דיווח שקילה יום ד' בהתחלה חשבתי להמשיך את השירשור של אור, אבל אחרי זה בכל זאת החלטתי לפתוח אחד מסודר
ח חורף75 New member 23/7/08 #1 דיווח שקילה יום ד' בהתחלה חשבתי להמשיך את השירשור של אור, אבל אחרי זה בכל זאת החלטתי לפתוח אחד מסודר
ח חורף75 New member 23/7/08 #2 אז השבוע ירדתי חצי קילו עגול למרות ההתפרעות בשבת ולמרות שבסוף לא קיזזתי את ההתפרעות הזאת. וזה גם אומר שירדתי מתחת ל-75 קילו (74.8 ליתר דיוק, אבל עדיין זה מתחת ), כלומר, נשאר לי פחות מ-10 קילו לרדת!
אז השבוע ירדתי חצי קילו עגול למרות ההתפרעות בשבת ולמרות שבסוף לא קיזזתי את ההתפרעות הזאת. וזה גם אומר שירדתי מתחת ל-75 קילו (74.8 ליתר דיוק, אבל עדיין זה מתחת ), כלומר, נשאר לי פחות מ-10 קילו לרדת!
י יעלי לייט1 New member 23/7/08 #3 ג'מני נשקלתי הבוקר ירידה של 700 גר' השבוע איזה כייףףףףףףףףףףףף. יש תמורה בעד האגרה
ל לילית462 New member 23/7/08 #4 אני במקום - שזה מצויין לחופש בהתחשב בכמות המסעדות שאני אוכלת בה, אני ממש מבסוטית שלא עליתי.אני משתדלת להנות אבל לא לשחרר כל רסן.
אני במקום - שזה מצויין לחופש בהתחשב בכמות המסעדות שאני אוכלת בה, אני ממש מבסוטית שלא עליתי.אני משתדלת להנות אבל לא לשחרר כל רסן.
א אמא של אריאל ויערה New member 24/7/08 #8 דיווח שקילה שלי אז שבוע שעבר לא הייתי בשומרחי משקל וגם קצת זייפתי אז חששתי ממש שיהיה אבל- ירדתי בשבועיים האלה קילו וחצי! לא יודעת כמה בכל שבוע אבל אני פחות קילו וחצי מלפני שבועיים. סה"כ ירדתי 7 וחצי קילו בחודש וחצי! אני מרוצה מאוד ומלאת מוטיבציה!
דיווח שקילה שלי אז שבוע שעבר לא הייתי בשומרחי משקל וגם קצת זייפתי אז חששתי ממש שיהיה אבל- ירדתי בשבועיים האלה קילו וחצי! לא יודעת כמה בכל שבוע אבל אני פחות קילו וחצי מלפני שבועיים. סה"כ ירדתי 7 וחצי קילו בחודש וחצי! אני מרוצה מאוד ומלאת מוטיבציה!
י יעלי לייט1 New member 24/7/08 #9 ../images/Emo47.gif כל הכבוד על הירידה ../images/Emo106.gif המשיכי כך
א אמא של אריאל ויערה New member 24/7/08 #19 עדיין לא קבעו לי משקל כבוד אבל לפי דיאטה קודמת שהייתי בה המשקל יעד שקבעו לי היה 62 קילו. אני עכשיו 71 ק"ג אז יש לי עוד 9 קילו!
עדיין לא קבעו לי משקל כבוד אבל לפי דיאטה קודמת שהייתי בה המשקל יעד שקבעו לי היה 62 קילו. אני עכשיו 71 ק"ג אז יש לי עוד 9 קילו!