דיון. ורוניקה הישראלית.

דיון. ורוניקה הישראלית.

תארו לכם גרסא ישראלית לורוניקה. מי ישחק את לוגאן ? מאק ? ביוור ? דיק ( הכי עופר שכטר. ) ? דאנקן ? מג ? פיז ? וואלס ? ג'קי ? לילי ? אהרון ? קית' ? וכמובן,מי תשחק את הגדולה מכולם,ורוניקה ? אני חושבת שזה דיון מעניין,אם זה בכלל היה הולך בארץ,וכו' ...

meital f

New member
יש משהו ישראלי

נישבעת לכם עוד רעיון ישראלי שלקוח מאמריקה. זה יהיה דרמה בול כמו ורוניקה מארס שאת התפקיד הראשי תשחק עדי הימלוי, וזה על נערה שפותרת תעלומות בבצפר. האם זה צירוף מקרים? או שזה יהיה כמו האי-(שהרעיון מאבודים), או השמינייה(24).

אוי לא. רק לא הימלבלוי.

לשחק דמות כמו ורוניקה, לורוניקה מגיעה שחקנית טובה,ממש טובה. מתי זה יהיה ? ואיפה ישודר ? כי אם זה יהיה בלי כל האופי של ורוניקה,לא שווה את זה בשיייייייייייט

meital f

New member
הנה

|הקישור|http://adi159.goop.co.il/Web/SiteHomePage.aspx?PageType=0&ItemID=61398|סקישור| היא משחקת שוטרת סמויה בבצפר יוקרתי.

meital f

New member
תיקון קישור

http://adi159.goop.co.il/Web/SiteHomePage.aspx?PageType=0&ItemID=61398 . אני תמיד טועה בזה

הא בעצם כן. עכשיו ראיתי.

עלוווווווווב ! אם עושים משהו בסגנון ורוניקה. אז עושים אותו לגמרי ורוניקה,ולא הורסים את ורוניקה בהפיכתה לטלנובלה.

meital f

New member
מה את רוצה- זה ישראלי../images/Emo104.gif

בדרך כלל שהם מנסים לעשות סידרה כמו סדרה מסוימת, זה לא תמיד לטובה.

לא רק את.

מצד אחד,אלונה טל היא באמת הבחירה הכי טבעית והכל,אבל היא כל כך לא ורוניקה שזה פשוט מוזר |: חבתי על יעל גרובגלס (האי) אבל היא ממש לא שחקנית כזאת טובה בשביל זה. ככל שאני חושבת על זה יותר אני מגיעה למסקנה שצריך מישהי אנונימית.

אני חושבת שהיא התכוונה בתור ורוניקה.

לאלונה טל מתאים אך ורק מג לדעתי. נו,תפעילו את הקופסא,מיהי ורוניקה שלנו ?

אני לא כל כך מתמצאת בשחקנים ישראלים...

גם בשחקנים בכלל.. אבל הבאת לי רעיון טוב לעורר את הפורום. אם את מתמצאת בשחקנים ישראלים אפשר לעשות משחק של כל שבוע בוחרים שחקן ישראלי לדמות מורוניקה. לתת כמה אפשריות ותמונות או פרטים כל אחד מחברי הפורום יצביע. (אני לא זוכרת באיזה פורום היה משחק דומה, אז לא המצאה שלי..).

אני טובה בשחקנים ישראליים

עשו משהו דומה בפורום קייל XY . עשו שרשור על כל שמות הדמויות וכל דמות כל אחד הגיב מי נראה לו שישראלי מתאים ( + תמונה ולמה הוא מתאים .. וכו' )

אז את רוצה לפתוח את השירשור?

אני חושבת שעדיף שאת תציעי תמונות ותהיה אפשרות להוסיף משלך.

OMRICH

New member
זה אפילו לא דומה!

אני מתכוון, כן, היא פותרת תעלומה בבית ספר של עשירים, אבל סך הכל זה לא דומה ממש...

אני חושבת שהתבלבלת בשירשור או בהבנה של ההודעה

אני לא מדברת בכלל על הגירסה הישראלית לסדרה, שלפי התקציר נראה משהו נורא. אלא על משחק שיעיר את הפורום, זה הכול בלי שום קשר להפקה הישראלית.

לא הבנתי אותך.

או כי אני סתומה , או כי אני חרשתי על האתר תסריטים של ורוניקה עד שהלכו לי כל תאי המוח. ><

אני רוצה להציע לך רעיון.

אם את רוצה לפתוח שירשור שבועי ובו שם של דמות מהסדרה ומשורשרות אליו הודעות ובהם תמונות של מספר שחקנים ישראלים (אמרת שאת מתמצאת) שאת חושבת שמתאימים לתפקיד ותוסיפי אם יש לך, נימוקים. וגם תהיה אפשרות לחברי הפורום להציע שחקנים משלהם. וחברי הפורום יצטרכו להצביע (על ידי שירשור האייקון
להודעה המתאימה). המשחק לא יהיה קשור בשום אופן להפקה הישראלית. יותר מובן?

למעלה