-דיון- {חשוב ביותר...}!

-דיון- {חשוב ביותר...}!

האא, קודם כל בוקר טוב.. אחריי שהיא דנה במרחקים, והוא דן על ריקודים, וזו דנה על מזונות..וההם התגרשו... והוא הלך ..וזו באה... מי נוסע לאילת{אני}? מי הסלב הכי מבוקש כאן? מי ישן ולא התעורר עדיין? מי עושה את מי? מה בתיכון השבת? מה עם הוא והאגזוז? מה עם הקדושה המעונה שנעלמה לנו פתאום? איפה עושים ראש השנה? ובכלל...... מה נישמע לכם בכללי כזה? :)))

מצוטטת

New member
../images/Emo123.gif

אנ'לא קדושה {גררררר}, עוד פחות מעונה {מיאווו))))} אז אל ת'לי תקריז על הסובח של המורנינג ובכלל עור הפנים שלי בוהק ומתוח הבוקר אחורי טיפול 10,000 ......... וחוצה מ'זה נישארתי עם השילתא שלי נישארה פתוחההההההה
אז לא ערה וגם לא ממש ישנה תני להתעורר תני להתרגל לבוקר החדש וניראה........

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo13.gif

בוקר טוב עולם...
בוקר בעבודה אחרי משמרת לילה... בתשע הביתה... ואז דרומה.....................

R a c h e li

New member
../images/Emo124.gifבוקררררררררר......

בא אלי
על כף היד ... שב תנוח ואל תברח
יאללה לעוד נושאים מאתגרים

יערית

New member
בוקר נעים באיזורינו../images/Emo42.gif

שיבוא כבר הגשם!!!!!! יום ארוך מחכה לי,חופשה מהנה לנופשים
יום מוצלח לעובדים
יום מרגש לאוהבים
יום שמח לעצובים
יום חמישי לקראת סופ"ש פ ר ו ע

הפעם זה יהיה ראש השנה הפרטי שלי

על פניו תכננתי לסיים את מעבר הדירה לפני החג אבל לא בטוח שזה יהיה מציאותי כי הדירות שראיתי ממש מגעילות אבל לא בא לי להיענות להזמנה שקיבלתי מהמשפחה של גיסי כי קצת יעיק לי ערב פולני-בועתי-רמת שרוני שכזה .... אז אולי הגיע סוף סוף הזמן "לחגוג" את ערב ראש השנה נטו עם עצמי כי בארבע שנים האחרונות (מאז יציאת מצרים) זה לא קרה. אני שואל את עצמי האם זה יהיה לי עצוב ואין לי ממש תשובה כי ברירות יש אבל אם זאת תהיה הבחירה אז אין סיבה שיהיה עצוב

ילוטייל

New member
לא הבנתי את המשפט ראה למעלה

עיין ערך ה'אקסייטרית' רמת-שרוני שכמוך..ילד שמנת [...
].

אההה יעני השתרשר לך תחתי בטעות

הבינותי .... נ.ב. אמנם אני לא רמת שרוני אבל אני גם ממחלקת השמנת הזו ...לכן אני מורד

ביקוש? סלב'ס?../images/Emo2.gif

לא הספיק גועל הנפש המלוקק בטקס של אתמול? ראש השנה נחגג בקרב המשפחה קודם לכל, השנה אנחנו אצלו... עם כל הילדים...
כשיש אפילו תפריט לכל סועד.
מחכה בקוצק רוח ....זה סופש הבא נכון?! אחרי כן אפטר פארטי לרב...עם חברים!

למעלה