דיון בקשר לסדרות!!!

דיון בקשר לסדרות!!!

הדיון הזה עלה לי בעקבות ההודעה על הסידרה שלתיאל וערכיה... אז קודם כל.. גם אני מאודדדד נהנתי מהסדרה!!! אבל היא הייתה לדעתי יותר מידי טראגית בתור סדרה לילדים.. כבר בפרק הראשון כל המשפחה שלו נהרגת... ואנשים.. בכל זאת כמה פעמים אפשר להכניס בן אדם לכלא??? (אצל שלתי זה קרה לפחות 4 פעמים שאני זוכרת!! ואם לא יותר!!!) אומנם הסדרה בהחלט טובה ומהנה!!!! ויפה שהם מכניסים את המציאות, וערכים לסדרה... אבל היו צריכים לעשות אותה יפה יותר... ועובדה שיש המון סדרותת מצליחות!!! כמו המומינים, הדרדסים, גוליבר, פיטר פן, הקוסם מארץ עוץ, הקלברי פין ועוד רבים... שלא היו מהנים פחות.. ושילבו מתח בעלילה.. אך לא כל כך טראגי.. כמה כבר דברים רעים יכולים לקרות לבן אדם במהלך חייו??? (ובמיוחד לשלתי שהיה מישהו ישר והגון!!!) אשמח לקבל תגובות :)

גם מרקו זה טראגי

איך ילד בין 9 עובר מאיטליה עד לארגנטינה זה מוגזם בטרוף יותר קשה לי להגיע מחולון לתל אביב והוא חוצה יבשות

שאלתיאל זה טראגי?

יש בזה קטעים קצת עצובים ורציניים לפעמים, אבל אי אפשר לקרא לזה טראגי... מרקו יותר טראגי מזה... ו..והסוף של נילס ;_;

ll191

New member
שאלה על שלתי

שאלתי עוד קודם אבל אף אחד לא התייחס... יודעים אולי מה השם הלועזי של הסדרה? איפה אני יכול למצוא עוד תמונות של הסדרה חוץ מהגלריה של הפורום? תודה!

ט ו ט

New member
אמממ תגובה

נילס לא היה הכי עצוב אם כי מרגש ומרקו בכלל מרגש וכייפי כל פעם מחדש שלתי היה מפחיד טיפה המומינים רוב הפרקים מלבבים ביותר הישנים במיוחד פיטר פן מה שיש בפוקס קידס מקסים מתה על זה הקלאברי דיבוב מקסים חבל שהי לא מעורכת כל כך וגוליבר השי ר נחמד עליזה של פעם חמודי ורק אני הייתי מטורפת על מרינה בת היפה הרוסיה ואלווין וניראה לכם שיחזירו את הלו ספנסר ואת צעירי בוורלי הילס ולסיסי יש שיר מדהים אבל מה הקשר בין סיסי לאליזבת

למעלה