דיוןןןן!!!!

דיוןןןן!!!!../images/Emo124.gif

אוקיי... האם הייתם רוצים להיות בחווה שיוצאת לתחרויות אם זה באינגליש או בווסטרן?? והאם אתם בחווה כזאתי?? אם כן יש לכם סוסים שמסוגלים להתחרות בענף?? ומה הרמה הכי גבוהה שאליה הם יכולים להגיע? אתם חושבים שחווה שיוצאת לתחרויות תתרום לכם יותר לסגנון?? והאם הייתם רוצים להיות חלק מהאנשים שיצאו לתחרויות?? ולמה?? דיון מהנה!! מי שרוצה מוזמן להוסיף שאלות לדיון...

Sweet SuGaR

New member
אוקיי...

החווה שלי יוצאת לתחרויות אינגליש-גם דרסז' וגם קפיצות. אממ בטח שיש, אחרת הם לא היו יוצאים... בעיקרון הפנסיונים יכולים להגיע ל110 ומעלה... הסוסי ביצפר לא יודעת... 90 הם עוברים בכיף לדעתי... אבל רכבתי רק על צ'יקו ככה שאני לא יכולה להגיד... אמממ לא הבנתי את השאלה הזאת... פפפ... ובטח שאני רוצה להיות!!! שנה הבאה אני גם אהיה.... כי זה כיף להתחרות...

תגובה.....

*אצלינו החווה יוצאת לתחרויות דרסז'(השנה לא... אבל בשנים קודמות כן ושנה הבאה עוד פעם יוצאים..!!) *אמממממממ... ברור שיש... הרי אם לא היו סוסים שיכולים להתחרות אז גם הרוכבים לא היו יכולים להתחרות בגלל שלא יהיה להם על מי... *הרמה הכי גבוהה שסוס אצלינו בחווה יכול להגיע זה ד' או ה' נדמה לי... והרמה הכי גבוהה שרוכב יכול להגיע אצלינו זה ד' נראה לי... *תלוי איזה סגנון... אם אני רוצה לרכב דרסז' קלאסי אז לא בגלל שבתחרויות עושים אלמנטים אחרים... אבל אם אני רוצה לרכב דרסז' תחרותי אז ברור כי אז אדע איזה רמה אני באמת עושה ואני אתאמץ כדי להגיע לרמה של רוכבים אחרים שרוכבים יותר טוב ממני... *שנה הבאה אני יוצאת לתחרויות
! אז כן.. אני כן רוצה להיות בין האנשים שיוצאים לתחרויות....!

Shai Felton

New member
אמממ ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

בחווה שלנו יוצאים לתחרויות קפיצות. לרוב הסוסים יש בהחלט יכולת להתחרות... סוסי הבית ספר מתחרים הכי גבוה במטר (כרגע) וזה מספיק לעכשיו.. אבל זה באמת תלוי מי רוכב עליהם וכמה משקיעים... אני רוצה ואני גם חלק מהאנשים שיוצאים...

TauraMan

New member
טוב...../images/Emo20.gif

אנחנו יוצאים לתחרויות קפיצות(עין המפרץ אימפריה שולטת!!!) יש לנו.. טאורה,נפו,קאיה,זאוס,אלמוגי,קליירי, דיזל שנה הבאה ונופר ילדים,. דיזל,נפו וזאוס יכולים לעשות 120, זאוס עכשיו נפו ודיזל עוד איזה שנה שנתיים.. מתוקים
טאורה עושה מטר, לא נראה לי הוא יוכל יותר מזה, אלמוגי עד 80, קליירי בימיה הטובים התחרתה מטר איתנו עכשיו לא יתנו לה יותר מ70 עם ילדים,נופר לא יותר מאיקסים, קאיה לא עשתה אףפעם מטר אבל נראה לי היא יכולה. אני לא בטוחה אם התחרויות יתרמו לי לישיבה וכל זה אבל זה בהחלט כיף לי ולסוסים, כי זאת יציאה מהשגרה. אני חלק...

אממ...

אני הייתי שמחה אם הייתי בחווה שאפשר ללמוד בה גם אינגליש וגם ווסטרן ולהתחרות בשניהם, כי תמיד לפני תחרון עושים לך מין מרתון למידה כזה כדי להתכונן וזה מלמד המון! ו.. אני לא הייתי רוצה שבחווה יהיו יותר מ2-3 סוסים לתחרויות כי בדרך כלל סוסיפם שמתחרים הרבה נעשים בסופו של דבר אוטומטים כי הם כבר מכירים את התרגילים ואני אוהבת לרכב על סוסים שלא יודעים/לא מסכימים לבצע....

