דיון חנוכתי

OKDeSign

New member
דיון חנוכתי

אז, ברוח החג (שעודמעט מגיע וכאלה) מה היה הנס שלכם בקשר להארי פוטר? ואני לא מדברת על איך שגילתם את הסדרה והתחלתם להתמכר, אלא על מה קרה בסיפור עצמו בסדרת ספרים הזו בכלליות (כדי לכלול את ספרי ה"עזר") שהזכיר לכם נס? *אור ששואלת שאלות ב3 בלילה במקום ללכת לישון....*

hollypop girl

New member
מה אני היחידה?? קיוויתי לחכות לתשובות

של אחרים, ואז לכתוב אבל כבר עבר הרבה זמן וכלום...
הנס שלי היה שהארי פוטר שינה את האישיות שלי, לא שינה דרסטית אבל ללא ספק חידד את התפיסות שלי והמחשבות\האישיות. בנוסף, רק בזכות הארי פוטר הבנתי שתולעי ספרים הם אנשים מגניבים ברמות!!
(פחח... הרגע הבנתי שזה התחנפות רצינית לחברי הפורום
) אם מדברים על הסיפור עצמו, אז ממש הוקל לי שהאגריד לא מת, אני לא מתה עליו אבל מתאים לרולינג להרוג דמות כזאת-שכולם מחוברים אלייה עוד מהספר הראשון, שמשמשת חבר קרוב להארי ...

Miss Lavet

New member
אני וה"פ

הנס של עם הארי? הנס זה שהספר הראה לי שגם דמויות לא אמתיות יכולות לשמש כחברים קרובים ואולי החברים היחידים שיש לי.... זה הראה לי שיש אנשים שמקשיבים לפעמים, נתן לי תקווה שיש חברים שנשארו לנצח, חידש את הקשר שלי עם חברת ילדות... והכי חשוב, הוא עזר לי לשרוד את האישיות שלי (למרות שיש אנשים שלא אוהבים אנשים כנים), שינה את דרך החשיבה שלי, עזר לי להתגבר על הרבה מאוד דברים והראה לי שמי שאתה מחשיב לחבר/אוייב הוא באמת אוייב/חבר אמת ובקשר לדמויות זה הראה לי שאנשים שאוהבים לא נשארים לנצח.

HassiD

New member
שאין לנו "נבלי-על"...

משום מה בכל הסרטים/ספרים האלה תמיד יש איזה נבל-על שרוצה להשתלט על הכל ולשנות הכל... אני שמח שאין לנו משהו כזה במציאות... כי באמת שאין לי כוח להוציא שוב את הגלימה והכל מהארון אחרי כ"כ הרבה זמן... אני לא בכושר, לא עפתי יותר מידי זמן....
אחמדיניג'אן זה הדבר הכי קרוב לזה נראה לי... (אני מקווה שכתבתי את השם שלו נכון, כי סתם לחצתי על האותיות שהיה נראה לי שיש בשם שלו...)

ה"נס" של הספר מבחינתי היה בחמישי

וכשקראתי בפעם הראשונה כמעט חטפתי התקף לב מהציטוט הזה: "הרמיוני, פרוואטי, ולבנדר צרחו פה אחד. לא פחות מארבע קרני שיתוק נורו מכיוון הדמיויות סביב הבקתה לעבר הפרופסור מקגונגל. הקרניים האדומות נתקלו בה בחצי הדרך בין הבקתה לטירה. רגע אחד זהרה, מוארת בנוגה אדום מאיים, ואז התרוממה באויר, נחתה בחבטה על גבה ולא נעה עוד." הייתי משוכנעת שהיא הולכת להרוג אותה, במיוחד אחרי השמועות שבחמישי תמות דמות אחת שחשובה להארי....

למעלה