דיון הזוי במיוחד...

Digi Lista

New member
דיון הזוי במיוחד...

בוקר טוב(עזבו שהתעוררתי בשש...)עלה לי רעיון במהלך הלילה(אם אתם מתעקשים אז בסביבות שלוש וחצי לפנות בוקר)בואו ניקח דמויות מדיג'ימון ונשווה אותן לדמויות מ'הקומדי סטור' למשל נער משקפת יהיה ז'וזו חלסטרה(זאת סתם דוגמא מפגרת),אני יודעת שזה רעיון מוזר וחלק בכלל א ראו הקומדי סטור אבל במילא אין לנו יותר מידיי דברים לדון עליהם כשנגמרה הסדרה...
אני אשמח שתשתפו פעולה(ולא להפוך את זה לאוף או לקרמבו!)

Ray girl

New member
חחחחחחחחחחחח XD

אני חולהההה על הקומדיסטור, אבל חוץ מג'וג'ו וניסים אני לא זוכרת אף אחד ;_; אה כן ואת זה הכרחי, ואת כלנית ורקפת, ואת ג'ודי, והילד המפגר הזה שההורים שלו אף פעם לא בבית X_X

Goggle Girl

New member
הם... שאלה פילוסופית עמוקה ../images/Emo3.gif

טאקאטו? ז'וז'ו חלסטרה? מעניין XD אני יכולה לראות את ג'ונפי בא להתארח אצל ז'ק עם איזו המצאה מטורללת ולא קשורה איזומי יכולה להיות מעין ז'וז'ו חלסטרה נשי. ולהביא למ.כוערת כאפה או משהו קואיצ'י יכול להיות זה ששכחו אותו בבית ("אבא עבר דירה עם אחי! עזרו לי למצוא אותם!") אבל במהרה טומוקי יחליף אותו כי הוא החליט לצאת למסע להשתלט על האולפנים תחת השפעה של סוכן מרושע ^.^; רשת מסעדות הראמן של דאיסקה תופיע בפינה של ג'ודי לוץ כמתחרה בסטארבאקס קן הבלש יחליף את השוטר הזה שתמיד רואים אותו, ווורמון יעזור לו עם התחפושות הסוואה מאט יפתח פינת בישול! D: וקוג'י יהיה זה שירביץ להם ויגרור אותם חזרה למציאות ^.^;

Digi Lista

New member
ומה עם ילד היום הולדת?...

"אתמול היה לי יום הולדת ושוב הייתי חולה..." אני משבצת את דיוויס לתפקיד הזה
ומה עם "יש לי יש לי"?וניסים בוסקילה?...

Goggle Girl

New member
יש לי יש לי? הם...

ג'ונפי מתאים לתפקיד, בתקופה בה הוא מנסה ממש להרשים את איזומי... ואז באמת גם דאיסקה מתאים לתפקיד בתקופת האובססיה שלו לקארי. "אתמול היה לי יומולדת ושוב הייתי חולה" מתאים לקודי או טומוקי (כמעט שוב כתבתי קוג'י X_X), יותר טומוקי כי הוא בכיין כזה ואף אחד לא אוהב כשהוא מופיע

OFIRB9

New member
יאפ!

כאן ג'ודי לוץ אראוהונב קרפין סממה וינצו.... זה היה מהתוכנית מפורים כל מה שאני זוכרת מהשם אה... שלום שמי חם זה הוא בני יפת אני שר כולם אומרים לי "יפת!" שערות באף בצבע "זפת!" בגינה שלי צומחת "לפת!" יפת וחם! אני חבר שלו אני מכיר אותו קוראים לי חמי חמי חמי חמי חם אני שומר עליו הוא מוזר כזה אפילו שהוא קם לשמור על ילד עם שערות באף וכיפה זה מה שיש שלא יפול עליי שלא יפול על עצמו שלא יגמר לי שלא יגמר לעולםםםםםםם איך היה? גם זה דמות שחכתי מה שמו אני חושבת ששון אבל הוא תמיד אומר איך היה ו"אלוהים עבודה?" ומי עוד אני זוכרת שניה.... אז את חם ויפת הייתי משווה ל...פחחח רק תחשבו על זה שזאאאייייף מיובשששש לקנטה וקזו את ג'ודי ניר מוזס שלום הייתי משווה לזואי שתייהן בלונדיניות אבל אולי דווקא לסורה או מימי לא יודעת למה פשוט ככה ואת האידיוט השלישי לדייוויס, או לג'ייפי שהוא באמת טיפש

למעלה