דיון חדש..

i love skat

New member
דיון חדש..../images/Emo88.gif../images/Emo210.gif

דיון ברוח הלימודים..כבר פתחנו שבוע שני..[
] וחשבתי לעצמי..איזה מורה היה הראל אם בכלל..
נקודות למחשבה *האם מתאים להראל להיות מורה? *ואם כן או אם לא איזה מורה הוא יכל להיות? *איזה אופי היה לו, איך הוא היה מתנהג לתלמידים? שתפו פעולה..
אוהבת הכי!! אביבי

Yely

New member
אני :]]

שאלות מאגניבות
*האם מתאים להראל להיות מורה? כמובן
הוא יהיה המורה הצעיר הזה שכל הבנות בבצפר מתות עליו
*ואם כן או אם לא איזה מורה הוא יכל להיות? ממ.. הכי מתאים לו מחנך
זאת עובדה דיי ברורה שהוא מסתדר עם ילדודס, ושהם אוהבים אותו
*איזה אופי היה לו, איך הוא היה מתנהג לתלמידים? היה לו את האופי הרגיל שלו, רק קצת יותר עצבני..
אחרי הכל..איזה 40 ילדים מטורפים בגיל ההתבגרות, רק המחשבה עושה מבוגרים לא נורמלים XD ו.. הוא היה מתנהג לתלמידים בצורה מושלמת
כי ישלו אופי כזה מתוקי...
:]]]

לאו14

New member
עונה!!../images/Emo141.gif

*האם מתאים להראל להיות מורה?מורה..לא..מחנך..א-ו-ל-י!! *ואם כן או אם לא איזה מורה הוא יכל להיות?מעפן...הוא לא היה מצליח להשתלט על הכיתה..הוא טוב מידי!! *איזה אופי היה לו, איך הוא היה מתנהג לתלמידים?מקסיםםם בגלל זה מתאים לו להיות מחנך!!

חח עונה....... ../images/Emo60.gif

האם מתאים להראל להיות מורה? בטח. הוא מתחשב, מקסים ומגשים את חלומותיו עד הסוף. חסרים מורים שבאמת נמצאים שם כדי ללמד ולהעשיר את התלמידים..
ואם כן או אם לא איזה מורה הוא יכל להיות? לספרות! הוא מדבר כל כך יפה ועוסק בטקסטים ברמה גבוהה.. ולדעתי הוא יכול היה לגרום ליותר אנשים לקרא שירה וספרים.. ובכלל, לדבר בשפה נכונה וגבוהה יותר
איזה אופי היה לו, איך הוא היה מתנהג לתלמידים? הוא היה מהמורים הצעירים האלה שהם כמו חברים טובים.. כולם היו פונים אליו לעזרה - והוא כמובן היה מצליח לעזור לכולם

I N S T I N C T

New member
שיליי../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

האם מתאים להראל להיות מורה? להראל?! אממ מורה?1 אולי.. חח הוא יותר מידי שקט וחמדיי
כזה.. חח הוא לא יצליח ללהשתלט על התלמידים..
אם כן או אם לא איזה מורה הוא יכל להיות?אם כה אז המורה לפיתוח קול בבית ספר חח אצלנו בבית ספר יש להקה בית סיפרית ומנהל אותה איזה אחד .. אז זה דווקא יכול להתאים להראל אבל לא ניראה לי ממש ממש ממש ללמד...
איזה אופי היה לו, איך הוא היה מתנהג לתלמידים?הוא.. כפרעליו.. חח הוא יהיה נחמד ושקט כזה, הוא לא יצעק על התלמידים שלו.. חח ויש מצב שהוא אפילו ישב איתם בשיעור ויעשה איתם צחוקים?! חח
איזה כיף זה יכול להיות!!! אז עם שהראל יהיה מורה אני נדפקתי עם מורות אחרות.. מעצבנות..

מ א מ י2

New member
חחחחחחח XDD ../images/Emo219.gif

נקודות למחשבה- *האם מתאים להראל להיות מורה?[אני יודעת שכולכן אמרתם בנתיים לא
] ישמצב..אבל יהיה מוזר לראות אותו כמורה XD *ואם כן או אם לא איזה מורה הוא יכל להיות?מוזיקה!!!!111111 או סייעת בגן
*איזה אופי היה לו, איך הוא היה מתנהג לתלמידים?סבעבע
כמו למחנכת שלי

Dark chocolate

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo99.gif הראל תל"נ!!!1

[[שזה בעברית פשוטה: תעשה לי נעל
]] האם מתאים להראל להיות מורה? נו בארור, רק צריך לסדר לו שלייקס והוא פרפקט!
*ואם כן או אם לא איזה מורה הוא יכל להיות? מחנך! או מורה לתנ"ך
*איזה אופי היה לו, איך הוא היה מתנהג לתלמידים? הוא היה חמוד לתלמידות, לבנים הוא לא התייחס
בשיעור חינוך/חברה הוא היה מקריא שירים שקרן פלס [
] כתבה לו, ובקיצור- מורה לתפארת ישראל! [[ואם הבנים מפריעים, תמיד אפשר להביא לתפקיד אורח את נינט
]]

מ א מ י2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gifמיכלי תל"ת!../images/Emo219.gif

[תעשי לי תפוח
]

ואיי איזה כיף! מורה כזה בסבבה.

לספורט אולי ?! נוווו...המורה הזה שכולם מסונוורות אחריו ! חתיך שליייייייייייייי

עונה! =]]

*האם מתאים להראל להיות מורה? לא... לא הייתי מקשיבה חחח הייתי רק מסתכלת ;] *ואם כן או אם לא איזה מורה הוא יכל להיות? שירה... *איזה אופי היה לו, איך הוא היה מתנהג לתלמידים? חמודדדדייי

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifעונהההה../images/Emo9.gif

*האם מתאים להראל להיות מורה?ממ..כן
באמת מסוג זה שהבנות ירצו ממנו שיעוריים פרטיים, כי הן לא מבינות את החומר.. *ואם כן או אם לא איזה מורה הוא יכל להיות?מוזיקה, לא? *איזה אופי היה לו, איך הוא היה מתנהג לתלמידים?חמוד ביותר..אולי טוב מדי, כי מורים צריכים להיות גם קצת[קצת הרבה]עצבניים

למעלה