דיון השבוע

דיון השבוע../images/Emo149.gif

והפעם: "למה אני מעריץ מטורף של הקורס" 1)שהיה לי את IN blue ו-Talk on corners היה חסר לי את FNF ולא מצאתי אותו בשום מקום, עד שפתאום ראיתי חבילה שכוללת את FNF וTOC הבעייה הייתה שהיה לי כבר את TOC, ומרוב שאני מעריץ מטורף קניתי את החבילה ונתקעתי אם שני TOC. 2)יש לי את כל ההופעות החיות שהם הוציאו אי פעם, יחד עם כל הדיסקים. 3)יש לי 9 ג'יגה של דברים שלהם במחשב. 4)יש לי צילצול שלהם בפלאפון, רקע שלהם במחשב, יש לי אתר שלהם, אני כותב בפורום שלהם, כל פעם שאני שומע שיר שלם אני מקבל צמרמורת וזהו.

AndreaCorr ©

New member
הממ..

יש לי אתר עלייהם, אני מנהלת פורום עלייהם, יש לי בערך 5000 תמונות שלהם, יש לי את כל הדיסקים שלהם (חוץ מזה שלא ניתן להשיג בארץ
), את כל הקליפים שלהם, את הUNPLUGGED, צלצול בסלולרי שלהם (שנשמע נורא ואיום, אגב), הדלת שלי מלאה תמונות שלהם, השם שלהם כתוב בזכותי כמעט כל כל שולחן בכיתה, על כל המחברות, היומן, על המראה שלי, אין יום שאני לא שומעת את השירים שלהם, כשאני רואה קליפ שלהם אני מתרגשת כל פעם מחדש, הניק ניים שלי באיי סי קיו זה Corrs Freak (
), אני גולשת כל יום לכל האתרים המרכזיים שלהם, אני מדברת עלייהם נונ-סטופ עד שאנשים מתעצבנים, ו.. אני חושבת שזה מסכם את זה

AMIR HOREV

New member
עכשיו אני....

הקורס הם לא כמו שאר הלהקות, ואני מעריץ המון זמרים ולהקות, אבל הקורס ללא ספק המעודפים עליי. המילים של השירים שלהם והמנגינה שכוללת את החליל והכינור, חודרים ממש ללב ומשהירים אותי חסר נשימה, וגם.... הדבר הכי חשוב, אני שומע מלא שירים וחורש על שירים, ואז זה נמאס לי שכבר לשמוע את השירים האלה, אבל עם הקורס זה אף פעם לא קרה לי אני מעריץ אותם כבר קרוב ל- שנתיים ולא נמאס לי אפילו מחצי שיר שלהם. זה מדהים

p i n g o

New member
הלהקה הכי טובה שיש ../images/Emo99.gif

הקורס הם בין הלהקות היחידות שאני מכיר שמצליחות לשלב כל כך בהצלחה מוזיקה מסורתית עם מוזיקה מודרנית. השירים שלהם אף פעם לא נמאסים, וגם כשנדמה שאין יותר כוח לשמוע שיר מסוימם שלהם, איך שמשמיעים אותו שוב, מתאהבים מחדש. אין שיר שלהם שאני לא אוהב, ואם אני נתקל בשיר שלהם שאני לא מכיר (למרות שכבר אין כאלה) אני מיד מתאהב בו. יש לי טפט שלהם על הדסקטופ וכל פעם שמישהו פה שולח/ת הודעה עם תמונה שלהם אני מיד מתמלא בהרגשה טובה שאני לא יכול להסביר. יש לי את כל הדיסקים שלהם שיצאו בארץ ואיך שיוצא החדש אני אקנה אותו. בקיצור הם הלהקה הכי טובה שיש!

../images/Emo15.gifמממ...

