דיוח מפינלנד

• פותח הנושא avron
  • פורסם בתאריך

avron

New member
דיוח מפינלנד

07, 2005 12:24 PM שלום חברים לאחר יום ארוך בשעה 2:00 הלכתי לישון. היום אני רגע לפני משימה שלפי מזג האוויר הסגור והמעונן אני מתקשה להאמין שניתן לבצע את המשימה של בין 200 ל500 ק"מ, לא לדאוג אני יתן את המכסימום. לגביי אתמול לאחר 300 ק"מ של קצב יפה וטוב במזג אוויר של גשם ועננים מפותחים מצאתי את עצמי בדרך חזרה באזור סגור בעננים וביציבות של האוויר מושלמת שהובילה אותי באופן מושלם לנחיתת חוץ מושלמת. לפחות למדתי למצוא מקומות נכונים לנחיתה באמצע שום מקום ביער אין סופי ממוקם לו שדה תעופה קטן שבו מצאתי אתר סקי, כן שלג באולם ובמסלול סגור של 700 מטר. אז עד שהחברי הצוות גמאו 135 ק"מ (בקו אווירי) כאשר ביצעו בכבישים 270 ק"מ ביותר מ4 שעות נהיגה, אני עשיתי סקי הכרתי חברים חדשים ולמדתי על חיי המועדון הקטן שבו מפעל הדאונים פיק צמח בו. החזרה הייתה 240 ק"מ, (טוב אנו משתפרים). אז עוד כמה דואים נחתו בחוץ אתמול מצבי בתחרות הכי גרוע שאפשר ומשפל כזה נשאר רק לעלות מעלה. אז כספורטאי וכנציגכם היום מחר ועד הסוף נמשיך נתמיד והעיקר נחזור בחתיכה אחת מהתחרות הזו. טוב בינתיים אני כותב לכם כשהשמים יותר ויותר נראים רע נקווה לצאת בכל זאת למשימה בהצלחה לכולנו רפי

למעלה