דיון אינטימי.

דיון אינטימי.

באחד ממקומות העבודה הקודמים שלי - בית משפט אם אתם מתעקשים לדעת - היינו יושבות כל הבנות בהפסקות שבין הדיונים ומדברות, מרכלות, דנות. פעם אחת נסובה השיחה בנושא שאותי מאוד ענין. האם אתן הנשים - מתגלחות, מסדרות גבות, מפליצות, עושות גרעפסים, מורחות מסכה וכדומה ליד הגברים שלכן ? אני לא מכוונת לזוגיות בראשית דרכה אלא לזוגיות ממשית וותיקה. היינו עשר בנות בדיון הנ"ל ולמעט חברה אחת ואנוכי כולן טענו בתוקף רב שלא !!! הגברים שלהן חושבים שהן נולדו עם גבות מסודרות, פנים חלקים, גוף חף משערות והן לעולם לא מוציאות מגופן רעשים וריחות שאינם מבית היוצר של שאנל. אז מה דעתכם ? אתן הנשים.... האם אתן חולקות עם בני הזוג שלכן את שגרת הטיפוח שלכן? ואתם הגברים..... מה אתם חושבים על הנשים בנושא הנדון? האם האישה שלכם משתפת אתכם? האם אתם רואים, חווים, מייעצים? מה התגובה שלכם לכך? הילה - תוהה.

אוקיי אז ככה ...../images/Emo54.gif

אני לא מאמינה בשיתוף יתר של הגברים בנסיבות האנטימיות של החיים .. יש צורך לדעתי לשמור לעצמנו כמה דברם שאולי סבופו של היום הם יחשבו כי נולדנו ככה נטולות כל שיער אבל בכ"ז מושכות..וזה חלק מלהיות אשה בעיניי..הוא לא חייב להיות שותף לדברים אלו , אבל בפרוש להנות מהם. וז ה נכון בעיני ביום הראשון שנפגשים וגם אחרי כמה שנים יחד ..אני מקפידה כמו שאקפיד שאהיה מושכת בעיניו כול שאוכל , הגיינית וכו´ - הרגלים של להיות אשה שלא צריכים לטעמי להשתנות בשל מימד הזמן..(אם כי כל הגברים אוהבים בסוף את הפינוק של לעשות מסכה לעצמם ומסביב..תלוי איך מציגים את זה) לגבי גרפצים ושאר דמינן ..אני לא מצפה שהוא יעשה זאת בנכחותי וההיפך בוודאי נכון..עם זאת , כולנו בני אדם , ולפעמים כמו שכתבו בספר של ביתי "בורח"- אבל לא כהרגל ואפרופו , לגבי הורדת השיערות ממקומות אינטימיים , יש הרבה גברים שמוצאים את ה"מלאכה" הזו מאד מענגת ומוסיפת ענין ...(אבל ביננו ..ככה בלי שישמעו ...אמאלה...זה מפחיד

ומה אצלי ?

הכי פתוח שרק אפשר. הכל מכל למעט כל מיני רעשים וריחות גופניים..... זה רק בשבילי ולא בשביל אף אחד אחר :) אני מסדרת גבות לידו ואח"כ הוא בודק. הוא ההשתקפות שלי. מסכות ופילינג אנחנו עושים ביחד - כן כן גם לו אני עושה. כי כך צריך וכך נאה.... אפילו לאבא שלי הייתי עושה פילינג :) ובעצם למה לא? הרי הוא מתגלח ליידי.... אני לא חושבת שמהיום שהוא נולד הוא עם פנים חלקים. ולגבי הורדת שיערות ממקומות אינטימיים אגלה לך בסוד - זה לא מפחיד :) אני לא חושבת שאני מסוגלת לתת לו לעזור לי בכך אבל אגלה לך עוד סוד? הוא מאוד נהנה לצפות במלאכה הזו :))

Amir33

New member
ממש ממש

כמו אצלנו. מה אתם חושבות שאנחנו הגברים לא יודעים אם נולדתן עם גבות דולצ´ין או רגליים שעירות אנחנו יודעים אפילו קצת יותר מזה.. ולגבי כל השאר כמובן שהגינה היא דבר.

