דיון חוצה סדרות....

CANDY MAN

New member
דיון חוצה סדרות....

אני כמעט בטוח שכל המכורים פה ל 24 גם מכורים לסידרה המדהימה "נמלטים".... עכשיו, כמו שבטח שמתם לב בשתי הסידרות הארגון הזה שנקרא "החברה" \ The company מופיע קבוע בנמלטים ופתאום הוא מופיע עכשיו גם ב- 24.... כאילו כל פעם שיש משהו שחותר נגד הממשל בארה"ב אז מדובר בהם.... מה נראה לכם? באמת יש דבר כזה? ואיך זה שכל סידרה מצליחה בסוף נופלת לקונספירציה של "החברה"..... זה לא קצת תירוץ לסדרות מצליחות למשוך אותנו עוד ועוד? הרי ב"חברות" האלו תמיד יש את זה שמעל זה... עד לסגן הנשיא או לנשיא עצמו... ואז יש מי שחותר תחתם וחוזר חלילה... מה דעתכם?

The Human

New member
אני ממש לא חושב שיש קשר..../images/Emo58.gif

בין שתי העלילות אולי מלבד עצם זה שהקונספירציה הגיעה לנשיא או לנשיאה.. (אני די בטוח שהיוצרים של הנמלטים לוקחים את העלילה של 24 ומוסיפים לה תוספים מסויימים כדי לשנות אותה ולהפוך אותה לכביכול יותר אטרקטיבית ומעניינת... אבל ברגע ששמים לב שמדובר בפלגייאט אז זה קצת מוריד מהערך שלה.. חוץ מזה שאין לכם שם את אפקט הזמן.. 24 זו סדרה הרבה יותר טובה לטעמי ) the company - זו שבנמלטים מדברת על תאגיד עצום של אנשים ברחבי ארה"ב ששולט על איך שהדברים מתבצעים.. מן סוג של ממשלה פאשיטסית סמוייה ששולטת בסתר.. ב-24 בסה"כ מדובר בחברה שאחראית על כלי נשק שהתעסקה בייבוא של פצצות גרעיניות ובפירוקן לשם ייצור אנרגייה.. הסיפור הכללי עם החברה הזו עדיין לא ברור ויתברר ככל שישודרו יותר פרקים מהסדרה..

CANDY MAN

New member
כן... אבל...

תשים לב שבשתי הסדרות הקונצפירציות מגיעות מסגן הנשיא (24 - העונה הנוכחית) ועד לנשיא (ב- 24 עונה שעברה ונמלטים) וגם בשתי הסדרות מדובר באנשים בעלי כוח שמשפיעים על הבכירים בממשל עד לרמה של חיסולי נשיאים (גם ב-24 וגם בנמלטים....) בקיצור, זה אותו רעיון שממחזרים אותו בפזות שונות.... השאלה שלי זה האם באמת נראה לכם שקיימים כאלו דברים?

RYaniv

New member
אין קשר? שתיהן ב FOX ../images/Emo13.gif

אפילו בסימפסונז היו כמה אזכורים כאלה.

למעלה