דיווח קצרצר

yoavs86

New member
דיווח קצרצר

אז אחרי הרבה הרבה זמן שלא כתבתי, מצאתי קצת זמן בעבודה. אז התחלתי עם צלסי. וכמובן אחרי הצלחות מסחררות של זכייה בכל התארים בעונה הראשונה חוץ מהאפ איי קאפ. ובעונה השנייה בכל התארים. כאשר אני מפסיד בערך בשתי עונות הללו 6 פעמים בסה"כ, כובש בממוצע 2.9 שערים למשחק וסופג 0.6 . החלטתי שאני חייב שינוי. כאשר ראיתי שברוסייה דורטמונד מחפשת מאמן חדש , ישר קפצתי על ההצעה (חתמתי איתם על חוזה בסוף העונה הנוכחית, כך שצלסי מודעים לכך שאני עובר (-: ) קפצתי על ההזמדנות הזו כי לדעתי במנג'ר 03-04 עשיתי משהו כמ ו8 עונות מדהימות אצלם , ונורא נורא נהניתי. כרגע המצב שלהם על הפנים. והם בסכנת ירידה. ההרכב שאני משאיר בצלסי למאמן הבא, שבטח יבוא מתוך המועדון (הבאתי מאמנים מדהימים כמו פרנק רייקארד ועוד משהו כמו 15 מאמני על) כולל בתוכו שחקנים כמו רונלדניו, וינסט קופני , מסיי, רודיריגו פלסיו (משהו בסגנון,שחקן ענק), קרספו שנמצא בכושר שיא ומבקיע בצרורות, לאמפרד , דוג'אן סטנאקוביץ, רובן, פיטר כולן (הלא מוערך) ועוד שחקנים רבים ומוצלחים. שיהיה בהצלחה. דרך אגב אני חייב לציין שמאז שהורדתי את העידכון, המשחק נהיה קצת יותר קשה ויצא לי איזה 2 תוצאות תיקו והפסד. מוזר ביותר, ובאמת הרגשתי שהקבוצה לא מתואמת פתאום

positive energy

New member
פיטר כולן

זה מגן ימני בלגי? אם כן אז הוא באמת אחלה שחקן במנג'ר, איפה הוא משחק במציאות?

למעלה