דיוןיון יון

Tinkerblack

New member
דיוןיון יון

מה עדיף לדעתכם להיות בשבט, מישהו מבוגר או אחד מן הילדים? נימוקים ויאללה תשתפו בדיונים

techno girl

New member
../images/Emo105.gifאה... לא יודעת...

בעקרון שניהם.... כי אם אני אהיה מהמבוגרים, אני אדע יותר טוב מה קורה, אני אוכל להיות הרבה יותר פעיה בכל מה שקורה..... אבל מצד שני, אם הייתי ילדה, אז אני מניחה שיכול להיות שהייתי מודאגת קצת פחות, כי לא הייתי יודעת אם העיר הולכת להתפוצץ כבר על ההתחלה נראה לי..... ז'תומרת, לא היו מספרים את זה ילדים כבר ע ההתחלה, נכון? אבל יכול להיות שאני טועה אז לא משנה, אבל העיקר להיות שם!! ולצאת מזה בחיים........

קרניjack

New member
אם את מתכוונת

למבוגרים בגיל לקס וג'ק וכל אלה, אז כן
יותר מעורבים בדברים....יותר כיף........יש לך יותר זמן מסך

מורן 1986

New member
ברור שמבוגר../images/Emo70.gif

יותר כוח
.. יותר
אפשרות
לשרוד
וגם
מי שמבוגר
היה לו
יותר זמן
להנות מההורים
שלו
ולזכור
איך נראה העולם הישן

Tinkerblack

New member
אבל מי שקטן

פחות זוכר את ההורים שלו, פחות כואב לו כל החברים שהיו לו ונעלמו (אם היו לו) ועל ההורים שלו שבכלל לא הכיר... פחות כאב. והם יכולים לראות את הטעויות של ההתנסות לבנות עולם חדש של הבמבוגרםי ואז הם הדור החדש שינהל את העולם שהולך וקרב העולם החדש הם ילמדו מן הטעויות ובעתיד הם ינהלו את כל העסק לא?

love Jay

New member
דווקא לקטנים עוד יותר כואב

בגלל שהם אל זוכרים את ההורים שלהם... הם ירצו לדעת יותר ולא יהיה להם ממי(לילדים שאין להם אחים או קרובי משפחה שיכולים לספר להם עליהם) אני מעדיפה לזכור את ההורים שלי ולבכות עליהם מאשר לא לזכור אותם ולאבד אותם ממש בלי שום דבר,תמונה או זיכרון שיזכיר לי אותם

techno girl

New member
../images/Emo105.gifרגע...............

כשאת אומרת ילדים את מתכוונת לילדים קטנים כמו בריידי של עכשיו ובייביברי?????? כי בתגובה שלי אז אני מתכוונת לידיל כמו פטסי, קלואי, טלי&אנדי וKC....... אז אם זה קטנים כמו ילדים בגיל 5 6 7 או באזור, אז ברור שעדיף להיות מבוגרת........

love Jay

New member
אני יודעת שהיתכוונת לילדים בגיל

של קלואי,קיסי וכל השאר גם אני התכוננתי אליהם...

מורן 1986

New member
אבל ילדים קטנים יותר תלותיים

ולכן
קשה להם יותר לשרוד
בגיל 15 -16
את
יכולה כבר
לדאוג לעצמך

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני מסכימה עם מורן... באתי לכתוב שהייתי מעדיפה להיות ילדה אבל יש משו בדבריה של מורן שהוא מאוד נכון../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif... להיות מבוגר זה יותר טוב... אתה גם לא נתון לרחמים של אנשים.... נגיד פול ופטסי היו מתים אם אמבר ודאל לא היו מוצאים אותם, כי סלין עמדה להסגיר את עצמם לארבה... זה לא קרה בגלל הרחמים של אמבר ודאל (או ליתר דיוק של אמבר../images/Emo3.gif)... אתה יכול לדאוג לעצמך כשאתה מבוגר, אתה לא נתון לחסדיהם של אחרים... וזה טוב../images/Emo45.gif

למעלה