דיון דחוף ונמרץ

דיון דחוף ונמרץ

יום חמישי 7 בערב אשתי היקרה יוצאת לסבב קניות.. אני נשארתי בבית לשמור על הטף... שעתיים תמו חלפו והגברת חוזרת עמוסה בשקיות .. מתברר שהבחורה קנתה לעצמה עליונית שבתית במחיר 180 שקל... טרם התאוששתי מההלם וכבר היא מול המראה מודדת את הרכישה החדשה.. מה אומר ומה אדבר איזה תופרת תורכית השתגעה ותפרה איזה יצירה מוזרה שהגיעה אכשהו לחנות. ואשת החיל קנתה אתזה. בקיצור הייתי מאוכזב.. עכשיו מצד אחד אתה צריך לקום ולומר את האמת... זה לא מתאים ... מצד שני יש כלל ברזל שלא מעירים לאשה על בגדים. . במיוחד אחרי שהכסף כבר יצא מארנקך.. אז מה?

תסביר לה שלהבא..

מכיוון שהיא נשואה והיא כבר לא לבדה.. היא צריכה לחלוק עם בן זוגה את ההוצאות הכספיות, וזה לאו דווקא רק על בגדים שהיא קונה. כל קניה אמורה להיות בסיכום של השניים. לפי דעתי. כמה היא כבר הוציאה? רק את העליונית ב180?

לא הכסף זה השיקול פה

האם להיות בעל מפרגן ולתמוך בה ללבוש למרות שלא אהבתי או להגיד את האמת

Womanizer99

New member
לעולם אבל לעולם אל תעיר לאשתך לגבי מה שהיא קו

נה תן לה בפירגון ותגיד לעצמך וואלה זה הניסיון שלי מהשמיים.. תאהב את הקטע שהיא משקיעה בעצמה(בשבילך!) תאהב את החיובי שבדבר שהיא רוצה להיראות בצורה הטובה ביותר ואכפת לה מכך. שיהיה המון בהצלחה

Womanizer99

New member
לא מה פתאום?

היא אהבה את זה. אתה אסור לך לדבר. עצתי אליך בנושא המחיר אם זה כ"כ מעיק: כשאתם במצב רוח טוב שב ותדבר איתה אבל בצורה הבאה: חשבתי על רעיון ואני רוצה לשתף אותך...תגידי מה דעתך...אני חושב שבחודש הבא לא אני ולא את נקנה בגדים חדשים בכלל ואת הכסף נשמור לבגדים רק לילדים (אם אין ילדים אז לחיסכון לילדים שיהיו). חשוב שתציין שגם אתה לא תקנה כלום כדי לא לתת לה הרגשה מוטעית. בהצלחה שוב!

חחח זה השיקול?

אם להגיד לה שזה יפה למרות שזה לא? לפי דעתי, גברים פחות מבינים באופנת נשים אז לכן, אין לך דעה פה כל כך.. אלא אם כן זה ממש נראה סבתאי להפליא
בת כמה אשתך?

היא בת 26

זה נראה כמו פירמידה שרק הראש והידים יוצאים זה מאבד את הגיזרה הנשית. זה עודף בד שלא מונח על הגופ. אגב הגברים הם אלו שמבינים באופנת נשים. הלוא הנשים מתלבשות עבור הגברים. לא?

אני,

בדעה לפרגן... שבוע שעבר קניתי ג`קט מזארה, והייתי בטוחה שבעלי יחמיא לי עליו, אבל הוא מדאאאאיייי דוגרי שגרם לי להחזיר אותו לשקית, וכנראה אתן אותו לאחותי........ אז תסיק מה עדיף לך..

כנסי לנעלים של בעלך

אשתו חוזרת עם זקט שהוא לא אוהב.. מה היית עושה במקומו?

נכנסתי..

לפני חודשיים בערך, הוא קנה עניבה מכוערת! פשוט מכוערת.. כשהוא שם אותה אמרתי לו תיתחדש יפה, ולא עשיתי רעש (כדי שלא יאכל סרטים שהיא באמת יפה) אחרי שבועיים קניתי לו עניבה יפיפיה שהוא התלהב ככ שאמר שמה שקנה מכוערת לידה.. ‎;)‎ ובזה התפתרתי מהעניבה המכוערת.. יש דרכים אחרות, לא חייב להוריד את המורל... יומטוב

danravia

New member
../images/Emo45.gif

אבל אנחנו הגברים לפעמים סתומים, ממש סתומים !

למעלה