דיון-ההארטוגרם

Blade Of Fire

New member
דיון-ההארטוגרם

אז מה אתם חושבים שזה באמת מסמל?
סתם סתם נו... אני לא מצחיק ואני יודע את זה
הדיון הוא כזה-עד כמה אתם חושבים שההארטוגרם ממוסחר? עד כמה הוא הפך לנחלת הכלל? האם באמת כל האטוגרם זה כדי להראות אהבה לHIM או שההאטוגרם יותר מוכר מHIM? האם זה מפריע לכם? לכו על זה:)

Shexy Peanut

New member
ההארטוגרם יותר מוכר מהים..

אני למשל קודם הכרתי אותו ורק אח"כ את HIM וזה מציק.. כי אח"כ רואים את הילארי דאף מסתובבת עם מגבי מיצי ורודות, מכנסון קצרצר, וחולצה של HIM.. שמצוייר בה ההארטוגרם

milkshakit

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo189.gif

אחלה דיון. הממ אני גם חושבת שהוא יותר מוכר מ-HIM, במיוחד בגלל באם והתוכנית שלו (כולם ראו את הסמל, נדלקו עליו מרוב שהוא ממש יפה
וחשבו שזה של באם) הסמל הוא כבר סמל בזכות עצמו, בלי קשר לHIM. לדעתי זה קצת מפריע, בכל זאת וילה המציא אותו ו-HIM צריכים להיות יותר מוכרים, אבל ככה זה ואין מה לעשות. ההארטגרם ממוסחר מאווווווד, יש שרשראות, ארנקים, עגילים(ללשון, לאוזניים, לאף וכו'). יש גם תיקים וחולצות. אבל לדעתי זה יפה ככה שלא ממש מפריע
אני רוצה לעשות קעקוע שלו כדי לסמל את אהבתי הרבה ל-HIM, וגם בגלל שזה יפה. אבל יותר בגלל HIM

milkshakit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif

עכשיו הוא הפסיק לתקוף אותי ועבר אלייך חח

Fable Of Dreams

New member
המ...

גם אני חושבת שההארטגרם מוכר יותר מ HIM למרות שאני אישית קודם הכרתי את HIM ורק אחרי זה את הסמל. ההארטגרם הפך לממוסחר מאוד. למשל יש אנשים שמכירים את הסמל אבל לא יודעים שחוץ ממה שהוא מסמל עומדת מאוחריו להקה. העובדה שהוא ממוסחר גם מפריעה לי וגם לא. מצד אחד לא מפריע שיש כל מיני תיקים\עגילים וכו' עם הסמל, זה אפילו נחמד. ומצד שני מפריע כי המון אנשים כמו שכבר אמרתי מקודם לא מודעים לעובדה שזה סמל של להקה מסויימת ולא מודעים לכך שווילה המציא אותו ולא באם. ובקיצור בלבלתי פה במוח לכולם ^_^

little WhiSper

New member
חברה שלי ראתה את הסמל וחשבה

שזה 'אהבת ישראל'. יעני זה מגן דוד ולב.
לוידעת בקטע של נחלת הכלל והכל.. קודם כל זה לא מפריע לי, או שבעצם קצת.. כאילו, שאנשים יכירו אותו סבבה והכל, אבל שידעו שזה של הים, יעני שיקשרו.. שלא יחשבו שההארטגרם בא לבד. חוצמזה שיהיה לבריאות.

נאמ אני כבר במצברוח חפירתי

(לא קשת, אני לא מאיימת או משהו, תרחיקי ממני את הסכין הזה!!) הכרתי את הלהקה לפני למעלה משנה ועד אז לא הכרתי את ההארטאגרם. לא נראה לי שראיתי אותו עד אז כי הסביבה שלי היא לא HIMית
, ואם ראיתי אותו אז בטח חשבתי שזה משהו שקשור לאהבת ישראל (די נו, זה הגיוני
). אז בגלל שאני לא רואה הארטאגרמים סביבי, אני אענה בכללי על סמלים של להקות. כשאני רואה סמל אז אני מניחה שאותו אדם אוהב את הלהקה שאותו סמל מסמל. כשאתה אומר ממוסחר אז אני מניחה שאתה מתכוון שההארטאגרם נמצא על אנשים שלא אוהבים את HIM ולא מכירים את משמעות הסמל וזה סתם נראה להם יפה, או אנשים שלא אוהבים את HIM אבל יודעים מה הוא מסמל. אנשים שעונדים סמל שהם לא מבינים מה המשמעות שלו נתפסים בעיניי כסוג של קורבנות אופנה וזה חבל. אנשים שהולכים עם Ankh וחושבים שהם מגניבים זה חבל. וול, את הסוג הזה אני ממש לא אוהבת. הסוג השני, אלה שלא אוהבים את הלהקה אבל מתחברים למשמעות של הסמל. טוב, זה נראה לי מטומטם, אפילו שהם כן יודעים מה זה מסמל. זה מוזר שהם לא אוהבים את הלהקה שמאחורי הסמל, כי בסה"כ הליריקה שלה די זהה למשמעות של הסמל. אם נחזור להארטאגרם בפרט, הסמל הזה הפך לדי עצמאי, רואים אותו בכל מיני מקומות באינטרנט (כי במציאות שלי אין הארטאגרמים
) שאינם קשורים ללהקה ושוב, זה ממש חבל ולא אמיתי. לפי מה שאתם מספרים וילה הוא זה שהמציא את הסמל באיזה לילה של שכרות(
) ועל כן המשמעות שייכת לו וללהקה שלו, אפילו שזה סמל די הגיוני בלי קשר (מגן דוד ולב) ולכן יש סיכוי שיאמצו את הסמל לצרכים אחרים (הסברה של ישראל
). לסיכום, לסמל הזה יש כמה משמעויות, מלבד המשמעות שווילה המציא. אני מעדיפה להסתמך על המשמעות שלו מכיוון שהוא נראה לי בין הראשונים שהביאו את הדבר הזה לתודעה של העולם, וגם בגלל שאני אוהבת את HIM.
בנוגע לאנשים שעונדים את הסמל ולא מחוברים ללהקה - נראה לי חבל, זו סתם פוזריות. טוב ממ, אני הולכת לאכול, אם יהיו לי עוד שטויות להוסיף אח"כ -
.

