דיון חדש.מומלץ

שירז**

New member
דיון חדש.מומלץ

עם צבירת שעות גלישה בנט לא פעם אנו ניתקלים בבן/ת זוג זועמים ,מול הגלישה בנט . האם יש דרך להתמודד עם הבעיה?.אם כן איזו ? מה הכי נכון לעשות ? איך לעורר את תשומת לב בן/ת זוגנו מול החיים החדשים שזה האיטנרט איך באמת לגרום לצד השני להבין את הצורך שלנו להיות מחוברים לאיטנרנט ? לא פעם הם מרגישים מאויימים מול תחרות חדשה שקמה מולם תחרות וירטואלית מה נכון לעשות איך ומתי?.. האם הם צודקים אולי אנו לא בסדר ולא מבינים אותם.?. אתם מוזמנים להעלות את השאלות הנ"ל לדיון , מניסיון שלכם או של אנשים שאתם מכירים , נשמע את דעתם בנושא אכתוב משהו על זה בסוף נ,ב, לאלה שחיים ללא בן זוג או מתבגרים אתם מוזמנים לכתוב גם על היחס של המבוגרים לצורך שלכם לגלוש.

e-magine

New member
בהחלט מומלץ וחשוב ../images/Emo45.gif

אני מוסיף שמאד הייתי רוצה שיבואו לכאן אנשים לא מכורים שחושבים שבני הזוג שלהם מכורים, אבל כמעט בלתי אפשרי מבחינתי להגיע אליהם. אם אתם מכירים מישהו כזה, תנסו להביאו לכאן, כי אנחנו מחפשים גם את הזווית הזאת ובינתיים אין לנו אותה.

שירז**

New member
מבחינתי זה אפשרי מקווה שיצליח

לכתוב על עצמו כאן חכו בסבלנות.אי אני מנסה כאן להגיע למשהו יקח כמה ימים אבל תקבלו סיפור עד סו"פ דווקא מאדם שאישתו מכורה .ולא ההפך איך שבד"כ קורה . יש סבלנות?..

נשמע מרתק

אני חדשה כאן בפורום אבל חווה את הבעיה הזו של בן הזוג הזועם על בשרי וקשה לי שלא להבין אותו...ולכעוס על עצמי בגין זה מחכה לסיפור הזה בעניין רב...

רוזנה

New member
חייבת לציין....

קראתי את ההודעה שלך אתמול וחשבתי עליה מדי פעם במשך היום... ניסיתי לבחון דברים, להזכר בדברים מתקופת ההתמכרות הבלתי נסבלת שלי... ובכן, אני צריכה עוד קצת זמן - גם לשבת ולהאריך בתגובה, וגם בחשיבה מתקדמת קצת יותר מכמה אמרות כנף בנאליות...
אחלה דיון שבעולם !!!

e-magine

New member
אז ככה...

זה בהחלט המקרה שלי.גם דיברתי על זה כאן. אשתי לא מתעניינת באינטרנט, לא במחשבים ולא ביישומים שלהם. היא בהחלט התרשמה ותמכה כאשר עשיתי קניות מוצלחות יחסית זולות במכירות פומביות., עשיתי לה כמה שעורים באינטרנט, אך זה לא ממש עזר. היא ציינה שגם כאשר אני איתה, אני לא איתה, כי הראש שלי במקום אחר. לפעמים זה היה נכון ולפעמים לא. אגב היא לא היתה מודעת למאמץ הגדול שלי להסוות את ההתמכרות ולפעמים להיות יותר איתה רגשית. הפתרון שלי, בגדול הוא פתרון של בריחה, הסתרת ההתמכרות, הוצאתה של ההתמכרות מהבית והבאתה למשרד,וגילוי חלקי של עיסוקי בפורום. אגב אשתי יודעת שאני מנהל את הפורום הזה והיא יודעת שהוא חשוב לי,אך אינה מתענניינת במה מתרחש בתוך הפורום. ממתין להצעות.

למעלה