דיון חדש!!!

דיון חדש!!!

השאלה שאותה הכי כיף לשאול, מתי לדעתכם סופרמן מרתק יותר? בתקופת הסרטים הישנים עם כריסטופר ריב, בתקופת התכנית לו"ק עם דין קיין, או בתקופה העכשווית ביותר, סמולוויל - סופרמן הteenager ? תגידו את האמת, אל תגידו שאתם הכי אוהבים משהו בגלל שאתם הכי אוהבים את השחקן הראשי ואם כן אז תגידו מראש.

yaniv79

New member
אז ככה..

כל דבר עבד הכי טוב בתקופתו. הסרט היה להיט היסטרי והיה 11 שבועות מקום ראשון בקופות ושבר את כל השיאים אז. לויס וקלארק היה מאוד נחמד בהתחלה, ולמרות שלא אהבתי את העונות האחרונות תמיד ראיתי את זה כי אני חולה סופרמן. סמולוויל סידרה אדירה, אני לא יודע כמה ממכם מכירים את הסרטים והקומיקס ממש טוב ( אני מכיר אותם חבל"ז ) ויש בסידרה המון מחוות לקומיקס ולסרטים. סה"כ כרגע אני הכי נהנה מסמולוויל אבל אני הכי אוהב את הסרטים.

LoLo16

New member
אממ... קשה...

אני בכלל לא אוהבת את סופרמן, אז הוא לא ממש מרתק אותי בכלל.. אז אני אלך על זה שסופרמן היה נורא מעניין בסרטים עם כריסטופר ריב, וזה בגלל שהסרט סבב סביב סופרמן (מכאן השם..
). אבל אם אפשר גם להגיד על קלארק.. אני אלך על לויס וקלארק. זה אולי מעניין (אני בטוחה שזה מעניין...) לראות את קלארק גדל בסמולוויל, אבל אני יותר אוהבת את ההתפתחות שלו בתור סופרמן, ואיך הוא מתאהב בלויס. לויס וקלארק באמת נתנה לנו פרספקטיבה שונה על סופרמן, מהעובדה שזוהי היתה תכנית על לויס וקלארק, על חייהם, אהבתם וכו´... ולא על סופרמן לבד. בגלל זה אני מעדיפה את התכנית- וגם בגלל שאני מעריצה מושבעת של לויס יותר משאני של קלארק...

אני לא מאמין....

זה הפורום הראשון שפתחתי בו את הדיון הזה, והפורום לא קרס מעומס. בכל פורום עד היום היו כל כך הרבה הודעות, תמונות, נימוקים והכל!!! היה אפשר לחשוב שזה שיעורי בית. אבל אם אתם מתעקשים שלא לקיים את הדיון הזה אז פשוט תקפיצו את ההודעות האחרות מעל ההודעות שלי
דרך אגב, מישהו רוצה במקום לפתוח דיון להמשיך את שירשור התמונות שפתחה lolo16 ולעשות שירשור תמונות ענק של סמולוויל? אם כן אז כל מי שיכול שיתחיל לשים תמונות.

מצטער.....

פשוט כתבתי את ההודעה ושלחתי אותה הרבה אחרי אז לא ראיתי שאנשים הגיבו.... sorry !!! אבל אם אתם עדיין רוצים להמשיך את שירשור התמונות הענק שהצעתי אז רק תגידו!

ד י י ז י

New member
אותי סופרמן לא כל כך מרתק אז..

סמולוויל.. אבל גם לויס וקלארק היה נחמד..

LoLo16

New member
מחווה קטנה לסופרמנים...

הנה משהו קטן שעשיתי לכבוד הסופרמנים.. אין פה את כולם, כי אי-אפשר להכניס את כולם..
אבל מי שפה אלה- טום וולינג, כריסטופר ריב, ג´ורג´ ריבס, דין קיין, המצוייר ועוד אחד שפשוט אהבתי...
Hope you´ll like it!!

שאלה טובה... דיון טוב...

