דיון השבוע:

דיון השבוע: ../images/Emo88.gif

בשבועות הקרובים, אני אשתדל לפתוח כפעם בשבוע דיון העוסק בנושאים שונים אשר עלו בסרטי אנג'לינה. לרוב יעלו שאלות לגבי דעתכם בנושאים מסוימים, כיצד הייתם מתמודדים עם מצבים בסרט וכו'. סרט השבוע: "נערה בהפרעה". (טריגרי במקצת, אבל זה בהחלט לא סרט פשוט... אז קחו את זה בחשבון לפני הקריאה
) הסרט "נערה בהפרעה" עוסק בנושא שללא ספק שנוי במחלוקת. הנושא מתועד אינספור פעמים בקולנוע ובשלל סוגי אמנויות ולרוב נקבע באופן יחסי לנורמה הקיימת בחברי באותו הרגע – שפיות. מה עושה לדעתכם אדם למטורף בעיני אחרים? מה מגדיר מי שפוי ומי לא? האם שפיות היא דבר יחסי, כפי שאומרת סוזנה בסוף הסרט (אדם מטורף הוא כמו כל אדם אחר, רק מוגבר) ? ולא פחות חשוב מכך, מה עושה אדם ללא שפוי בעיני עצמו? לאורך כל הסרט, הדמות של סוזנה מתחבטת במידת השפיות שלה, בין ההרס העצמי, הבלבול והיאוש להרגשה שאינה שייכת לסיטואציה שאליה נקלעה, למסגרת האשפוז. היא מתמודדת עם הניכור והריחוק מהבית, עם קשרים חדשים, עם לחץ ואלימות של דמויות (ליסה) ועם מוות של חברים לטיפול (דייזי). לו הייתם נקלעים במקומה של סוזנה לסצנת ההתאבדות של דייזי, כיצד הייתם נוהגים? הייתם מנסים לעצור בעדה? אולי בולמים את המתקפה של ליסה? או אפילו שותקים ונמנעים ממעורבות? איך הייתם מסבירים את הבחירה של סוזנה לנהוג כפי שנהגה? וכמובן, לאיזו דמות בסרט הרגשתם הכי הרבה חיבור, אם בכלל? אתם מוזמנים להתייחס לאיזה חלק שתרצו וכמובן, להוסיף אם יש
בהצלחה

¥EleVatioN¥

New member
אחד הסרטים המשמעותיים יותר../images/Emo129.gif

לדעתי בכל מקרה, סרט כבד כזה, ולא הכי פשוט להבנה. והיה נורא מזעזע שההיא תלתה את עצמה.... אני הייתי נורא מזועזעת מהמוות של דייזי ועד היום השיר הזה עושה לי תחושה רעה
. והחלק שהיה יחסית בסוף אם אני לא טועה שליסה צעקה והתפרצה, גם אותו אהבתי. בקיצור סיקור עמוק...אבל קשה לי להסביר מה אני מרגישה כלפי הסרט הזה

גם זו סוג של הרגשה ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

עכשיו ענבר תעיר משהו על זה שאני מגיבה ושולחת חיבוקים לעצמי *מגלגלת עיניים*

punky brewster

New member
לא פלא שהמילה נביאה מתחילה באות נ

נומי...נביאה... חוצמזה מודעות לעיניין זה רבע מהפתרון

למעלה