דיון- איה בהופעה.

Nimrod121

New member
דיון- איה בהופעה.

כל מי שנכח בהופעה חזר עם התרשמויות והרבה מאוד סיפורים, חוויות ותמונות ובעיקר התפעלות מהנוכחות של איה על הבמה, מביצועיה וכיוצא בזה. כעת, (זה לא משנה אם הייתם בהופעה אחת או יותר) נדון באיך איה מתפקדת לדעתכם בהופעה. אתם יכולים להתייחס ללבוש, ביצועים, קטעי הדיבור בין כל שיר וגם לחלקים הטכניים- כמו תאורה. תוכלו גם להוסיף איזה שיר אתם הכי אוהבים לראות ולשמוע את איה מבצעת בהופעה. אם תרצו, תוכלו לצרף תמונה של איה מהופעה כלשהי שאותה הכי אהבתם (אתם מוזמנים להסביר גם למה). שאלות בונוס: 1) איזה סגנון הופעה אתם אוהבים יותר- את ההופעה שבה איה מופיעה עם הרכב הלהקה המלא (גיטרה, תופים, בס, קלידים) או את המופע האקוסטי עם הפסנתר, בו איה מופיעה לבדה ומבצעת את שיריה (כשהפלייליסט שונה)? 2) האם אתם נוהגים לשיר עם איה בהופעות? 3) בכמה הופעות הייתם עד כה?

hilali1

New member
כרגע - לפני שאני עונה בהרחבה -

תמונה מטושטשת...
זהו עכשיו אפשר להמשיך...

נו טוב

הייתי עד כה ב5 הופעות( 29.8 זאפה,6.9 קמלוט,9.10 זאפה,6.12 קמלוט, בזאפה 19.12 טאור רקורדס ת"א ב1.12)יום שישי תהיה ההופעה השישית אני לא ארחיב רק אומר שאיה נעלמת מהופעה להופעה מבחינת רזון. מבחינת לבוש כל מה שהיא תלבש זה יפה עליה אבל אם זה יהיה עלי אז זה יראה מגוחך בטוח כמו שלבשה את המכנס דייגים בהופעה אחרי שחזרה מהודו אין הרבה קטעים שהיא חוזרת עליהם מבחינת קישור. תמיד יש משהו חדש ששומעים ואני אוהבת את זה התמונה היא מהופעה בקמלוט ב6.9 והיא מהממת לפי דעתי אני צילמתי במצלמה של חבר של אחותי כן אני נוהגת לשיר עם איה בהופעות אבל בשקט וכמובן שגם מצלמת בשביל הפורום ובשבילי לגבי שיר אני אשמח מאאוד לשמוע את השיר תמונה מטושטשת אך גם את מבט עיניך שעשתה כקאבר(במקור של אחינועם ניני)יש גם את איך קוראים לאהבה שלי של פוליקר שעשתה אותו כקאבר וכמובן את השיר החדש בלי השם פשוט אני אוהבת תמיד לשמוע משהו שהוא לא באלבום..... לגבי השאלה הראשונה אני אוכל לענות רק אחרי יום שישי כי עוד לא הייתי במופע פסנתר שלה מבחינת תאורה זה לא משהו שהשאיר עלי כזה רושם

ady18

Well-known member
אני הייתי בהופעה מלאה אחת+טאור

אז אין לי יותר מדי רשמים רק מהופעה אחת

hilali1

New member
הופעות זה כיף.. ../images/Emo9.gif

טוב תמיד אמרתי שהופעות זה כיף. זה תמיד תמידי יותר טוב מהאלבום. אני זוכרת את איה בהופעה הראשונה ראשונה באפריל בתמונע. היה בזה קסם. היא הייתה קצת ביישנית והרבה התרגשה אבל היה מדהים. ומאז, אני לא זוכרת בכמה הופעות הייתי, מתישהו כבר הפסקתי לספור, בכולופן לדעתי עברתי את העשר הופעות מזמן..
כיף לראות את איה על הבמה. היא כבר נהנית והיא בטוחה בעצמה. והיא מדברת עם הקהל ומצחיקה אותו. והקהל איתה. זה מקסים. וזה כיף גם לשמוע שירים חדשים או ביצועים חדשים לשירים מוכרים. זה הופך כל הופעה לאחרת ומיוחדת. וכמובן שיש את הלהקה והנגנים: אייל, אורי, מאיה, גיא, רן.. (שכחתי מישהו
) הם כבר כל כך ביחד וכיף לראות גם אותם. התאורה היא לא משהו בולט מאוד בהופעה עד לרגע שמצלמים. אה בעצם בהופעה בזאפה היה איזה זרקור שסינוור אותנו קצת. בתמונע היתה תאורה טובה יותר לדעתי. אבל נו מילא. העיקר שהסאונד מעולה
השירים שהכי כיף לשמוע בהופעה: אני חייבת לציין קודם כל את "אתה זורם אצלי בדם. בשמיעה ראשונה באלבם זה היה השיר שהכי פחות התחברתי אליו באלבום. ובהופעה הוא הכי הרשים אותי. איה על הקלידים ומאיה בצ'לו. זה גרם לשיר להישמע אחרת והתאהבתי בו מחדש...
שיר מקסים באמת. עוד שירים שאני אוהבת בהופעה: קליפה, סוף הלילה, נגד הרוח, שא"פ, יונתן שפירא, פגישה..., אה ויש עוד שיר אחד. מקסים יפה יפה
תמונה מטושטשת .... הייתי שמחה להמשיך לשמוע אותו בהופעות
זהו. לגבי תמונות יש מא תמונות יפות. חלק שאחרים צילמו וחלק שאני צילמתי. אני אנסה למצוא איזו אחת או שתיים מיוחדות ולצרף. מה עוד

למעלה