמובן שהכוח הכי בנאלי זה הכוחות של צורי לדעתי: החוזק והריצה, למרות שזה היה מאוד נחמד אם היו לי את הכוחות האלה. זה היה חוסך לי הרבה בחיים. ואיזה כוח אני מצפה לראות? וואו...אולי הכוח למזער אנשים. חחח זה יכול להיות נחמד...

רינת4

New member
אם את מתכוונת על קרן, אז לא ממש...

על פרדי קרוגר שמעת...? וזו רק דוגמא אחת. אז נכון שזה לא בדיוק באותו האופן, אבל הרעיון עצמו לא חדש.

פרדי פרדי פרדי איך שכחתי אותו?!

אולי בגלל שקרן ניראת יותר טוב מפרדי אז זה בילבל אותי

Yarinv

New member
עונה...../images/Emo40.gif

הכי מקורי לדעתי היה הכוח של קרן, חוץ מזה שהוא ממש מגניב
אני מסכים עם רינת שהכוח הבנאלי הוא של צורי, שזה אמנם נחמד אבל לא תמיד שימושי. וכמה שאני מנסה לחשוב לא הצלחתי לחשוב על שום כוח חדש.

אתם יודעים איזה כוח עוד לא היה

יפנוט חחחחחח למרות שמנשה וייס עושה את זה בלי להיסתקל לעניים של מישהאתה רוצה לפנט הייתי רוצה לראות את זה........

רינת4

New member
עוד 2 כוחות שלא היו:

אני לא ממש מקורית כאן, אבל עדיין:
להפוך אנשים לעצמים וחיות (שולחן, כיסא, מחברת, תוקי חח) - זה יכול היה להיות נחמד.
לקחת מאנשים את הקול שלהם , ואז הנפיל הופך אותם לאילמים וכשהוא מדבר, הוא יכול להשתמש בקול של הבן אדם שהוא לקח ממנו.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifלדעתי...

ברור שלצורי יש את הכוחות הכי בנאליים וגם לשמואלי הבלתי נראה. הכוחות המקוריים היו דווקא של קרן ואביגייל, לשתיהן היו כוחות כל כך מתוחכמים שלקח זמן להבין בדיוק מה הן יכולות לעשות. ומוזר שלא השתמשו דווקא בכוח הכי נפוץ- תעופה. הייתי בטוח שיהיה איזה נפיל אחד שיוכל לעוף. מבחינת כוחות שהייתי רוצה שיהיו לי אני חושב שהיה נחמד שיהיה את הכוח של מנשה וייס או להיות בלתי נראה :). כוחות שעוד לא היו: שבנאדם יוכל לשנות לעצמו ולאחרים מצבי צבירה, שליטה במזג האוויר ותעופה.

digikids

New member
לא מדויק

עמית שלט פחות או יותר במצבי הצבירה. בדיוק זה הפרקים שלו היום.. ולגבי התעופה - זה קצת קשה להם לבצע את זה מבחינת אנימציה. זה יותר מסובך מכל השאר.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעמית יכול רק להקפיא

הוא לא יכול להפוך לנוזל או לגז. ותעופה זה ממש פשוט, לא בעיה להעמיד מאחורה מסך ירוק. זה באותה רמה של לעשות מישהו בלתי נראה.

חוי1993

New member
../images/Emo121.gif עונה...

אני חושבת שהכח של קרן..{כמו שהרוב אמרו..} הכח הבנאלי אני מסכימה שזה של צורי... אני הייתיי רוצה את הכח של קרן וצורי משולבים ביחד..{רוצה הרבה דברים!!}חחחחח והייתיי רוצה לראות כח היפנוט אבל לא על ידי הפה {כמו שבפרקים האחרונים של הסידרה} אלה על ידי החשיבה

למעלה