דיון חדש

Lear22

New member
דיון חדש

שאני לא יודע אם התעסקו בו כאן, מאז שאני כאן בכל מקרה לא ראיתי משהו על הנושא, והוא: אילו מסעדות, כאלו שנפתחו בזמן האחרון, כלומר שנה שנתיים או יותר, יזכו לדעתכם לחיים ארוכים באמת? של מסעדות של עשרות שנים שנהפכות למוסד, ממש כמו בחו"ל האם נוכל לבקר בקופי בר בחורף 2013 ולראות את ביתה של מירב וחברותיה? האם גם ביום הולדת 18 של הבת של עמית הם יוכלו לחגוג בצ'ימי'נגה? האם גוריה של אמא של פיונה יזכו לאכול את העסקית של רפאל בשנת 2024? קדימה הפועל

גידי42

New member
תאמין לי לירוש

משום מה אותי הרבה יותר מטריד אם אני אהיה בשנת 2013 ולא אם הקופי בר ישרוד עד אז. לא יודע מין אדם מוזר שכזה אנוכי!!!

עמית@

New member
שאלה טובה העלית ידידי.

(ואני בטוחה שגם אותם שמות גדולים שהזכרת היו מתים לדעת זאת) אבל זה תלוי בכל כך הרבה גורמים (ומי יודע אם אנחנו עצמנו ובשרנו ומדינתנו נהיה פה לכרסם אנטי פסטי או שמא נלגום כולנו מי ים? ) אז הרשימה שלי: רפאל תשרוד יפה. הקופי בר ניצבת עמוק בתוך הנישה של "אוכל טעים ולא נורא יקר עם חברים ובכלל זה ממש כמו בחו"ל אבל נורא ישראלי והראשון מסוגו, בלה בלה בלה" והערת אגב- לפעמים למקומות פחות פופלאריים ופחות "טרנדיים" יש סיכויי שרידה הרבה יותר גבוהים (גם הג'וקים ישרדו מלחמה שאף טווס לא ישרוד- -- מה אתם אומרים- יש לי עתיד ככותבת פתגמים?
) לראיה- מעיין הבירה, קפה בתיה, ושות' עדיין איתנו.

Arfilit

New member
נראה לי שהדיקסי -

שכבר עכשיו יש עליה פז"מ לא מבוטל - צפויה להישאר כאן עוד אי אלו...

Lear22

New member
בנתיים יש רק שלוש!

שלי,של רויטל ושל עמית אני חושב.. אבל ליטי, עזרי לדיוני החדש! האם המסעדה בחיפה תשרוד את קיץ 2031?

liti

New member
אם זה היה תלוי בי,

היא לא הייתה שורדת את הסופ"ש האחרון. האמת שממש קשה לי לענות לשאלתך, כיוון שהרבה פעמים זה תלוי לא רק בקהל וברווחים אלא בבעל המסעדה או השף, שרוצים לשנות כיוון ולהתחיל משהו חדש. אבל בהחלט אני תומכת במסעדות שהועלו עד כה ובקופי בר בפרט, שכבר עכשיו נחשב למוסד ואם הכל יימשך כמו שזה היום, יש לו את הנתונים להשאר מוסד במשך שנים רבות וטובות.

B r u l e

New member
אני מחכה

סתם, לא יודע למה. ליום שבו ארקפה תהיה ריקה מקליינטים. הרי מתישהו זה ימאס, למרות שזה ממש טוב, לא?

adidushim

New member
אלו שימאס להם בטח כבר ימותו:)

יוולדו דורות חדשים שארקפה היא חדשה איכותית ומפתיעה עבורם.

meravbr

New member
אין סיכוי!

ב-5 ימים בפריז היו לי כ"כ הרבה געגועים לארקפה, לא תאמין! כמעט אפשר לתאר את זה כיסורי גמילה.... ארקפה לנצח!

פינליש

New member
ארקפה לנצח !!!

אוי כמה אני מבינה אותך אצלנו לא עובר זופ"ש אחד בלי שנשרוץ או בבזל, או ברוטשילד, או בעתידים... יחי הטאטאלט פירות, הלחמניות גבינה ועוד ועוד ועוד........ ארקפה לנצח.

שח_מט

New member
ארקפה

בהחלט נחמד אבל לא יקר לטעמכם? לא זוכר כמה עולה שם מקיאטו כפול אבל הרבה מקומות בעיר למדו לעשות דברים דומים ובפחות כסף. אתמול ישבתי לא רחוק מהבית בבית קפה בתל ברוך צפון (אשתור נדמה לי קוראים לו) והיה אחלה מקיאטו כפול ב- 12 ועוגת קפה יבשה וטעימה בעוד 14. נראה לי יותר שפוי ממחירי ארקפה, לא? S

meravbr

New member
לדעתי,

הקפוצינו הכפול שלהם שווה הכל. לוקח בסיבוב את כל סוגי הקפה שטעמתי אי פעם (בארץ ובחו"ל, אבל נכון, עוד לא שתיתי קפה באיטליה...)

פינליש

New member
צודק !

אנחנו כל פעם מחדש דנים בנושא המחיר של הארקפה. וחוזרים, התמכרנו. זאת אהבה אמיתית. אבל מסתבר שהחבר'ה שלי ששותים קפה, לא מוכנים להיפרד מהקפה של הארקפה. או הסגפרדו. אני מאוד אוהבת את הקפה קר של המשולש ושל רשת אספרסו בר. היום ישבתי קצרה ברב'קה... לא היה קפה קר... ביעס אותי רצח. שתיתי שוקו קר. פשרה. 13 ש"ח. געגועים לארקפה ברגעים כאלה.

עמית@

New member
../images/Emo45.gif הכי טעימה בעולם עם חמאה

וקממבר |אייקון מטורף מרעב|

למעלה