טשטושה

New member
על הנשיות....על הגבריות ומה שביניהם

בהשקפת העולם שלי יש צורך לכל אחד בנישה הפרטית שלו עם עצמו... הטיפוח הנשי - כמוהו כ"כסוי טפחיים וחשיפת טפח" ובכוונה כך ולא אחרת... נאה בעייני יותר רגל מבצבצת מזו החשופה לגמרי... ובאותה חשיבה, נאה בעייני הטיפוח האישי שלי - עם עצמי... לא אחביא מהאיש שאיתי את שאני עושה - נהפוך הוא, אומר אך לא אשתף ויזואלית... אקח את הזמן לעצמי כדי לעשות את הדברים בכייף מלבד זאת יש גם ערך מוסף לכך שהאיש שלי יודעת שאני מטפחת את עצמי !!! כל שאר הוצאת המיותרים בגופנו ------> טבעיים לחלוטין בעייני... מצחיק משעשע לפעמים מביך אבל זה ה יש !!!! טש

dovk

New member
ה כל!

אנחנו חולקים הכל. נכון שמבמט ראשון הייתי מעדיף אישה שלא מפליצה, אבל מה יהיה עלי? אז לקח לי קצת זמן לשכנע אותה שאין בעיה עם זה - ובאמת אין! כנ"ל לגבי הורדת שערות (לא מזמן עזרתי לה לעשות שעווה. לא שזה כיף, אבל אם צריך לעזור אני עוזר). ברגע שמנסים להראות כאילו הכל סטרילי, חיים בשקר, לא? הרי גם מעשה האהבה אינו שיא הסטריליות...

לטעמי זה מאוד אינטימי

אבא שלי היה באופן קבע צובע לאשתו את השיער - על מה ולמה לשלם 300 שקל למספרה שהוא עושה את זה טוב באותה המידה? - וכן היה עושה לה טיפול שבועי של פדיקור. זה היה טקס קבוע ומיוחד של שניהם ובעיני זה היה מקסים, יפהפה ואינטימי עד מאוד.

לולה3

New member
טוב...אז ככה בעבר כן

הייתי מפליצה,עושה גרפסים,האקס שלי היה מורט לי ..וכולי וכולי... נכון להיום אני לא חושבת שאאפשר לבן זוגי לקחת חלק פעיל בטיפוח האישי שלי כי היום אני מאמינה שאישה צריכה לשמור על אסתטיקה תמידית לפחות מול הבן זוג.וכמו כן גרפס ופלוץ..אם אני חוסכת את זה מאנשים זרים אז למה לא מהיקר לי? אני מאמינה בנשיות,אנחנו צריכות לשמור עלייה!

ב../images/Emo82.gifשלי.....

תמיד הקפדתי לא להשמיע רעשים וקולות ממקומות לא נעימים! לגבי השיעור/הטיפוח/והאיפור: האיש שלי מעולם לא ראה אותי שעירה ולא מטופחת! את הקרמים על הפנים, הגילוח והצבע-ושאר טיפול עשרת אלפים הייתי עושה כשלא היה בבית! הוא לעומת זאת-הרגיש מאוד נינוח-לסיים ארוחה בקול תרועה!

הילה יקרה ../images/Emo22.gif

העניין פשוט בנאלי. וזה ממש לא עקרוני אם "אוראלי" או "אנאלי" זה מצב של אין אונים גם למרוט זה לא אסטטי. ומשאיר קצת טעם רע. אך שותף הוא לא סתם פתי. ומכיר את הצורה. אז כשבא לך לשחרר ומייד להסתתר עשי חושבים שנייה בנחת הרי גם לו יש חור בתחת.. רק דבר אחד מובן ראשית כבו את המזגן... כי אחרת ... לא נעים,,, תחנקו שניכם חיים.
אוהב במוזה של רוח שטות

ואני חשבתי שלי יש קשיי הבנה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף !!! רוצה לקחת מקום שני אוהב?

