נאמ אני כבר במצברוח חפירתי
(לא קשת, אני לא מאיימת או משהו, תרחיקי ממני את הסכין הזה!!) הכרתי את הלהקה לפני למעלה משנה ועד אז לא הכרתי את ההארטאגרם. לא נראה לי שראיתי אותו עד אז כי הסביבה שלי היא לא HIMית
, ואם ראיתי אותו אז בטח חשבתי שזה משהו שקשור לאהבת ישראל (די נו, זה הגיוני
). אז בגלל שאני לא רואה הארטאגרמים סביבי, אני אענה בכללי על סמלים של להקות. כשאני רואה סמל אז אני מניחה שאותו אדם אוהב את הלהקה שאותו סמל מסמל. כשאתה אומר ממוסחר אז אני מניחה שאתה מתכוון שההארטאגרם נמצא על אנשים שלא אוהבים את HIM ולא מכירים את משמעות הסמל וזה סתם נראה להם יפה, או אנשים שלא אוהבים את HIM אבל יודעים מה הוא מסמל. אנשים שעונדים סמל שהם לא מבינים מה המשמעות שלו נתפסים בעיניי כסוג של קורבנות אופנה וזה חבל. אנשים שהולכים עם Ankh וחושבים שהם מגניבים זה חבל. וול, את הסוג הזה אני ממש לא אוהבת. הסוג השני, אלה שלא אוהבים את הלהקה אבל מתחברים למשמעות של הסמל. טוב, זה נראה לי מטומטם, אפילו שהם כן יודעים מה זה מסמל. זה מוזר שהם לא אוהבים את הלהקה שמאחורי הסמל, כי בסה"כ הליריקה שלה די זהה למשמעות של הסמל. אם נחזור להארטאגרם בפרט, הסמל הזה הפך לדי עצמאי, רואים אותו בכל מיני מקומות באינטרנט (כי במציאות שלי אין הארטאגרמים
) שאינם קשורים ללהקה ושוב, זה ממש חבל ולא אמיתי. לפי מה שאתם מספרים וילה הוא זה שהמציא את הסמל באיזה לילה של שכרות(
) ועל כן המשמעות שייכת לו וללהקה שלו, אפילו שזה סמל די הגיוני בלי קשר (מגן דוד ולב) ולכן יש סיכוי שיאמצו את הסמל לצרכים אחרים (הסברה של ישראל
). לסיכום, לסמל הזה יש כמה משמעויות, מלבד המשמעות שווילה המציא. אני מעדיפה להסתמך על המשמעות שלו מכיוון שהוא נראה לי בין הראשונים שהביאו את הדבר הזה לתודעה של העולם, וגם בגלל שאני אוהבת את HIM.
בנוגע לאנשים שעונדים את הסמל ולא מחוברים ללהקה - נראה לי חבל, זו סתם פוזריות. טוב ממ, אני הולכת לאכול, אם יהיו לי עוד שטויות להוסיף אח"כ -
.