דיוידי מקליט

dromi3

New member
דיוידי מקליט

לא להיבהל מאורך ההודעה בבקשה
, לפחות להשתדל מי שיכול לענות/להגיב אני בודק בשביל אחותי ששוקלת אולי לקנות מכשיר דיוידי מקליט ואנחנו רוצים לבדוק קודם מס' דברים שקשורים בניסיון שאולי יש למנהלי ומשתמשי הפורום הזה: הדיוידי שמקליטים הם מקליטים על דיסקים או על הארדיסק? אם זה על הארדיסק ואם זה על דיסקים כמה דקות זה יכול להקליט לכל מספר מגה בייטים (כמו שבXVID זה תופס בערך 7 מגה לדקה)? אם זה מקליט על דיסקים, האם אלו דיסקים רגילים כמו של הצורבי דיוידי? ואם לא כמה עולים כל אחד? והאם יש רב פעמיים ובכמה? והאם הדיוידי הללו שמקליטים תומכים גם במינוס וגם בפלוס? לסיום, למישהו יש ניסיון עם מכשיר כזה? המלצה? מחיר? שוב אני יודע שזה הרבה, אבל לא יודע את מי לשאול תודה מראש

חלק מהתשובות

DVD מקליט רובם מקליטים על מדיות DVD-R חלקם גם על DVD-RW (וכמובן כל הנגזרות של המדיות האלו - DVD+R DVD-RAM וכדומה). DVD-R, DVD+R הם מדיות חד פעמיות DVD-RW,DVD-RAM הם מדיות רב פעמיות אם הייתי קונה היום DVD מקליט הייתי ראשית מוודאת שניתן להשתמש בו בכל סוגי המדיות לעיל וכן בפורמט DL של המדיות הללו (שכבה כפולה). בחלק מה DVD המקליטים יש גם הרד דיסק ויש גם מכשירי הקלטה שמבוססים על הרד דיסק בלבד (ביניהם גם YES MAX של חברת הלווין). ב DVD מקליט יש הגנות נגד העתקות דיסקים, כך שיש לשכוח מהאופציה להעתיק מ DVD ל DVD, את הגיבוי הזה אפשר לעשות רק במחשב.

dromi3

New member
תגובה:

מה זה "הנגזרות של המדיות..."? ומה ההבדל בין DVD-RW ל-DVD-RAM ? יש בכלל דיוידי שתומך בכל המדיות שציינת? כי בדקתי אחרי כתיבת ההודעה הקודמת בZAP ולא ראיתי הרבה מכשירים ומתוך אלה שראיתי היו כאלה שתמכו רק במינוס ובRW לא ראיתי + או DL

למעלה