דיון חדש

דיון חדש../images/Emo70.gif../images/Emo22.gif

מי מהדמויות שעובדות עם האוס אתם הכי אוהבים ולמה
ומי מהדמויות שעובדות עם האוס אתם הכי שונאים למה
(אתם יכולים את כל הדמויות סטייסי קמרון צ'ייס פורמן וילסון קאדי וכל מי שתרצו!!)

יש! אני אני!

כבר חשבתי שאתנוון עוד מעט... אני משום מה לא שונאת אף דמות. אבל יש דמויות שאני מתחברת ויש שבכלל לא. האוס(1)היא הדמות שאני הכי מתחברת איתה, אני מסכימה עימו על כל כך הרבה דברים וחלק מתכונותיו קיימות בי אך אני שונה ממנו מאד, אז הדמות השניה שאני מתחברת אליה היא קאדי. פעם זה היה ווילסון(3), זה השתנה, עקב הלוגיקה הפטאתית שלו לזוגיות. (דיון ארוך,עמוק ומייגע בפורום אמרקאי) אבל עדיין הוא מצליח להפתיע אותי ולשתק אותי במובן הטוב. (החיבור שלו אל האוס, מיוחד במינו) אז הדמות השניה שאני הכי אוהבת היא: קאדי(2)- אישה רציונלית, שהרגשות שלה מתפרצים אך ורק אם מעלים לה ממש, אבל ממש את הסעיף. היא מצחיקה, מעניינת ובוגרת. אני אוהבת גם את קמרון(4-3), אבל אני לא מתחברת כל כך לאופי שלה,היזהרו
מתקרב... אלא לאדישות שלה, שמתפתחת בעונה השלישית, אני אוהבת אותה הרבה יותר בעונה הזו. אבל בכל זאת, היא אולי החלטית, ויודעת מה היא רוצה, אבל היא לא מגובשת מספיק לדעתי, אז לכן אני לא מתחברת איתה עד הסוף, כי אני כן, ובכלל אני מתקשה להסכים עם התפיסות שלה. סיום ספוילר לדמות שאני הכי פחות מתחברת היא צ'ייס(6). הוא פשוט לא מעניין אותי מספיק, יש לו לפעמים את ההברקות הטפלות שלו, אבל הוא לא מצליח לרתק אותי. לעומתו, פורמן(5), עוד איכשהו, מצליח לסקרן אותי והאופי שלו אסרטיבי שזה מייחד אותו. אבל צ'ייס, לטעמי, יבש כזה, יש לו דעות, אבל הוא לא מרבה לציין אותן. הוא לא נראה לי אדיש, ולא נראה לי אמפטי, הוא מקנה אווירה של נייטרליות סביבו, ולפעמים הוא נראה ככה צבוע. אבל אני לא שונאת את הדמות הזו, כי צ'ייס, לא עד כדי כך גרוע. אני לא מתה על השחקן, אבל הוא משחק טוב את הדמות. לגביי סטייסי, אני לא שונאת אותה, אבל לא אוהבת אותה. היא לא מפריע לי, הייתי רוצה לראות אותה בפרקים נוספים, לדעתי, היא בכלל לא קיצ'ית, היא יודעת בדיוק מהן הנקודות הרגישות של האוס, לכן זה מסקרן אותי. היא האישה היחידה שהאוס איי פעם אהב, אבל אני לא מתחברת איתה בשום צורה מבחינת האישיות והאופי, חוץ מהעובדה שהייתי עושה בדיוק את אותו הדבר שהיא עשתה להאוס,זו דעתי. אם זה היה אבא שלכם, או בעלכם, הייתם עושים את הצעד שייציל את החיים שלו לפני הרגל שלו. למרות שזו הייתה בחירתו של האוס, לסטייסי הייתה חתימה, על מסמך. (מששכח, זה קרה) אני חושבת שהאוס, בתוך תוכו, יודע שהיא צודקת, אבל הוא לא מוכן להודות בזה, כי הוא היה עושה את זה לכל מטופל אחר, אבל הוא לא חשב שהיא תעשה את זה לו, הוא חיי, עם רגל פגומה, כמובן שהוא לא מרוצה מזה, היא הצילה את חייו, אולי זה יהיר מידי, אבל ככה זה. הוא אולי לא מסוגל לומר לה תודה, אבל בתוך תוכו, הוא יודע, שהיא עשתה את הדבר המתאים באותו רגע. אוקיי, נסחפתי לנושא אחר, כי עד היום לא יצא לי באמת לבתא כאן במילים את דעתי בעניין. וגם כי אני כבר מרוגשת מהפרק של מחר 2X04 זה הפרק שהתמכרתי לסדרה, כי הרי התחלתי לצפות מהעונה השניה. אז כנראה שניוונתי אותכם מההודעה הזו. אז אשמח לדעת מה את חושבים בדיון הזה.

אני לא יודעת למה זה יצא ככה...

אבל רציתי שרק ציון תחילת הספוילר וסיום הספוילר יהיה מודגש, ולא כל השאר. סורי.

שלי...

אני הכי הכי הכי אוהבת את צ'ייס כי הוא חתיך כזה... אבל אני גם הכי שונאת את צ'ייס כי הוא יחסית לשאר הרופאים שם ממש טיפש... גם האוס תמיד "מוליך אותו שולל" או במילים אחרו עובד עליו... כי הוא יודע שקמרון ופורמן יתווכחו איתו. אבל צ'ייס הוא שה תמים שהולך אחרי מנהיג העדר(גם אני נדבקתי בדימויים של האוס, לא רק קמרון..)

הדמות האהובה עליי

הדמות שאני הכי אוהבת (אחרי האוס ...!!)זה וילסון כי חוץ מכל הבעיות שלו עם הנישואים
הוא מאוד חכם
והוא גם לא צבוע הוא יודע גם לדבר עם האוס והוא החבר הכי טוב שלו(והיחיד)הוא רופא טוב וגם זה מצחיק שכל פעם שהוא אומר לאנשים שהם הולכים למות אז הוא מרוויח 10 דולר מהאוס כי הם מודים לו!
אחרי זה קאדי כי היא לא מתייאשת ומנסה להלחם בהאוס שיעשה את העבודה שלו והיא גם לא מפטרת אותו!!
אחרי זה צ'ייס כי כל המטופלות אוהבות אותו
והאוס כל הזמן יורד עליו
. ואחרי זה פורמן (למרות שאין בו שומדבר מיוחד)הוא פשוט .. לא יודעת .. מי זוכר אותו?חח..
ואז קמרון כי היא לא יודעת תמימה מידי לא שונאת אותה אבל היא קצת מעצבנת .
.היא בן אדם טוב אבל יותר מידיי תמימה.

זה קשה...../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

האוס, בתכלס? הכי מגנייב!!!!
XD את מי אני הכי אוהבת
קמרון
חמודה כל כך!!!! הכי שונאת
פורמן.
סתם מעצבן..

shnotzi

New member
הכי אוהבת

אין על האוס, לשאר הדמיות (לדעתי) לא נותנים מספיק זמן מסך, או טקסט או משהו כדי שאני אוכל לאהוב אותם. אבל אם מישהו אז ווילסון (למרות שזה קצת מצחיק- אבל כל פעם שאני רואה אותו אני נזכרת בסרט "נערי הסווינג" שהוא שיחק בו , שזה קצת מבאס האמת, כי זה סרט שואה...), ואי אפשר להתעלם מזה שצ'ייס חתיך.... הכי אני שונאת זאת סטייסי, שתלך משם כבר! זהו. :)

למעלה