דיוטי פרי

tomas123

New member
דיוטי פרי

רציתי לשאול אותכם האם יש לכם זמן להסתובב ולקנות בדיוטי פרי? האם יש לכם הגבלת כי לא הגיוני שאם יש לכם 3 טיסות בשבוע כל פעם תקנו משהוא או שכן? תודה

afiksambol

New member
לצערנו, או אולי לשמחתנו, תלוי בעו"ש

אחת ההגבלות של רשתות הדיוטי פרי (החנויות הפטורות ממכס) היא רכישה בהצגת כרטיס טיסה על שמך בלבד (הם בודקים בדרכון שאתה באמת מי שאתה טוען שאתה...) ולכן אנחנו (עובדי השדה) לא יכולים לקנות שם (אלא אם כן אתה יודע על מישהו ספציפי (חבר, קרוב משפחה, שכן טוב...) שטס ומוכן לקנות בשבילנו, אבל אז הוא כבר נכנס לנושא של הגבלות מכס על כמות רכישות...)

singera

New member
לדעתי ברמת העיקרון תהיה שרי

אריסון ותטוס כל יום ישראל - יעד אחר באירופה זכותה להביא מה שהיא רוצה כל טיסה כלומר ב10 טיסות היא תביא 10 מכשירי DVD מקליט. לגבי דיילים אני חושב שזה מוגבל ב20$

singera

New member
תוכלו לפרט?

אגב למה זה מוגבל למה כאשר אתה עושה קו TLV-NY לא תוכלו לקנות מתנה למשפחה כגון DVD מקליט בדיוטי

singera

New member
איך המוכסים יודעים שאת צוות המטוס

את לא יכולה להחליף בגדים בטרמינל לפני המכס? או לפני הביקורת דרכונים?

singera

New member
למה הכוונה ואגב אני בן

אני יודע הם עושים ביקורת דרכונים ומשם ישר למטוס? אני דיברתי על זה שאת קונה נגיד מערכת בNY ואחרי שאת יורדת מהמטוס בארץ את מחליפה בגדים כיצד ידעו שאת דיילת?

get well

New member
לא ראית דיילים על מדים שאוספים אותם

מהבית ? דייל לא מחליף בגדים. וכמדומני לא עובר ביקורת דרכונים (אחרת היה צריך להחליף דרכון כל חודש)

singera

New member
התכוונתי בדרך חזרה

וראיתי הרבה דיילים עוברים בקורת דרכונים מיוחדת. והתכוונתי להחליף בדים בשירותים שלאחר הירידה מהשרוול עד אחרי המכס

get well

New member
אז אתה לא מדבר על דיוטי פרי

אתה דבר על קנייה בחו"ל שזה בעיקרון נראה לי לא בעיה תמיד אפשר לשים במזוודה אבל לא יודעת בקשר למוצרים יקרים מאוד

m a y a m a y

New member
מוגבל ל 200$

כל אחד יכול לקנות בנסיעה אחת מכשיר חשמל עד 200$ בלי להצהיר. לדוגמא DVD אחד, ובן/בת הזוג עוד משו עד הסכום הזה.

m a y a m a y

New member
מדובר על נוסע לא עובד

אם אתה שואל על שרי אריסון - היא קונה מה שהיא רוצה ואז היא משלמת במכס. אני לא חושבת שהיא צריכה את הדיוטי פריי...........היא יכולה לייבא מכולות בעצמה.......

singera

New member
אבל שרי לא עובדת במטוס

אז זכותה לקבל דיוטי פרי 200$ אגב דיילים מקבלים אחת לכמה זמן זכות של 200$?

למעלה