דיון חדש...ושאלה

דיון חדש...ושאלה

השאלה? מישהו הבין מה בדיוק קרה לנער הזה מהמצודה, שכחתי את שמו הוא מכונה "רועה החזירים" פייט נראה לי . אז מישהו הבין מה קרה לו אחרי שהוא קיבל את הזהב? אמרו כאילו הוא לא הרגיש טוב ונפל על הרצפה או משהו מוזר. והדיון... מה נראה לכם התפקיד שלו? הרי הוא קיבל פרק שלם על עצמו ואח"כ הוא מופיע שוב בפרק של סאם , נראה לכם שלו ולסאם יהיה משהו ביחד? איזשהו תפקיד או סתם שני נערים שלועגים להם? .. מה נראה לכם?

דוראן2

New member
זה די ברור

החסר פנים הרג את פייט והפך אליו נראה לי שהוא רוצה לגנוב משהו המצודה אאלט פייט גם נתן לו מפתח לא?

sk33

New member
אני לא חושב

הוא קיבל פרק כדי שנכיר את הנפשות הפועלות בתוך המצודה, בעיקר את הספינקס אני חושב שהוא יקח תפקיד חושב בהמשך העלילה. בפרולוגים ובפאילוגים בעיקר מרטין משתמש בדמיות משניות כדי לתאר תהליכים שקראו,כמו אנשי משמר הלילה שרצו למרוד בלורד מפקד. השאלה מה היה חשוב בפרק של של פייט או המפתח או שאנחנו מכרים את הדמיות מפתח במצודה עם מרטין אי אפשר לדעת אף פעם

דוראן2

New member
אז

א. למה החסר פנים הרג אותו ב. למה החסר פנים התחזה אליו ג. למה הוא רצה בכלל את המפתח וד"א בקשר להלראס הספינקס אם תהפוך את האותיות של הלראס יצא סארלה הבת של אוברין

איפה כתוב שחסר פנים הרג אותו?

אאל"ט אמרו רק שהוא הסתחרר ונפל על הרצפה או משהו כזה , לא אמרו שהוא מת ( ואצל מרטין במיוחד עד שמישהו לא מת לגמרי אז הוא לא מת )

oriyanh1

New member
פייט מת, וזה סופי

המוות של פייט מתואר באופן די ברור - אחרי שהוא מקבל את דרקון הזהב מהאלכימאי (אקא חסר הפנים אקא ז'אקן ה'גהאר), הוא מתחיל להתמוסס, והופך לשלולית. מכך שפייט מופיע בשלב מאוחר יותר של הסיפור, אנו למדים כי האלכימאי התחזה אליו לשם מטרה מסויימת, אשר טיבה אינו ידוע לנו ברגע זה. מש"ל. ד"א, קוראים לי אוריין וזאת הפעם הראשונה שאני מגיב פה בפורום, למרות שאני קורא את ההודעות פה כבר מספר חודשים טובים... אני לא אגיב יותר מדי (לא בגלל שאין לי מה להגיד, אלא בגלל שיש לי יותר מדי מה להגיד, וכי אני אף פעם לא מצליח להעלות את המחשבות הללו לכתב), אז אתם גם לא תראו אותי יותר מדי בעתיד. נעים להכיר.

The silver star

New member
הפך לשלולית???

אין לי את הספר בהישג יד, אבל אני די בטוח שפייט לא הפך לשלולית. ולעצם העניין, אין בסיס מוצק להנחה לפיה פייט לא מת. בהנחה שכל הסיטואציה ההיא בסימטה התרחשה במציאות, פייט לא היה ממשיך בחייו כרגיל גם אם שרד אותה. חוצמזה, נדמה לי שחסרי הפנים זקוקים לגופה של האדם אליו הם מתחזים. אין הסבר הגיוני יותר לכל הגופות שנלקחות לאי-שם בבית השחור-והלבן.

oriyanh1

New member
בקריאה שנייה (שלישית, למען האמת)

יכול להיות שטעיתי בקשר לשלולית... ציטוט (ספוילר): He was halfway down the alley when the cobblestones began to move beneath his feet. The stones are slick and wet, he thought, but that was not it. He could feel his heart hammering in his chest. "What's happening?" he said. His legs had turned to water. "I don't understand." "And never will," a voice said sadly. The cobblestones rushed up to kiss him. Pate tried to cry for help, but his voice was failing too. His last thought was of Rosey. לדעתי זה עדיין די ברור שהוא מת, אבל יכול להיות שהדמיון שלי סתם השתולל בקריאה הראשונה שלי (כ"כ התלהבתי מהספר החדש שיצא כמה שבועות לפני כן, שקראתי את זה מהר מאוד והחמצתי כמה פרטים קטנים ששמתי לב אליהם בקריאה השנייה), ושסתם דמיינתי את התמוססותו. מוחי כבר ידוע בהשלייה עצמית, ובדמיון מפותח מדי...

oriyanh1

New member
יש מצב...

הרי אני זה שהכיר לך את העולם של ששאוש"ק (אאל"ט) :p בכל מקרה, בוא לא נציק לאחרים עם דברים אישיים כגון אלה... אני חושב שיש לך את המסנג'ר שלי, אז אם אתה רוצה צור איתי קשר.

scops owl

New member
אני חושבת

שחסר הפנים הרג אותו ונכנס למצודה ומעבר לדברים שכבר נאמרו פה, אני חושבת שזה מראה לנו את הכוח והיכולת של חסרי הפנים לחדור לכל מקום, אולי זה בא להראות על משהו שיקרה עם אריה בהמשך, או שאולי נחשוד בכל מיני דמויות

למעלה