אין לכם מושג כמה אני שמח שהפורום מתעורר קצת וכאלה טופיקים טובים צצים. ולטופיק: לדעתי זה קצת קשה לבחור ולהשוות, כי כל אחת מהבחירות שהבאת היא קצת שונה. הסרט, כמו שאמרתי כבר, הוא סופרמן במיטבו. סופרמן הכתב, שמתאהב בלויס ליין, שמנצח את הרעים, וזוכה בבחורה. הסידרה לויס וקלארק, כפי שכבר LOLO16 אמרה פה (בחכמה רבה, אם מותר לי לציין) מביאה לנו את סיפור אהבתם של לויס וקלארק, של לויס וסופרמן. כמובן שהיא גם מביאה אקשן מהצד, אבל הסיפור אהבה הוא המוטיב המרכזי. לפחות בעונות המאוחרות יותר. סמולוויל זה כבר סיפור אחר לגמרי, מחזירים אותנו אחורה, ולוקחים אותנו לנערות (?) של קלארק, איך הוא מתמודד עם הקונפליקטים ועם הבעיות ובלה בלה בלה... אתם כבר מכירים את הנאום. בכל מקרה, אם אני אצטרך לבחור משלושת אלה, אני אהיה חייב לבחור ב... אה.... ממממ... ארר... סמולוויל, כי היא יותר מדברת אליי. ולויס וקלארק כמובן, כי היא פשוט סידרה נהדרת.

ועכשיו אני אענה לעצמי...

סמולוויל היא הכי קלילה לדעתי כי אחרי הכל היא מדברת על סופרמן לא כעל "איש על" אלא כעל נער מתבגר שמגלה כוחות על אגדיים שכל אחד יכול לחלום עליהם. אבל לויס וקלארק היא התוכנית הכי ז´אנרית שתפסה לה מיקום מאוד נוח ברשימת סדרות הדרמה (אל תנסו להבין מה כתבתי כי אני מנסה להיות כמה שיותר דיפלומטי אז גם אני לא הבנתי) והכי מדברת לרוב אוהבי הסופרמן. בקשר לאפשרות השלישית אני לא חושב שיש לי בכלל אפשרות להגיב עליה כי אני בסה"כ בן 13 עוד מעט אז אני לא יודע מה קורה שם בדיוק. מקוה שהבנתם, אם לא תגידו לי שאני אדע שאני צריך להשתפר בהבעה.

LoLo16

New member
לא מסכימה איתך רק בדבר אחד

שלויס וקלארק מדברת לרוב לאוהבי סופרמן. אני מכירה המון אוהבי לויס וקלארק שממש לא אוהבים את סופרמן, ודווקא לויס וקלארק היא התכנית שהכי פחות מדברת על קלארק בתור סופרמן. שם אפשר להציץ למשהו שלא ניתן לנו בעבר (לפחות לא הרבה), וזה קלארק עצמו. האישיות שלו, האהבות שלו, האכזבות שלו, הבעיות שלו, העובדה שגם הוא יכול לפשל. הוא ממש לא מוצג בתור "גיבור על" מושלם. וזה הקסם ששבה כל כך הרבה צופים, אז והיום.

כמוני....

אני אף פעם לא אהבתי סופרמן עד שראיתי לו"ק ועכשיו כשהתחלתי לראות סמולוויל. עובדה שאני לא יודע כלום על התוכנית המצוירת, או הקומיקס או הסרטים ובכל זאת אני אוהב את סופרמן מאוד ואין לי כוונה לשנות את זה בעתיד הקרוב גם אם לפעמים לא אשתלב כ"כ בפורום בגלל שיהיו דיונים על דברים שאני יודע עליהם בדיוק כמו שנמלה יודעת על תורת הקוואנטים ובדיוק כמו שקרנף יודע על ספריו של טולקין.

אני אשאל את זה כאן כי זה השרשור

המדובר ביותר כרגע. אתם רוצים לפתוח שרשור תמונות ענק של כל מה שקשור לסופרמן, כמו שהתחלנו כבר בשרשור תמונות בשם "ספיישל דין קיין שירטלס מלו"ק"? אם כן אז כולם להודיע מראש לפני שהם מתחילים אותו, או שנוכל פשוט לפעול על פי פרקים, שיראו לדוגמא כך: 1. סרטי סופרמן (כריסטופר ריב) 2. לויס וקלארק (וגם תמונות של השחקנים שלא קשורות לסדרה) 3. התוכנית המצוירת 4. הקומיקס 5. והדובדבן שבקצפת, סמולוויל וכל מה שקשור לכל השחקנים מקווה שזה לא נשמע רשמי מדי פשוט כך נוכל לרכז המון תמונות שאח"כ יהיה קל למצוא אותן ברשימות קבצים גם לצרכים אישיים וגם למחזור תמונות בשביל שירשורים חדשים שייחלו בוודאי מספר שבועות לפני הגעת התוכנית לארץ.

בבקשה תענו לי!

אני מצטער אם אני נשמע קצת נודניק עם כל ההודעות שאני שולח אבל זה רק בגלל שאני די חדש ועוד מעט זה יעבור. אולי....

למעלה