דיווח שקילה עליתי חצי קילו לא הגיוני, ולא ברור לי למה אבל... זה מה שהמשקל אמר. מילא...
א אור685 New member 23/9/08 #1 דיווח שקילה עליתי חצי קילו לא הגיוני, ולא ברור לי למה אבל... זה מה שהמשקל אמר. מילא...
ר רוני471 New member 23/9/08 #6 מה זה חצי קילו זה יכול להיות נוזלים, לא להתייאש ולהמשיך לצעוד לכיוון המטרה, ושיהיה לך יום ניפלא רוני
י יעלייה New member 24/9/08 #9 גם אני נשקלתי עד שהצלחתי לכתוב בתפוז..! כבר כמה ימים יש אצלי תקלה ואני לא מצליחה להיכנס. Any way, המשקל - הפעם ירידה של 600 גרם. האמת שלא לגמרי הפנמתי שעכשיו שירדתי, צריך גם להפחית את מספר הנקודות, אז אני צריכה לשמוח מאוד על זה שאף על פי כן ירדתי.
גם אני נשקלתי עד שהצלחתי לכתוב בתפוז..! כבר כמה ימים יש אצלי תקלה ואני לא מצליחה להיכנס. Any way, המשקל - הפעם ירידה של 600 גרם. האמת שלא לגמרי הפנמתי שעכשיו שירדתי, צריך גם להפחית את מספר הנקודות, אז אני צריכה לשמוח מאוד על זה שאף על פי כן ירדתי.
J jesie12 New member 24/9/08 #13 חצי קילו? קטן עלייך יפתי לא יודעת מה איתך את נוסח הודעת השקילה הבאה שלך אני כבר יודעת
א אור685 New member 24/9/08 #16 יש רק בעיה קטנה- בשבוע הבא אין פגישה,בגלל החג. מה שפותח פתח לצרות ("יש שבוע לאכול ואז שבוע לקזז"...) מקווה הפעם לעבור את זה בשלום.
יש רק בעיה קטנה- בשבוע הבא אין פגישה,בגלל החג. מה שפותח פתח לצרות ("יש שבוע לאכול ואז שבוע לקזז"...) מקווה הפעם לעבור את זה בשלום.