little WhiSper

New member
אז ככה...

חחח חברה שלי לא ידעה ת'משמעות, ציירתי את זה על איזה שולחן היא קלטה וזה הדבר הראשון שעלה לה בראש [בני עקיבא כזאת]... ואני לא מסכימה איתך במשהו, אני חושבת שזה לא נורא אם מישהו שלא אוהב ת'להקה יענוד את הסמל, אמנם זה יהיה די מוזר, אבל זה סמל. זה לא שאני אלך עם חולצה של שרית חדד [סתם תקעתי] כשאני לא אוהבת אותה. זה סמל וסמל אומר משמעות. אם הם מתחברים למה שהסמל אומר אז סבבה... אבל אני מדגישה- זה יהיה מוזר. חח זהו. חפרת טוב

inbal287

New member
אחלה דיון../images/Emo127.gif

לדעתי צריך לעשות הפרדה בין הלהקה והמוזיקה שלה לבין הסמל. כי לדעתי יש אפשרות לאהוב את הסמל בלי לאהוב את המוזיקה של הלהקה מכיוון שהוא סמל שעומד בפני עצמו עם משמעות ייחודית משלו. במידה ואתה מאזין גם למוזיקה של הלהקה אז הסמל רק מוסיף כי הוא מתחבר לתכנים שעליהם וילה כותב. נכון שלפעמים זה מפריע לי שאנשים לובשים כלמיני דברים עם הסמל ובכלל לא מודעים לעובדה שזה מסמל להקה מסויימת, אבל בכללי לא אכפת לי [כמובן שזה תלוי באיזה צורה הם מציגים את עצמם. כאילו, אם הם עושים את זה כי זה "מאאאאאאאאגניבבב!!! ושולתתת!!!1111" או כי הם יודעים את משמעות הסמל/יש לו משמעות אישית בעיניהם והם פשוט רוצים להביע את זה ע"י הליכה עם חפצים שיש עליהם את הסמל]. אני לא חושבת שזה מה שהופך את הלהקה לממוסחרת [ואני באופן כללי לא רואה את הלהקה כממוסחרת אבל זה שייך לדיון אחר]. מי שמעוניין ללכת עם הסמל, שיהיה לו בכיף. מי שמוסיף על זה וגם שומע את הלהקה - עוד יותר טוב.

Blade Of Fire

New member
מה שמוביל אותי לשאלה אחרת

(גם בעקבות התגובות שלכם) הייתם רוצים שHIM יהיו יותר מוכרים? אני לא מדבר עם מסחור... פשוט-שיותר אנשים יאהבו אותם. אני אתן דוגמא משלי-הייתה לי תקופה שהייתי מטורף כלפי היהודים (אי בשלהי כיתה יא') וכל פעם ששמעתי מישהו שידעתי שהמוזיקה לא ממש מדברת אליו (נו.. שהוא לא "פריק") היה לי מן צריבה בלב כי זה קטע של-אוקיי... אז המוזיקה מדברת ליותר אנשים וזה טוב כי אנשים צריכים להבין את הליריקה של היהודים, אז היופי שבשירים... אבל מצד שני-לא רוצה שעוד אנשים יכירו אותם.. הם הלהקה "שלי"... להקה שאני אוהב ואם עוד אנשים יאהבו אותם אני אאבד ייחודיות... דעתכם?

milkshakit

New member
קראת את מחשבותיי ../images/Emo45.gif../images/Emo189.gif

דעתי האישית - מאוד הייתי רוצה שיותר אנשים יכירו אותם. זה מעצבן כשאני אומרת לאנשים שאני אוהבת את HIM אז אוטומטית הם אומרים "את מי?".. זה כבר צפוי
ומצד שני, בדיוק כמו שאמרת, אני מרגישה שאני לא רוצה שעד כדי כך הרבה אנשים יאהבו אותם.

