דיווח

JD Wannabe

New member
דיווח

הרגע חזרתי מהפאב, אז קבלו דיווח. טוב, אז באתי לפאב על קיבה די מלאה, שלא לומר מפוצצת, ואחרי ששתיתי די הרבה מים (כדי לא לשתות בפאב), וניסיתי להזמין קייפיריניה. לברמן לא היה מושג מה אני רוצה ממנו, כנראה ביטאתי לא נכון (אולי עם הטעמה לא במקום?), ואחרי שניסיתי לומר כמה פעמים ולא זכיתי לשיתוף פעולה, ניצלתי את המבטא שלי כדי להתחמק באלגנטיות ולומר שכנראה אני לא יודע איך לבטא את זה באנגלית, והזמנתי במקום לונג איילנד אייס טי. באמת, לא כל כך הרגשתי שאני שותה אלכוהול. הבעיה היא שכנ"ל אצל המוח שלי, ואחרי שלושה כאלה נשארתי צלול כמו אוויר הרים (כמה כאלה צריך בשביל לדפוק את הראש?). רק חסר לי שמחר בוקר יהיה לי הנגאובר, זה יהיה ממש סיום מושלם. אני מקווה שבפעם הבאה (אולי מחר) אני אצליח יותר. דרך אגב, מה זה אלכופופסים?

adamli

New member
אלכופופסים...

בריזרים למיניהם... יש רבים אשר לדעתם האלכופופסים הורסים את תרבות השתיה. אבל לדעתי תקבות השתיה בארץ בנויה ברובה על בירות וגם הבירות לא מגיעות במחבר רב כל כך, בניגוד לטעם העיר שם הפציצו בבירות כמו שצריך, והכל מהחבית :)

JD Wannabe

New member
ומה זה בריזרים?

מה מיוחד בהם ולמה הם "הורסים את תרבות השתייה"?

adamli

New member
שאלות טובות, אבל אין לי ממש תשובות

בריזרים אלו המשקאות שקיבלת בקישור הזה. למה הורסים? שאלה טובה. כנראה כי במקום לשתות משקאות איכותיים כמו שצריך, אנשים שותים את הזבאללה הזה :) השאלה היא מי קובע מה זבל ומה לא :)

Crazy_Bitch

New member
אבוי...

למצוא קאיפירינייה בארצות הברית (או שאני טועה וזה מקום אחר בעולם)? שלחנו אותך למשימה קשה מאד... למרות שלא הייתי שם המון המון זמן, ובטח שלא יצא לי לשתות שם, אבל משיחות עם חברים אמריקאים הבנתי שהמשקה לא ממש נפוץ שם. מה שכן, לונג איילנד אייס טי אמור להיות משקה מאד חזק אם מכינים אותו נכון, ככה שהיית אמור להרגיש שאתה שותה אלכוהול. בטח שהיית אמור להרגיש אחרי שלושה כאלה, ויותר מכך אם אתה חדש בעולם השתיה... מה שמביא אותי למסקנה שהברמן לא ממש ידע מה הוא עושה או שיש לך דפנות קיבה ובלוטות טעם של לוייתן כחול ענק. מחר נסה משהו חדש, ותהנה.

JD Wannabe

New member
../images/Emo6.gif

לא נורא, העיקר שהסתדרתי בסוף. אכן אני בארה"ב. תראי זה לא שבכלל לא הרגשתי אלכוהול כששתיתי, אבל זה רחוק מאוד מבירה או יין, הרבה יותר קל לשתייה. כנראה אכן הברמן עשה משהו לא בסדר
דרך אגב התעוררתי לבוקר נטול חמרמורת לחלוטין, מה שעוד יותר מעלה את החשד שמשהו לא היה בסדר. היום אני אנסה אולי רד בול וודקה (כמה המוני מצידי). איך שותים את זה? לאט לאט או בבת אחת? וכמה כאלה סביר לשתות בערב אחד? (למרות שנראה לי שאני אנסה רק אחד והשאר בירות)

MEIMIS

New member
תנסה צ'ייסר...

שוט של משהו שאתה אוהב וודקה ג'ין רום טקילה ליקרים וורמוטים וכו'.. עדיף שיהיה בעל 35% ומעלה להוריד את השוט במכה ואח"כ ישר לשתות בירה ודרך שנייה אפשר לקחת בירה ולשפוך אליה את השוט...

siete

New member
אמריקאים מסבירי פנים

היי, אמריקאים בפאבים הם בד"כ אנשים מאד חביבים ואפשר להתחיל איתם שיחה אפילו אם אתה זר גמור! וחוץ מזה רוב האמריקאים שהכרתי ידעו די הרבה על קוקטיילים (או לפחות עשו רושם כזה). הגורו הראשון שלי בנושא אלכהול היתה אמריקאית מגניבה שלימדה אותי, בין היתר, איך להמנע מהצבע השחרחר-אדמדם שנשאר על השפתיים אם שותים קצת יותר מדי יין... (שפתון אדום
או פשוט לאכול משהו עם היין!) בקיצור לדעתי הם ישמחו לעזור לזר במצוקה
כשהייתי שם (2000) טקילה היתה מאד באופנה, ולכן גם מרגריטות. בטח דברים השתנו. מעולם לא שמתי לב לקפיריניות שם (זה מברזיל), אבל אולי יש להם מוחיטו שזה (לדעתי) קצת דומה וזה קובני (וטעים!) - אז לפחות גיאוגרפית זה יותר קרוב...

JD Wannabe

New member
עוד דיווח

אתמול שוב באתי לפאב. התחלתי עם בירה, אח"כ צ'ייסר (נאמן לשורשיי הסלאביים, עשיתי את זה עם וודקה). בשלב זה עדיין לא הרגשתי כלום והזמנתי רד בול וודקה. עכשיו, עם כל הכבוד לדיבורים על תרבות השתייה, זה האלכוהול הכי טעים שיצא לי לשתות עד עכשיו (אולי בגלל שבקושי הרגשתי את הוודקה...), אבל אני מניח שיום אחד אני כבר לא אחשוב ככה. אחרי הרד בול וודקה סוף סוף התחלתי להרגיש שיכור, אבל ליתר ביטחון החלטתי לקנח בעוד בירה. כאן כבר הבירה הייתה גועל נפש והרגשתי בחילה אז לא גמרתי אותה כי פחדתי שאני עובר את הגבול. לסיכום, ההרגשה הייתה נחמדה אבל לא יותר, אולי להשתכר זה לא בשבילי. היום לא היה לי הנגאובר (אני חושב) אם כי עד עכשיו אני די לא מאופס. לא יודע מה אני אנסה בפעם הבאה אבל יש לי לפחות כמה ימים כדי להחליט (ואולי אף יותר, לא ברור לי מתי שוב אני אלך). תודה רבה רבה לכל אלה שעזרו לי!

siete

New member
אם אתה כלכך רוצה להשתכר...

...אל תאכל ארוחה גדולה לפניכן - אבל אל תתפלא אם א"כ תקבל הנגאובר.

למעלה