אינטימיות...

אז ככה... בתור אחת שחולקת את חיי עם הגבר שלי כבר הרבה שנים, אני יכולה לומר שאין דבר שאני לא יכולה/עושה לפניו/לידו/בעזרתו... נכון, אני לא אכנס איתו לשירותים כדי להחזיק ולנער לו, בדיוק כמו שהוא לא יכנס איתי בכדי לנגב לי... אבל... אני נכנסת לשירותים כשהוא במקלחת ולהיפך, וכדומה... צחצוח גילוח, גם ביחד וגם לבד אני ממש לא מחביאה. הוא יודע ורואה ועוזר במידת הצורך בדיוק כמו שאני רואה ויודעת ועוזרת אם הוא צריך את עזרתי. ו... קולות? נו... זה אמנם נושא עדין, וכמובן שלא אפליץ לידו בכוונה כדי להרגיש סחבקית, אבל קורה, ואיך אמרה כאן מישהי (סליחה על הסניליות)? לפעמים "בורח". וזה חלק ממני כמו כל השאר. כמו שאני לא מכבה את האור כשנכנסים למיטה, כדי שלא יראה את האיברים הרופסים וסימני המתיחה אני לא מחביאה שום דבר אחר. זה חלק מהזוגיות שלנו, לדעתי לפחות, לדעת לקבל את השני על כל חלקיו, הטובים יותר והטובים פחות... מי שאוהב אוהב את המכלול ומודע לפגמים שצריך לתקן ולכל הדברים הלא נעימים ש"בורחים" לפעמים... אופס... יצא לי מה´זה ארוך... המענה לשאלה...

דיאבלו

New member
בנות לא מפליצות

בנות עושות פוקים חמודים כאלה כמו לבבות באויר בנות לא מסריחות- פשוט הריח שלהן לא לטעמך בנות לא מגלחות- הן נולדות עם גבות כמו של שר בנות לא מחרבנות- הן עושות פיפי ברעש כדי שתדע זאת בנות ...... נוו...... אני יכול להמשיך כך שעות אין לי כוח רק דבר אחד קטןטן בנות הן בנות- כל מה שהן תעשינה, אנחנו עדיין נאהב אותן (טוב שהן לא יודעות את זה עדיין) די.

piter pan

New member
../images/Emo124.gif דיאבלוווווו ..... תמיכה ../images/Emo7.gif

בוא אלי הביתה , אתה מוזמן. בנות לא מפליצות פפחחחחח.................. היית פעם בשעור חצוצרה ? האמן לי - לא תשמע ממני מילה רעה על אישתי ולא על בנותי.
אבל בפטיש זה אנתץ איתך את המיתוס. הן קבלניות משנה של פי גלילות - מרעימות , מנשבות , מרעילות ומסוכנות ממני אלפי מונים (אקונה מטטה - עכשיו אולי הגעלתי אותך , אבל זה לא אני , אלו הן). לא מאמין לא מאמין ועוד פעם לא מאמין לכל אלו שיש להן מערכת ניקוז פנימית ופילטרים. אני מוכן להעמיד זאת לבחינת כלבו טק ובחיי - זה לא אני. אני לא עושה כך בחברה . עכשיו אתם מבינים את המשבר שלי ? את היאוש? את השעות המאוחרות במשרד? (קשת כבר תהרוג אותי על ההודעה הזאת...)

אולי מספיק עם התקפת הגזים הזו????

נפלתם על הראש? מכל ההודעה של רסיסים התלבשתם על הפליצות דווקא?

למעלה