inbal287

New member
אני פשוט מייחצנת את הלהקה,

ממש אבל. ורוב הפעמים אני מצליחה להוסיף להם עוד מאזינים, וזה נחמד ועושה לי טוב על הלב. כי זה קטע של "הנה, עוד אנשים מעריכים את המוזיקה ומתחברים אליה"... והאמת שגם לא יזיז לי אם כל העולם יאהב אותם, כל עוד הם עושים את זה מהמניעים הנכונים. וכמובן כל עוד הלהקה לא תשנה את הגישה שלה בגלל כסף [לא בגלל דברים אחרים, כי אז זה פשוט לא מסחור אלא רצון אישי של האמן להתפתח].

Shexy Peanut

New member
מכימה איתך...

אותו דבר קורא לי עם NIRVANA אבל באופן טיפה שונה.. אנשים שבאמת מתחברים..(למרות שטיפה קשה להתחבר למילים של נירוונה אבל אם מסתכלים עמוק ...) ולא עושים מזה עיניין של.. "אני שומע נירוונה יאאאא אני כזה מאאאגניב" אז אין לי בעייה איתם.. כי הם אוהבים אותה.. ולא מפרשסמים את זה כדי להיות מאאגניבים... למרות שעדיין טיפה קשה לי כי אני מייחסת אותה כמו שאמרת הלהקה "שלי" בכל מקרה.. אם זה בא מתוך התחברות.. ומתוך הבנה אז אוקי.. אבל לא מתוך שטויות..

under the rose

New member
גם אצלי זה ממש ככה

אבל כשבכל זאת ניסיתי להכיר אותם לחברות אז הן מאד נבהלו מהתמונות ואת השירים הם בכלל לא רצו לשמוע שזה די מוזר -אני לא יודעת ממש איך להסביר את זה אבל- לא אמרתי שחייבים לאהוב אותם או לשמוע את השירים שלהם אבל גם לא צריך להגיב ככה- קצת מוגזם. אהה וגם יש לי חברה שניסתה להרגיע את החברה שנבהלה אז היא אמרה לה "דווקא האנשים האלה הם הכי נורמליים והם מדברים על נושאים יותר הגיוניים"- מה שעוד יותר עורר פחד בין חברותיי ובקשר לסמל- שמעתי כל מיני השערות: יש חברות שחשבו שזה "מגן דוד עם לב" והיו שחשבו שזה "משהו שקשור בשטן".

DanaValo

New member
הארטגרם+העצומה :] ../images/Emo194.gif

אני הכרתי קודם את HIM ורק אח"כ את הסמל ואת באם. אני אוהבת את הסמל ומתחברת מאוד [!] למה שהוא אומר וכמובן לליריקה של HIM. ממש מציק לי שבאם הפך את זה לסמל שלו :| קניתי את התליון וילד מהכיתה של ניגש אליי "יואו יש לך את התליון של באם!" ואני כזה "זה של HIM" הוא:"מי?!" בסוף עוד יישכחו שווילה המציא אותו :| גם לפני כמה זמן פגשתי ילד ממש חמוד ונחמד שענד את הסמל ושאלתי אותו אם הוא אוהב את HIM והוא ענה לי שהוא לא יודע על מי אני מדברת ,מסתבר שהסמל סתם נראה לו יפה ולכן הוא קנה אותו, ממש טיפשי. זה מטומטם לענוד סמל ולא לדעת מה הפירוש שלו, למשל [וואו כמה דוגמאות!] יש לי ילדה בכתה שהיא ממש "וואנאבי-פריקית" ולכן היא שמה לק שחור, שומעת מטאל ידה ידה..והיא עונדת את סמל החיים, יום אחד שאלו אותה אם היא יודעת מה משמעותו והיא ענתה שהיא עונדת את זה כי זה מה שפריקים צריכים לענוד כאילו WTF?!?!?! יש לי שאלה, נכון תמיד שמציירים את ההארטגרם [טוב נו לא תמיד..] מציירים לפעמים עיגול מסביב? פירוש העיגול הוא מעגל החיים או שזו סתם המצאה שלי? ^_^ אה ואתם לא מכירים אותי כי אני ותפוז לא ממש חברים טובים :] אני לא מסתדרת עם האתר הזה כ"כ, אבל אני קוראת פה המון ולא מגיבה :] ותגידו בקשר לעצומה- שמתם לב שהדף כבר לא זמין?! זה משום שהיו כ"כ הרבה חותמים והייתה מעמסה על האתר? :| אווהבבתת33> וסורי על זיוני השכל הרבים, דנה

milkshakit

New member
דנה ../images/Emo140.gif../images/Emo189.gif

לא ענית לי עד עכשיו על המסר
והממ זה באמת עצוב הדוגמאות שהבאת
והעצומה באמת לא הייתה זמינה, נבהלתי חח.. אבל עכשיו זה הסתדר.

למעלה