כי אני אוהבת מוסיקה אירית !!!!!! כי הם מרגשים אותי מאוד בכל שיר שלהם, כי אני מתחברת ל- 90% מהשירים שלהם. יש לי כמעט את כל הדיסקים שלהם, אה וגרמתי למשפחה שלי לאהוב אותם בדיוק כמוני אם לא יותר... אמא של ואן דר ביק: תביאי לי קלטת וידאו - הופעה של ה-
!!!!!! ואן דר ביק: לא...

forgiven dreams

New member
הממ...../images/Emo8.gif

אני אוהבת אותם מ- 96 והם הלהקה היחידה שאני אוהבת.
בזכותם למדתי לנגן ב- Tin Whistle.
המוסיקה שלהם נותנת לי השראה רוחנית ואומנותית.
אני מאוהבת באירלנד, בקלטיקה ובמוסיקה אירית.
אני מנתחת את היצירות שלהם לפרטי פרטים.
יש לי את כל הדיסקים שלהם כולל LID וכמה סינגלים.
יש לי את ה-DVDs שלהם: Live In Lansdowne Road,Unplugged,Live In London והשגתי אותם בדרכים עקלקלות
.
מבחינה מחשבית (חחחח
) אני אובססיבית להורדות...כל דבר שלהם אני מורידה ויש לי כבר ארבע דיסקים מלאים בהופעות מגרמניה, הולנד, ספרד, אוסטרליה וכו' כל דבר גראפי במחשב שלי מכיל אותם וגם אין לי ניקניים שלא קשור אליהם.
מממ ביטויים בחיי היומיום (
) אני מקשיבה להם כל יום, מדברת עליהם עם חברים מציאותיים, מקוונים ודמיוניים (סתם לא באמת...או שמא?
). אני קופצת כשאני רואה שכתוב איפשהו בעיתון או באינטרנט את המילה קורס או מילים באנגלית שמתחילות ב- Corr
*אובססיבית מתמיד*

עכשיו אני

התאהבתי בהם בתחילת 2000. באותה תקופה לא היה אמן אחד שאהבתי יותר מ-3 שירים שלו. אחרי ששמעתי את "Breathless" בפעם הראשונה, התאהבתי בו (ובמי שמבצעים אותו) מיד. בצעד תמוהה עד היום, הלכתי - רק בגלל השיר הזה - לבדוק את הדיסק שלהם In Blue. מיותר לציין שהתאהבתי מיד גם בשאר השירים (15 טראקים - אם משהו לא זוכר, השיא עד אז היה 3) ןמשם כבר לא היתה דרך חזרה. טיפה אח"כ, סבא שלי קנה לי את שני הדיסקים הקודמים שלהם והתוצאה היתה דומה גם בהם. היום אני כבר מעריץ אובססיבי לחלוטין של ה-Corrs יש לי איזה 8 דיסקים שלהם (כולל VH1 Live In Dublin), מאות תמונות שלהם את כל השירים שלהם שיצאו אי פעם כולל ביצועים עם אמנים אחרים ואיזה 6 ג'יגה של סרטים (אני פשוט לא מצליח למצוא עוד). מעריץ שרוף של הקורס זה אחד מסימני הזיהוי שלי, אני חולה על מוזיקה אירית - חלק נכבד מזה זה בזכותם, כמעט כל דבר שהם אוהבים אני אוהב (וזה מקרי בכל פעם מחדש, יש לי רקע שלהם במחשב שלא נמאס לי ממנו למרות שלא שיניתי אותו כבר שנתיים, אין יום שאני לא חושב עליהם לפחות 10 פעמים בהפרשים של 7 דקות בממוצע בכל זמן שאני ער (האמת, אפילו יצא שחלמתי עליהם). חברים שלי אומרים לי שאני אובססיבי ולא שפוי בכל מה שקשור אליהם, ואני שמח וגאה להכריז שהם צודקים. הדברים היחידים הלא טובים שאני יכול לומר עליהם זה שהם תומכים בחוקיות של סמים "קלים" ושהם עוד לא באו לישראל. האמת, גם ההורים שלי אוהבים את המוזיקה שלהם ואפילו אח שלי הקטן (הוא פשוט ההיפך ממני כמעט בהכל (ולאור זאת עד לא מזמן הם היו האוייבים מספר 1שלו אחרי יאסר ערפאת - פשוט אין לאן לברוח מהם) כבר אוהב חלק מהשירים שלהם. כשאני שומע אותם סתם ככה ברדיו, זה אחד הדברים הכי כיפיים שיכולים לקרות לי סתם ככה. אההה... טוב להיות עם חבר'ה שמשוגעים עליהם כמוני

forgiven dreams

New member
אל תדאג ../images/Emo13.gif

הם לא באמת תומכים בסמים קלים, אלו היו שמועות טהורות

p i n g o

New member
אם כבר, אז אחותך ../images/Emo6.gif

וזה שהם לא באו לישראל אני לא ממש מאשים אותם... כמעט אף אחד לא מגיע לארץ בתקופה הזאת

למעלה