תשוווווובבבבה!!!!

חחח, אז כך- אמיר מתחיל *שיעול* זוהר *שיעול* להוציא לתחרויות *שיעול* יתחיל *שיעול*. אמממ יש לנו סוסים שאני חושבת שיכולים להגיע לרמה... ואוווו! נגיד, בל דז'ור... את צודקת -דרור- שזה בהחלט בדיחה שהיא לא קופצת 70. יש לנו עוד סוסים שמסוגלים לקפוץ 100, 130 אפילו... בודאי שבירצוני לצאת לתחרויות! בגלל האוירה המיוחדת והכיף! הרי תחרויות גורמות לך להוציא מעצמך את כל מה שיש לך ולהשתפר. לפחות כך אני חושבת.

TauraMan

New member
כל עוד לא בתחרויות גם טאורה יכול../images/Emo20.gif

וגם דיזל הוא סוס בית ספר(עושה שיעורים) ויש לו פוטנציאל לתחרויות ברמה כזאת עוד שנתיים

טוי בוי

New member
אני רוצה להתחרות אבל...

בית ספר לא יוצאים הם עובדים קשה מידי אוף אני אם היתי יוצאת אז זה היה ל-70 או 60 כי אני לא חושבת שסוסי בית ספר שלנו גם כך וגם כך עומדים בלחץ... החווה שלנו יוצאת בדרך כלל 8-9 סוסים: לאקי השחור 100-110 פלג 110-100 איגר 90-100 ג'ני 120 קלואי 120 אופרה היתה יוצאת 120-130 קיטי היתה יוצאת 120-130 קיטי ואופרה יכולות לקפוץ 170 אני חושבת שגם קלואי אבל אופרה מבוגרת וקטי נמכרת וקלואי וזיו לא ממש במצב טוב אז הם לא עוברים באימונים 135 לדעתי... לוציפר 90 סבטיני היחיד שיוצא לדרסאג' חוץ מרקס שיצא עם נועה המדריכה פעם אחת.. סידני יצאה פעם אחת.80 ואני עד צריכה להיזכר... אני היתי רוצה לצאת...

טוי בוי

New member
אני רוצה להתחרות אבל...

בית ספר לא יוצאים הם עובדים קשה מידי אוף אני אם היתי יוצאת אז זה היה ל-70 או 60 כי אני לא חושבת שסוסי בית ספר שלנו גם כך וגם כך עומדים בלחץ... החווה שלנו יוצאת בדרך כלל 8-9 סוסים: לאקי השחור 100-110 פלג 110-100 איגר 90-100 ג'ני 120 קלואי 120 אופרה היתה יוצאת 120-130 קיטי היתה יוצאת 120-130 קיטי ואופרה יכולות לקפוץ 170 אני חושבת שגם קלואי אבל אופרה מבוגרת וקטי נמכרת וקלואי וזיו לא ממש במצב טוב אז הם לא עוברים באימונים 135 לדעתי... לוציפר 90 סבטיני היחיד שיוצא לדרסאג' חוץ מרקס שיצא עם נועה המדריכה פעם אחת.. סידני יצאה פעם אחת.80 ואני עד צריכה להיזכר... אני היתי רוצה לצאת...

קצת על בל דה ז'ור....

כעיקרון, בל היא סוסת בית ספר (חבל) וביאה היא אחת היחידות שרוכבות עליה (מה גם מי שהיה ראה שהיא לא ממש טובה עליה, לצערי). נורא חבל על בל... באמת. יש לנו גם את שיניניג שהוא אחלה סוס (זה שהוציא את הלשון לצדדים למי שזוכר). באמת בזבוז של סוסים.

GrEeNwOmAn

New member
תשובתי המדויקות לגבי...חחח...פפפ...

כן כן כן לוידעת, רמה יחסית טובה, בחוותנו מתחרים כיום קפיצות נגיד במטר למרות שאפשר יותר, בדראסז' יש לנו סוסים עם פוטנציאל גדול לשני ענפי האינגליש הנ"ל. כן כן ככה, כי זה יקדם אותי, זה כיף, ולראות איך אתה ביחס לאחרים. אבל בלי להיפגע אם לא הולך פעם אחת, אז פעם הבאה ילך יותר טוב, אלוהים לא יכול להגשים בבת אחת משאלות של כל העולם@ התקופה המצוינת שלכם עוד תגיע אן שהיא כבר חומקת מבין הפינה כעת, פפפפפפפפפפפפפפפ.........

למעלה