דיון - הקהל הירוק

דיון - הקהל הירוק

אתמול לפני תחילת המשחק עלה צ׳יזק לדשא עם מיקרופון והקרא הודעה לקונית שכזאת בנוגע למשחק הוגן ונגד אלימות של כל אחד מהצדדים. היציע הצפוני והוקופים החליטו לשרוק בוז ולא שיתפו פעולה. מה דעתכם בנושא.. מצדיקים את הקופים או לא?

אני באופן אישי התאכזבתי

א. לא יודע לאן הקופים חתרו בנושא אבל איזה אינטרס יש לאוהדי מכבי חיפה להיות בעד אלימות והתססה? מרוב שינאה למכבי תל אביב וערן זהבי הם לא היו מוכנים לשמוע כלום על נושא והראה שהם עדיין לא בוגרים מספיק.
&nbsp
ב. שנים שהקופים והקהל של חיפה בפרט עובד קשה מאוד ואף פעם לא מקבל קרדיט. דווקא אחרי כל אותם שנים שסוף סוף, ובצדק, מקבלים פקגון וקרדיט הם שוב בועטים בדלי...
&nbsp
&nbsp

Benedictus3

New member
אני חושב שהייתה שם אי הבנה

להערכתי הם חשבו שמדובר ב"מחאת זהבי" השערורייתית, ולכן שרקו בוז. הדברים שצ'יזיק קרא היו במקום ולעניין, והתייחסו אל האלימות באופן כללי ולא אל המקרה הספציפי שאותו ניסו לשווק יחצנ"י השחקן והקבוצה שלו, בשיתוף כמה נפשות תאומות ממועדונים אחרים.
ובאשר לשנאה למכבי תל-אביב... חלילה מלקרוא לאלימות, אבל שנאה בין שני מועדוני ספורט היא דבר נפוץ בעולם ולפחות עבורי כבוד גדול לתעב מועדון כמו מכבי תל-אביב, על כל מה שהוא מסמן כבר כמה עשורים. אני גם חושב שאוהד אמתי של מכבי חיפה לא צריך לחוש שום דבר חיובי כלפי המועדון הזה, ועליו לקוות ולייחל לכך שבמהרה בימינו נחזור למסלול ההצלחות, ונמשיך במסלול שישאיר את הצהבת הזיהומית מאחור.

Cade Foster

New member
כשמשווקים ככה את האירוע, אין מה להתפלא שאלו התוצאות

כשחיפשתי בגוגל, כל האתרים כינו את זה "דקה כאות הזדהות עם ערן זהבי" או "דקת תמיכה בזהבי". בספורט5 הגדילו לעשות ופרסמו סרטונים שלו מגיל 11 "אני חולם לשחק כמו יוסי בניון" תוך כדי שהוא מזיל דמעה. הלו מה זה פה? אנחנו נמצאים בצפון קוריאה ולא ידעתי? אני לא חושב שערן זהבי אשם במה שקרה בבלומפילד לפני שבוע ואם זה היה תלוי בי היו מבטלים לו את הכרטיס האדום - אבל למה לעזאזל אני צריך לתמוך בו? תמיכה שיקבל מאשתו והחברים שלו לקבוצה. הוא לא קדוש מעונה והוא לא ילד מסכן שצריך צומי.
&nbsp
אני לא מצדיק את הקופים אבל אני גם לא שופט אותם לרעה על זה. אם היו משווקים את הדקה הזאת בשם אחר ולא דוחפים את זהבי לתוך החריצים שלנו בכל הזדמנות אני בטוח שהם היו מגיבים אחרת.

חבל אולי שמכבי חיפה לא יצאה

בהודעה רשמית לפני המשחק שתבהיראת העניין. לי בכל אופן נורא צרם כל הקטע..

tapuzoed

New member
אחרי שנה בלאומית הקהל הירוק ( = הקופים הפסיכופטים) ירגעו..

אולי אין מנוס כש"ראש קבוצת אוהדים נפגש עם המאמן" כנראה באמת צריך לקצץ קצת זנבות
אחרי שנה בלאומית אולי וסילי והבבונים הירוקים שלו ירגעו קצת

למעלה