../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifצ'מעו סיפור../images/Emo124.gif
מזכיר לי, שלפני כמה שנים יצאתי למשמרת בלילה (מ- 23:00-05:30) אוקצור, סיימנו משמרת, סגרתי את הציוד של החבר'ה, אחד מהחבר'ה שהיה איתי לקח אותי הביתה עם עוד 2 מתנדבים (יענו פיזור
) אני לתומי עולה במדרגות המובילות לביתי הקט פתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מה אני רואה??
לקראת סוף המדרגות אני קולטת (השעה חבר'ה- 05:30) בחור שנראה כמו ב.מ עם וואחד דבר בידיים (זה היה נראה כמו טלוויזיה עם הרבה אינצ'
) הבחור קלט אותי מרחוק ועשה אחורה פנה, הוא חשב שלא ראיתי אותו. בתוך ראשי רצים לפני חיי...נו טוב לא להגזים
שקלתי האם כדאי לי לרוץ הביתה או להתקשר לחבר'ה שלי שיחזרו? בסוף רצתי בטיל הביתה (אם היתה תחרות ריצה באותו רגע, הייתי זוכה במקום הראשון על בטוח
) עליתי הביתה והתקשרתי לחבר'ה שיחזרו מהר, לאחר מהם היה נשק אישי בנתיים התקשרתי ל- 101 להודיע להם שישלחו ניידת. אני: שלום אני רוצה להודיע על פורץ בשכ'.... רח'.... אם תוכלי לשלוח מהר ניידת, אני ע. מב"ס ועכשיו הייתי בסיור אני XXX (קוד הסיור). המוקדנית: איזה רח' אמרת? איזה מספר? האם את רואה אותו? מה הוא לבש? מה הגובה שלו? איך הוא נראה? וכו'....... אני: תקשיבי אני XXX תעלי מול קצין היחידה ותגידי לו ש**** (יענו שמי הפרטי, כי קצין היחידה מכיר אותי) התקשרה והודיע על האירוע... המוקדנית: ממשיכה בשאלות שלה... במקביל אני שומעת פתאם את אחד החבר'ה מהבסיס שלי (אילו שהצעקתי שיחזרו לעשות סריקות באיזור) צועק: "משטרה תעצור". אני מתקשרת אליו בטלפון השני: אני: מה קורה????? הוא: <מתנשף מהריצה> אני רואה אותו, הוא קפץ עכשיו קומה וחצי מאחת המרפסות בבניין שממול, הוא עם ז'קט שחור. אני: לא הוא לא היה עם ז'קט
כנראה שיש 2
הוא: טוב אני לא יכול לדבר, אני חייב לתפוס אותו הוא בורח, ביי. בסופו של דבר עד שהניידת הגיעה הפורצים נעלמו לתוך כפר ערבי שגובל עם השכונה
------------- בתכל'ס לא ממש עוזר אם אתה מתנדב או לא, זה תלוי אם ישנה ניידת פנויה באיזור ותוך כמה זמן היא תגיע למקום האירוע. יתכן ויחשבו שהמקור שדיווח נשמע יותר אמין ממקור אחר, עקב זה שציינת שאתה מתנדב משא"ז ומאיזה בסיס, אבל..... זה לא ממש יעזור בתזמון של הגעה של הניידת.