ולא לשכוח כובע ומצב רוח ../images/Emo6.gif
מנסיוני ממליצה על ערכה קיימת שהוכיחה את עצמה בכמה וכמה טיולים בעיקר טרקים. חובה לבנדר- כי הוא טוב להכל, גירויים עקיצות כויות ופציעות והרגעה כמובן. אקליפטוס סטיראדורה- להרחקת יתושים. טוב גם לשמש ואני מכינה תערבות ארומתרפית למריחה על שמן בסיס דקל שמתמצק . סינרג'י- סינרגטיקה של 7 שמנים אתרים, טוב לכל תופעה החל מכאבי ראש גרון, חום, בטן וסימפטונמים אחרים שכולם נקטלים בעודם באיבם, אם מקפידים לקחת יש בהתחלה טיפה כל רבע שעה. גם בארץ נמצא אצלי בתיק כל הזמן. ג'ינג'ר - למערכת העיכול שילשולים וזיהומים ודלקות, (בעיקר אם נוסעים למקומות קשים מבחינת הגיינה ותזונה) ולכיווצי שרירים. אפשר גם רסקיו- תמצית או קרם. או ג'ל אלוורה לאותם המטרות- כל בעיות עור גירויים, פצעים, גירודים, חבורות. משחת ארניקה- אם זה טיול תרמילאים מומלץ ביותר. ולא לשים על פצע פתוח!!! לוקחת גם בקבוק קטן 50-100CC של שמן שקדים או שומשמום, למשל אם צריך לעסות מקום כאשר נתפסים שרירים אני יחוסיפה כמה טיפות לבנדר וג'ינג'ר ומעסה את המקום התפוס, או את כפות הרגלים אחרי יום מאומץ וכו'. ממומלץ מאוד אם הטיול הוא טיול תרמילאי. (אותי זה הציל בתחילתו של טרק קשה מאוד שכל שרירי הרגלים נתפסו לי)