דיווח סופ"ש

נדירליאל

Active member
בלהטו של מזג האוויר כלל לא יצאתי מהבית להליכה ההכרחית ליצוב רמות הסוכר.
במקום זאת השקעתי זמני בפעולות יצירתיות מאוד [לא כאן המקום לדבר עליהן, אין זה הפורום או הקהל המתאים להן], קריאה מעמיקה בכמה ספרי מחקר:
פרסום פרשנות אנונימית מהמאה ה- 11 לשיר השירים, מחקר-סיפור על תולדות האלה בישראל, ספרו של קרלו שטרנגר על האגו ו - הלהיט ההאחרון, תרגום אסופות סיפורי פיות איריים על ידי ייטס.
כן היה מקום גם לטלוויזיה, ובה זכיתי ל:
פרק נוסף בתחרות אליפות אפייה של האביב, עם שופטת חדשה, חסרת צבע לגמרי, כשנזכרים בננסי פולר המצחיקה, והחכמה .
חצי הגמר בתוכנית בישול אוסטרלית, כרגיל מבריקה במיוחד, PLATE OF ORIGIN, בעברית "המטבח הטוב בעולם", שהעיקרון בה:
אוסטרליה היא מדינת הגירה מכל העולם, למה לא נפגיש בין המטבחים האותנטיים הללו, וניתן לשלושה כוכבי שיפוט אוכל ידועים לבחור את "הטוב" מביניהם?
השופטים הם:
שופט/מנחהתפקיד
Manu Feildelמנחה וכוכב ל־MasterChef / My Kitchen Rules 7plus.com.au+11en.wikipedia.org+11en.wikipedia.org+11
Gary Mehiganשופט לשעבר ב-MasterChef Australia, שופט בתוכנית en.wikipedia.org+1
Matt Prestonמבקר אוכל לשעבר ב-MasterChef Australia, שופט בתוכנית

אני רק חושב - למה חכמי הראש היהודי לא חשבו לרגע על אותו הדבר כאן? תחרות בין מטבחי עדות שונים.
ואז או אז:
ארצ'ר המטורלל, שגבריותו, בעונה 14, לאחר היעלמות אמו מוטלת בספק [אפילו לא עומד לו] [נטפליקס], כמובן וונסדיי - פרק 2 לא פחות מרשים מקודמו, לא אשכח את איסטאנדרס ההומאוית, שמשום מה בעונה 2 מאבדת קצת גובה וקצת מייגעת. - נטפליקס, נכון, נטפליקס
וכרגיל הבידוק השבועי עם 3 תוכניות היאבקות בידורית - נטפליקס.
-- בקיצקוצ - לא אלמן ישראל.

דורי 1981

Well-known member
בלהטו של מזג האוויר כלל לא יצאתי מהבית להליכה ההכרחית ליצוב רמות הסוכר.
אני יוצא למשימות הכרחיות (שיננית, השלמת קניות ואימוני פילאטיס), בשעות לא חמות (בגלל אפילפסיה). אני עובד מהבית כך שאין לי בעיה עם שעות אלה ואחרות. אבל זה נכון, צריך להיות עירניים לשרב הקיצוני ולפעול בהתאם. לשתות, כמובן- מים.

דורי 1981

Well-known member
תראה את מותק בול באמצע. מצחיקה ושנונה. ראיתי את עונה1 שהייתה נהדרת כששודרה. אני מזכיר שאת שתיהן יצר שמואל הספרי, במאי ומחזאי שגם כתב את פולישוק.

נדירליאל

Active member
תראה את מותק בול באמצע. מצחיקה ושנונה. ראיתי את עונה1 שהייתה נהדרת כששודרה. אני מזכיר שאת שתיהן יצר שמואל הספרי, במאי ומחזאי שגם כתב את פולישוק.
היכן משודרת?
אם זה יס, אין סיכוי
תגיד, הספרי עוד בארץ, או ברח כמו כולם ליוון?

למעלה